Revolutionaire helende methoden – THEKI®

Revolutionaire helende methoden – THEKI®

Het is nu geen geheim dat de Mainstream en lobbyisten uit pure Macht en hebzucht vrij veel te doen dat het publiek zal veel van de informatie die van belang is bekend. Vooral op het gebied van “Alternatieve geneeswijzen”, de Lobby, de farmaceutische industrie heeft geen kans om te denigreren healing methoden, resultaten van onderzoek en nog Veel meer…

Ondanks dit alles, de effectiviteit is bewezen Spirituele genezing, en het feit dat we vormen met onze gedachten niet alleen ons lichaam, maar alle gebieden van ons leven, voor een lange tijd en beoefend over de hele wereld. Meer en meer mensen beseffen dat de pure symptoom behandeling conventionele geneeskunde de oorzaak is niet te genezen en het succes op de lange termijn is het niet mogelijk en zoeken naar Alternatieven. In sommige landen is het al jaren dat de Geestelijke Genezing wordt ook gebruikt in ziekenhuizen. Ook in Zwitserland en in Oostenrijk, zijn er veelbelovende benaderingen. Zonder deze samenwerking, echter, een genezer en een Genezing verplaatsen in een juridische grijze zone, en op hun hoede meestal tegen hun gedeeltelijke baanbrekende te hangen succes op de grote klok. Dus we leven nog steeds in een tijd waarin de Kennis van alternatieve geneeswijzen vaak eindigt ten onrechte in de “esoterische hoek”, maar de pil te slikken geadverteerd, en de mensen van een ongeneeslijke ziekte wordt verteld, al duizend keer het tegendeel.

Maar hulp is er al, zoals werd bevestigd door de quantum fysica, wetenschappelijk, wat de oude wijsheid, leringen voor duizenden jaren om te leren en wat de moderne methoden van genezing, zoals gebaseerd THEKI® – technologie. High-profile onderzoekers (bijv., Gregg Braden, Max Planck, Bruce Lipton) hebben duidelijk aangetoond dat het niet de genen zijn die bepalen ons, maar dat kunnen we bepalen de genen met ons bewustzijn en verandering.

Meer precies: Wij zijn de scheppers van ons leven en we besluiten hoe deze wereld wilt zien en welk Deel we willen spelen! Ons Geloof en onze Overtuigingen, onze lichamen, onze manier van Denken en dus ons leven. Wat we denken en voelen – of het nu bewust of onbewust, invloed op ons lichaam en ons hele wezen.Als een revolutionair, mentale methode van genezing op het hoogste niveau, ik zou graag om u te introduceren aan in het kort: THEKI® .

THEKI® heeft zich ontpopt als een geslaagde combinatie van verschillende geneeswijzen en heeft vele jaren ervaring op het gebied van geestelijke mogelijkheden door Sandra Schneider van Immenstaad am Bodensee. Het doel is de genezing op alle niveaus, waar persoonlijke ontwikkeling wordt sterk gestimuleerd.

“Veel mensen hebben een diepgewortelde blokkades die verhinderen dat u, om te evolueren, om te slagen, om gezond te zijn en om vooruit te gaan. Deze blokkades, of “programma ‘ s” die werken diep in het onderbewuste, niet kan worden over de geest uitgebracht, vooral als de blokkades vaak zelfs echt bewust van zijn,” zei Sandra Schneider.

“Door het gebruik van de Theta frequentie van de hersenen, in combinatie met een bepaalde technologie, hoe doen we het met THEKI®, iedereen die dat wil, zichzelf en zijn werkelijkheid stap-voor-stap veranderen en opnieuw te maken. Zoals kan gebeuren in kwantumsprongen, wijzigingen en genezingen. Het uitschakelen van patronen, zoals overtuigingen, traumatische ervaringen, etc., en de bijbehorende gevoelens kunnen op de lange termijn, energetische blokkades losgelaten kunnen worden en die zelf worden geactiveerd genezing van het lichaam. Dus THEKI® kan gebruikt worden in alle gebieden van het leven gebruikt, ongeacht of het lichamelijke of geestelijke gezondheidsproblemen, relatieproblemen, financiële, familiale of emotionele problemen – er zijn geen grenzen, behalve die wij voor onszelf.”

Als u geïnteresseerd bent, kunt u leren van deze interessante methode van genezing, zelfs direct bij Sandra Schneider. Gedetailleerde informatie over THEKI®, en andere healing methodes, alsook seminars, Wetenschappelijke studies en getuigenissen van deelnemers aan het seminar en Behandeld evenals het directe contact met Sandra Schneider, zie www.theki.eu

%image_alt%

Sandra Weber THEKI® | theta healing | Reiki THEKI® is de geslaagde combinatie van een duizend-jaar-oude, wereldwijd succesvolle methode van genezing in combinatie met de nieuwste bevindingen van de kwantumfysica. Mail: [email protected] Web: www.theki.eu Facebook: http://www.facebook.com/pages/THEKI/175678095815325

Geef een reactie