De Europese Unie is nog steeds huiverig over Stevia toe

In Zwitserland, Stevia is al goedgekeurd, maar de EU-Commissie is het uitstellen van de goedkeuring van Stevia voor Duitsland, Oostenrijk en andere landen in de EU nog steeds.

Waarom?

“Bescherming van de consument in de EU in de eerste plaats,” zegt de landbouw wetenschapper Udo Kienle. [3sat.de]

Kunt u twijfelt? Ik denk niet dat ik mezelf te geloven in deze verklaring.

Kienle waarschuwt ons niet om Stevia van het Internet: “De bedrijven die het verwerken van de food act te verkopen. Wie koopt dit is niet een groot risico, omdat hij weet wat hij koopt, en de producten zijn niet toxicologisch getest.” [3sat.de]

Waar Stevia heeft zijn oorsprong (bijvoorbeeld Brazilië en Paraguay), het wordt gebruikt sinds eeuwen door de lokale Bevolking als voedsel en als een medicinale plant. De Europeanen, Stevia is gegeven voor een jaar naar het buitenland en consumeren zijn geen toxische effecten. In tegenstelling tot de sector suiker, van deze Plant bevordert de gezondheid.

Zoetstof producenten hebben geprobeerd aan te tonen met mijn eigen studies, dat de stof gevaarlijk is. [3sat.de]

Absoluut de ‘onafhankelijke’ onderzoeken. En hoe deze onderzoeken werd gekeken? Dierproeven: Het heeft toegediend aan ratten Stevia in de totaal absurde (een totale idioot) concentratie. Ter vergelijking: Een volwassene mag nemen dagelijks meer dan de helft van zijn eigen lichaamsgewicht van verse Stevia bladeren, voor het verkrijgen van vergelijkbare concentraties.

Meer dan de helft van het lichaamsgewicht! Dat u de wijzigingen met de sector suiker. Of je drinkt 30 liter Cola per dag. Hoe zal u dan waarschijnlijk….?

Onafhankelijke wetenschappers roepen, maar al lang een goedkeuring van Stevia, want ze hebben erkend dat hun gezondheid bevorderende effecten en geen negatieve effecten werden waargenomen. Stevia geen calorieën bevat, voorkomt de vorming van tandplak en tandsteen, verlaagt de bloeddruk en is ideaal voor diabetici.

In Azië, Stevia heeft een marktaandeel van 75 procent. De concurrentie, zoals bijvoorbeeld aspartaam is verboden. En met goede reden.

In de tussentijd zijn wij genoodzaakt al te omzeilen of andere manier het voedsel dictatuur door de EU-Commissie (Codex Alimentarius) om iets te doen voor onze gezondheid. Ik wil om het te doen. Elke Dag. Alleen de kruiden neem ik op mij, zijn zoals een hoge dosis van vitamines die u moet alleen verkopen als een drug of voer voor dieren. Waarom is dit zo?

Geef een reactie