De Melk Revolutie

De “melk Revolutie”, het uitroepen van de boeren in het bijzonder, moeten we in feite – maar het is heel anders, als de boeren zich dat voorstellen ! In tegenstelling tot alle eerdere melk-Propaganda van de consumptie van melk en zuivelproducten helaas, melk producten in de volwassen mens is noch natuurlijk noch goed voor je gezondheid, maar juist het tegenovergestelde !

Het is nu wetenschappelijk aangetoond dat de dagelijkse consumptie van twee tot drie glazen melk bij mannen verhoogt het risico op prostaatkanker met 2,4 keer, en bij vrouwen het risico op borstkanker 2.2-voudig. De Professor, Dr. med. K. Michels van de Harvard Universiteit (sinds 2009 aan de Universiteit van Freiburg) led er, met honderdduizenden (!!!) van de proefpersonen in een onderzoek. Sindsdien mag niet geadverteerd worden in de VS als bij ons), dat de melk in het bevorderen van een betere Algemene gezondheid !

De melk van de koe is vandaag bellen met aandoeningen, zoals Astma, atopische dermatitis, ziekte van Crohn, acne, type 2 Diabetes, nierstenen, winderigheid, migraine, zwaarlijvigheid, hart-en vaatziekten en osteoporose (!!!) . De laatste is vooral verrassend, omdat, zelfs vandaag de dag, veel Artsen adviseren osteoporose om Melk te drinken !

Hazelnoten, zonnebloempitten, Broccoli, rogge, abrikozen, en nog veel meer zijn van een veel betere bronnen van Calcium dan melk. Een hoge inname van dierlijke eiwitten, als het is om te worden opgenomen in melk en vlees – robs volwassenen mensen calcium is !

De melk van de koe is altijd de “moeder-melk” – met de juiste hormonen. Dus voor de speciale behoeften van de kalveren. Niet voor de volwassen koeien, laat staan van de mensen. Het is niet verwonderlijk dat het grootste deel van de wereldbevolking kan tolereren in de volwassen leeftijd geen melk. De zogenaamde ‘lactose-intolerantie’ is daarom eigenlijk geen ziekte, maar een normaal proces van de menselijke ontwikkeling.

Natuurlijke dieren hebben instincten en niet weten dat de melk van de moeder is een ander type past bij uw behoeften – Huisdieren vele malen meer. De man is hier blijkbaar uit een jarenlange gewoonte op het natuurlijke Gevoel. Wee de ver Naties, waar onze zuivel Lobby dringt zich, al jaren onze overtollige melk (China, Japan) ! Er osteoporose eerder onbekend, wat is nu snel aan het veranderen.

Daarnaast is de productie van melk is voornamelijk te wijten aan de uitstoot van methaan van de kunstmatig gekweekt dus enorm toegenomen koeien zijn heel vervuilend. En de laatste maar niet de minste, voor de bescherming van dieren : koeien en kalveren lijden in de bio-industrie voor de productie van al de zieken product ook onnoemelijk veel kwellingen, wat is weinig bekend! In het licht van deze feiten, het belasting geld van de duitse burgers van zwaar gesubsidieerde melk economisch beleid is een beleid van de reden. Het serveert de lobbyisten van de winst van de zuivelindustrie en niet de mensen. Zelfs niet de boeren, voor het lijden dat ze veroorzaken voor de dieren, nu meer en meer terug komt. Om u !

[Bron: Frank M. Giegol op de dierenbescherming nieuws.ch]

Literatuur over het onderwerp:

Geef een reactie