Amalgaam slachtoffer schrijft advocaat

Info verkregen van Dr. med. Joachim Moeder:

Geachte Dr. XXX,

Ik dank u voor uw antwoord en zou heel blij zijn als, voor een keer, de vele inconsistenties in de zaak van Amalgaam zou worden onderzocht.

In de jaren ‘ 90, had bepaald zodra van de voormalig advocaat van Erich schöndorf in de zaak van Amalgaam en nogal gefrustreerd, legde uit dat de rechterlijke macht kan worden Beïnvloed.

Na de onbeschermde boor Uit mijn amalgaam ik was vullingen erg ziek en het is absurd dat de reguliere geneeskunde ontkent het bestaan van het om verschillende redenen.

Ik heb de telefoon uit met een aantal van de leiders in BMG, en met andere relevante Instanties op de gevaren van Amalgaam een zeggen en samen besluiten te nemen. Het is ongehoord, en niet meer draagbare wat beluisteren van beschadigde mensen daar, en ik ben niet bereid te nemen. Zelfs de leiders van de in München gevestigde amalgaam studie, “duitse Amalgaam TRIAL” (dit onderzoek werd gefinancierd met de middelen uit het amalgaam proces tegen DEGUSSA), schrijft het volgende: quote, “Een duidelijke verklaring of Amalgaam is gevaarlijk of ongevaarlijk is, is niet mogelijk”, zie de Link op pagina 24. [http://www.med.tu-muenchen.de/de/ueber_uns/fakten/Jahresbericht07_08.pdf]

In de pers werden aangekondigd door de professoren Halbach en Hickel, maar overal, “de all-clear voor Amalgaam”. Dit is een opzettelijke verduistering van de gevaren.

Verder is het toegelaten dat er geen geschikte methode, op mensen die een amalgaam vergiftiging, dat is te zeggen, dat het kwik in het depot te bepalen in de organen, maar aan de andere kant, je hoeft niet de dingen, de mensen, het kwik in de tanden, zelfs als u weet wat voor schade het kan veroorzaken echt.

Onder dergelijke omstandigheden vandaag is geen medisch product of geneesmiddel zou ontvangen goedkeuring. Ik heb onlangs genoemd in aan de Universiteit van Erlangen, Duitsland) waar Professor Hans Drexler voor de beoordeling van Amalgaam verantwoordelijk. Daar sprak ik met zijn assistent Dr. Straube en wilde weten van hoe u gediagnosticeerd met het chronisch amalgaam vergiftiging. Ze heeft tegen mij gezegd: “Amalgaam is een maximum van 2 dagen een beetje een probleem….als het is geplaatst, en vervolgens weer bij het boren, later kon je het niet bewijzen”.

De Professor Drexler is ook een van de leiders, die hun expertise te Amalgaam, in belangrijke commissies, zoals de RKI om samen te werken en te vinden in dergelijke organen en commissies, waar de gevaren van Amalgaam.

En zo zijn er een aantal hoogleraren in Duitsland, kan ik bellen ze allemaal bij naam, het verbod voor een goede 20 jaar een Amalgaam met het voorkomen van, en met onze gezondheid autoriteit, evenals de farmaceutische industrie, natuurlijk, ontvangen bedrag terug.

Zelfs de voormalige Minister van volksgezondheid Ulla Schmidt zei in een Interview dat de gezondheid van de industrie is nu een belangrijke tak van de Economie, het equivalent van de auto-industrie.

En ik weet niet zuigt mijn vingers, hier, op dit moment, de nieuwe Minister van volksgezondheid Rösler: quote:

“De eerste vraag van de Ostsee-Zeitung: “de duitse gezondheid economie op sterke besparingen, omdat de wettelijke ziekenfondsen in het komende jaar, zeven tot acht miljard euro worden vermist?”

Reactie van de Minister van gezondheid, Dr. Philipp Rösler: “We zijn gezondheid niet alleen als een kostenpost, maar ook als een economische factor en als een kans voor meer groei en werkgelegenheid. De gezondheid van het systeem van de zorg, met vijf miljoen werknemers, de werkgever, de nummer één in Duitsland. In de zorg voor zo veel mensen als in de auto-industrie. Het wordt tijd dat de gezondheid van de industrie zal uiteindelijk hetzelfde belang als andere belangrijke sectoren van de economie.”

