De Theta staat om toegang te krijgen tot het onderbewustzijn

Mentale technieken voor healing en ontspanning doeleinden alsmede voor het bewustzijn-de uitbreiding van het werk voor enkele jaren aan het stijgen – en voor een goede reden!

Over de mogelijkheden van deze technieken, zoals THEKI® meldde ik al in een ander artikel.

Nu zou ik graag om meer te vertellen over de Theta-staat, brain wave frequentie, die wordt gebruikt in deze techniek bewust, voor het realiseren van positieve veranderingen in het onderbewustzijn.

Wetenschappelijk en door EEG wordt weergegeven en het is bewezen onderzocht sinds de jaren 1920, die de menselijke hersenen maakt gebruik van verschillende frequenties. Hier is een wetenschappelijke beschrijving van de individuele hersenen golven:

Nu, echter, meer naar het Theta-staat, die wordt gebruikt als zei met THEKI®:

Biofeedback onderzoekers, zoals Dr. Budzynski hebben aangetoond in hun onderzoek dat een persoon in de Theta-staat is zeer beïnvloedbaar, d.w.z. suggesties voor veranderingen in het gedrag en in de interne programmering (overtuigingen en gevoelens) gaan direct naar het onderbewustzijn, zal worden opgevat als het ware, en kunnen voortaan een positief effect. Hier, het pakt het Probleem bij de wortel, namelijk, diep in het onderbewuste, niet zoals bij vele andere methoden met de geest (het tegen de lijn kunnen brengen in het onderbewustzijn beetje). Bovendien Budzynski zegt dat in de Theta-staat van de “super leren” is het mogelijk, dus enorme hoeveelheden van het materiaal in een zeer korte periode van tijd kan worden geleerd.

In de Theta-staat, een “brain-synchronisatie”, zoals je kan ook veroorzaakt worden door andere meditatie-technieken, zoals de tafels van Chartres bereikt. Het is een aandoening waarbij de man op hetzelfde moment, wakker zijn en slapen, in de normale dagelijkse bewustzijn de mogelijkheid om de gratis, analytische, kritische besluitvorming, alsmede de onbeperkte mogelijkheden van het bewustzijn op hetzelfde moment.

In de Theta staat om te stoppen, kan resulteren in het volgende:

 • Harmonisatie van de twee helften van de hersenen
 • Diepe ontspanning, Stress symptomen worden verlicht
 • Activering van self-healing
 • Stijging van meer dan 25% van het groeihormoon, DHEA (studie, Dr. Shealy)
 • Vermindering van de pijnsensatie
 • Gevoelens van geluk door de harmonieuze verdeling van endorfine
 • Beter verbeelding, creatief Denken
 • Betere concentratie en prestatie
 • De lange termijn een reductie van gevoelens van angst, een gevoel van levendigheid

Kinderen tot ongeveer 7 jaar. Jaar bevinden zich voornamelijk in de Theta-frequentie. Dat is de reden waarom je in deze leeftijd zijn zeer buigzaam, omdat ze gevoelig zijn voor het programmeren van welke aard dan ook. we Zijn in de Theta-frequentie, dan verwijderen wij destructieve programmeringen en wijzigen, zodat ook gericht zijn op het ongewenste, beperkende programma ‘ s van de Jeugd en latere leven en werk.

Ondertussen is het ook duidelijk dat de Theta-staat kan een zeer lange tijd, zoals tijdens healing Sessies. Sommige van de Biofeedback onderzoekers waren aanvankelijk van mening dat het onmogelijk was om de Theta-staat voor een lange tijd, tenzij in een toestand van diepe hypnose, maar deze mening werd geuit door andere wetenschappers met behulp van EEG records grondig weerlegd. Er zijn een aantal Tests laten zien dat een genezer, de staat bewust en met een speciale techniek in de Theta, kan deze ook te houden voor zo lang, totdat je laat hem bewust weer. Al deze feiten, wij werken met THEKI®.

