Stevia is de meest natuurlijke en gezondste zoetstoffen in de wereld

De Plant Stevia Rebaudiana Bertoni (italiaanse wetenschappers Bertoni heeft aan het einde van de 19e eeuw. Eeuw ontdekt) komt uit de jungle van Brazilië en Paraguay en wordt gebruikt door de inheemse Guarani Indianen al eeuwen als zoetmiddel en medicinale planten.

Stevia is ongeveer 15 keer zoeter dan ons gebruikelijke geraffineerde suiker. Het bevat minerale niveaus van ijzer, mangaan, Kobalt en andere sporenelementen. Stevia heeft geen invloed op bloedsuiker, het bevat geen calorieën. Stevia veroorzaakt geen cariës, maar remt ook de vorming van tandplak en tandsteen (dit is het resultaat van de studies van de Tandheelkundige Science Group aan de Universiteit van Purdue).

De reden voor het tell-tale zoetheid van de Stevioside in de bladeren. Voor het uitpakken van de Stevioside uit de bladeren, verkrijgt men een wit poeder, 250 keer (!!!) zoeter dan de kunstmatig geraffineerde suiker.

De bladeren zelf kan ook gerecycled worden in hun oorspronkelijke staat. Kan ze eten bijvoorbeeld raw, kunnen ze worden gedroogd en bereid als thee of gekookt.

In Amerika, Stevia is sinds 1995 als een voedingssupplement, is goedgekeurd. In Zuid-Amerika, Japan, China en Taiwan, het is al gebruikt voor een zeer lange tijd door miljoenen mensen. De Japanners zijn uitgevoerd sinds 1970, gedetailleerde wetenschappelijke studies en gebruik ze als een absoluut gezonde Plant bevestigd dat het geen bijwerkingen heeft op ons lichaam. Ook bij ons zijn er al een aantal wetenschappelijke studies die dit aantonen. In China, kunstmatige zoetstoffen zijn verboden, Stevia is goedgekeurd.

 

Waarom is Stevia verboden in de EU als voedsel???

Stevia is toegestaan in de wereld, behalve in de EU vrij verkocht en geconsumeerd. Hier is alleen toegelaten als sierplant en als een tandheelkundige cosmetica, of als toevoegingsmiddel voor dieren, enz. In plaats daarvan draaien we het giftige aspartaam en geraffineerde suiker, geen gezonde eigenschappen, en iets anders dan een positieve invloed op ons lichaam oefeningen.

Nu, die ons kwaad is in de dader? Aspartaam en de normale huishoudelijke suiker zou Stevia vervangen, zou het leven in onze samenleving een veel gezonder. We hadden een miljoen minder gevallen van ziekte, minder problemen met de Diabetes (of helemaal geen?!?!), geen gaatjes, geen gebroken tanden, enz.

Maar dat zou dan verdien helaas, onze farmaceutische industrie en de suiker-industrie veel minder geld… nou, turds op dat, maar ook, kunnen wij dit toestaan? En dat is de reden waarom de farmaceutische en de suiker-industrie, alle studies die bewijzen worden gefinancierd, Stevia schadelijk zou zijn en zou leiden tot kanker van de testikel en andere. Deze studies zijn echter allesbehalve wetenschappelijk en gewoon een grote leugen. De invloed van de lobbyisten hebben wij uitgebreid in ons beleid, die zou worden voor de goedkeuring van Stevia verantwoordelijk is, helaas, te veel zitten.

Dus hier is mijn oproep om te Gooien deze giftige zoetstoffen aspartaam, en de witte geraffineerde suiker in de prullenbak en wat Stevia! In sommige natuurvoedingswinkels, of de gezondheid van voedsel winkels is er geen Stevia als een officiële voedsel, echter, is in de Vorm. Stevia kan ook worden besteld via het Internet. Zowel de zoekmachine of het mij vraagt.

Geef een reactie