De laatste vraag van de Ostsee-Zeitung: “Wat is het potentieel van de gezondheid van de economie van Duitsland?”

Reactie van de Minister van gezondheid, Dr. Philipp Rösler: “realistisch zijn, ik denk dat een omzetstijging van ongeveer 50 procent in de komende 20 jaar. Momenteel zijn we op 263 miljard euro in het jaar. In het geval van jobs, de groei, bijvoorbeeld in de zorg, in ieder geval, in de dubbele cijfers. We hebben te doen met een enorm groeipotentieel.”

Einde Citaat

Mijn eigen voorbeeld toont, hoe de loop van de jaren de gezondheid van de industrie van mij werd ingevoerd. Al jaren liep ik wanhopig van arts en arts, hebben talloze nutteloze diagnostiek en therapie door mij heen gaan, en niets had geholpen — nee, het werd mij van dag tot dag erger. > >De zorgverzekeraar moet berekenen wat sommen geld komen samen en dan moet je ook verdienen om na te denken over wie er allemaal in een amalgaam ziekte, zolang de oorzaak niet is gevonden en opgelost.

In 2004 alleen al, ik heb gebracht over 100 doktersbezoeken achter me. Dit jaar, het was tot nu toe slechts 4 bezoeken aan de arts. Dat de staat van mijn gezondheid is dus veel verbeterd, heb ik te danken aan een dergelijke medische maatregelen voor de betrokken Artsen, die bereid zijn om klachten te Amalgaam. Vervolgens, zwart als de KV, teneinde hen te loszinnig, en andere Artsen niet af te schrikken, en dat deze ook volgen op deze manier. Maar geen van deze organisaties lijkt te maken over dat dit over ziekte, lijden en zelfs het menselijk leven, en geen van de managers zou willen zijn verantwoordelijkheid onder ogen zien.

Het vervelende is dat het maar voor veel mensen, in tegenstelling tot mij, naar de goede meisje regelmatig met uw arts, en niemand vertelt je dat de oorzaak van uw Klacht kan te wijten zijn aan uw amalgaam vullingen.

Ik heb bijvoorbeeld genoemd, onder andere, de Federale kamer van tandartsen in Berlijn, en de eerste set kwam van mijn gesprekspartner (tandarts), was,……”Ja, we zijn er niet bij maar de schuld”.

In mijn gesprek, BMG, de luidsprekers van de voormalige Staatssecretaris van volksgezondheid, Klaus Theo Schröder, krijg ik niet onmiddellijk het antwoord, “maar wij zijn de schuld”!

Dat gebeurde bij mij in vele Plaatsen, wil ik niet geven, maar ik kan de naam en deze op Verzoek, de liefde aan. Ik zou graag willen weten, wie is verantwoordelijk?

Een zeer treffend voorbeeld van hoe de leiders gebruiken hun posities van Professor Georg Meyer. Eerst was hij Voorzitter van de duitse vereniging voor Tandheelkundige, orale en maxillofaciale chirurgie, is natuurlijk ook lid van belangrijke organisaties, zoals de Vereniging van de wetenschappelijke medische beroepsorganisaties, en werd hij ook benoemd tot de Wereld van de tandheelkunde, waar hij kan nu mooier om ervoor te zorgen dat er geen amalgaam in de ban.

[http://www.dental.uni-greifswald.de/aktuell/2010/meyer_fdi.php]

Kunt u mij vertellen, wat zijn de kansen van het Amalgaam slachtoffers, tegen zulke invloedrijke mensen? Ik heb geschreven aan de Professor Meyer is een vrij drastische e-Mail. Wat heeft hij tegen mij zeggen, is gewoon verschrikkelijk en vernederend. Ik doorsturen van deze e-Mails naar u. Hij vergelijkt daarin de Amalgaam, bijvoorbeeld, met een zoutoplossing, want je kunt schudden alleen het hoofd.

Ik zou gaan voor enige tijd met voorbeelden, als een amalgaam verbod wordt gedwarsboomd.

Het is echt een ernstige zaak! Veel mensen nemen de schade aan lichaam en ziel, en ik vraag het kantoor van de Aanklager mijn informatie vrij is van vooroordelen.

Met vriendelijke Groet,

 

Geef een reactie