Interessant: de Schumann-golven van onze aarde

Interessant is dat de elektromat magnetische resonantie frequentie van de aarde is in deze context dat het juist in het gebied van de Theta-wave, de Schumann-golven. En het is juist in het geval van 7,83 Hertz. Deze frequentie correspondeert precies met de hersenen van de frequentie van de meeste zoogdieren. Is dat een raar toeval?

Natuurlijk niet, want alles is trilling en wij mensen (en dieren) leven op deze aarde, en zijn daarom aangepast aan onze leefomgeving. Bij het research center, Aspen, Colorado, werd ontdekt dat dolfijnen zijn in staat om het genereren van deze frequentie en ook van 7,83 Hz geluidsgolven worden aangetrokken.

Maar wat is interessant: in vele onderzoeken en Tests is aangetoond dat de hersenen reageert op de golven, die hem aangeboden van buiten, d.w.z. in staat zijn om zich aan te passen. Dat is, onze hersenen neemt de dominante golven in de omgeving en zijn habitat.

Dit kan een prachtige, helende proces, wanneer, bijvoorbeeld, de THEKI® – gebruikers in de Theta-staat gaat en de Persoon die wordt gewerkt met een, automatisch verbroken door de hersenen golven in de Theta-staat, waar slopende, trauma vaste, gedrag, enz. wijzigen.

Maar het kan ook dodelijk zijn, bijvoorbeeld omdat we omringd zijn in ons dagelijks leven voortdurend van frequenties, het gebruik van elke natuurlijke trillingen en onze hersenen zet constant in stress-Lidstaten (bijv. mobiele telefoons, DECT-telefoons, micro golven, enz.). Dus de mens is blootgesteld aan zo veel nieuwe type straling, de Stress op elk niveau lichaam en het organisme van de natuurlijke electro-magnetische verbinding met de aarde en al het leven te verwijderen.

Conclusie: twee waardevolle tips:

 • controleer of alle technische “spul” (of moeten we noemen het de “vooruitgang”?) want echt, in deze schaal moet worden.
 • de technieken voor het Bereiken van de Theta-learning staat, om zijn eigen lichaam in een doelgerichte en bewust in een positieve, gezonde bereik, ongeacht de invloeden van buiten.
 • Banner 728x90

  Boek tip:

  THEKI - Sandra WeberTHEKI® Ent-wikkel je!: De sleutel tot bewustzijn

  BEWUSTZIJN IS ONZE NATUUR, verborgen Diep onder de lagen van ons ego in elk van ons ware Zelf, de bron van wijsheid, geluk en innerlijke kennis. Om te leren om liefde en vervulling, het is allemaal laten gaan van wat weerhoudt ons van het leven naar onze ware aard.

  Sandra Weber ontwikkeld met THEKI® is een healing en bewustzijn methode, is het mogelijk om zich te ontdoen van zijn valse Zelf en zich te ontwikkelen. Blokkades als gevolg van de traumatische ervaringen, gevoelens van schuld, erfelijke aanleg, stress, familie problemen, prenatale programmering, vreemde energieën, en nog veel meer om op te lossen. Hun plaats voelden of nooit gevoelens, zoals vertrouwen, onvoorwaardelijke liefde en een nieuwe zelf-bewustzijn ervaren contact met lang verloren.

  “Er is geen wet die zegt dat dit pad was te pijnlijk en vervelend,” zegt Sandra Weber. “De tijd is NU. Elk probleem kan opgelost worden volgens deze handleiding, het beperken van de lagen van het zijn Zelf en het leven dat hij wil echt, bewust en vrij.” THEKI® is een proces van de schepping, met het zelf en de werkelijkheid wordt gemaakt.

  %image_alt%

  Sandra Weber THEKI® | theta healing | Reiki THEKI® is de geslaagde combinatie van een duizend-jaar-oude, wereldwijd succesvolle methode van genezing in combinatie met de nieuwste bevindingen van de kwantumfysica. Mail: [email protected] Web: www.theki.eu Facebook: https://www.facebook.com/THEKI.Entwickle.Dich/

  Geef een reactie