De “toevallige” besmetting van vaccins met een actieve vogel griep Virus vrijwel onmogelijk

Paul Joseph Watson Gevangenis Planet.com Donderdag, 5 Maart 2009

Tsjechische Kranten speculeren over de vraag of de schokkende openbaring over dodelijke vogelgriep-virus-besmette vaccins die werden uitgezonden door de Amerikaanse groep Baxter in 18 landen, onderdeel van het Plan was om te leiden tot een pandemie. De beschuldigingen zijn ernstig, omdat, volgens de standaard laboratorium-regelgeving voor de fabrikanten van vaccins is het vrijwel onmogelijk om te mengen met een biologische oorlogsvoering agent toevallig in Impfmaterial.

“De groep, de vervuilde griep virus had verspreid Materiaal van een fabriek in Oostenrijk bevestigde vrijdag dat het experimentele product levendige H5N1 vogelgriep bevatte een virus”

de Canadese Pers gemeld. De vaccins van Baxter waren besmet met de vogelgriep voor de mens, H5N1, een van de meest dodelijke biologische wapens met een mortaliteit van 60%, werden geleverd voor de laboratoria in de tsjechische Republiek, Duitsland en Slovenië. In eerste instantie, Baxter geprobeerd vragen te blokkeren door de verwijzing naar zakelijke geheimen te onthullen geweigerd, omdat de vaccins met het H5N1-virus zijn besmet. Na de toenemende druk vervolgens werd beweerd dat een pure H5N1 verzonden. Dit leek de poging, de geschiedenis van de bocht, en om te verhullen dat de toevallige besmetting is vrijwel onmogelijk. De tsjechische Kranten waren duidelijk vragen of het wel of niet dit is een opzettelijke besmetting van een pandemie veroorzaakt. Het feit dat Baxter het verzwijgen van het dodelijke H5N1-Virus een mix van de gewone griep virus van het type H3N2, is het hele punt. Het H5N1-Virus heeft al honderden mensen, dat is evenwel beperkt overdraagbaar via de lucht. Echter, als het wordt gemengd met de gewone griep virussen, waarvan bekend is dat zeer goed door de lucht overdraagbaar zijn, wat resulteert in een zeer krachtige biologisch wapen. De Canadese Druk op legt verder uit:

“Overwegende dat het H5N1-mensen zijn niet gemakkelijk besmet, is dit in het geval van H3N2 virussen zijn verschillend. Als iemand is blootgesteld aan een mengsel van de twee, was besmet door beide strengen, kan deze Persoon is een incubator voor een Hybride Virus is gemakkelijk overdraagbaar is van mens tot mens.”

Er is weinig twijfel dat het een geplande poging om het H5N1-Virus, de meest effectieve biologische wapen en verspreiden door middel van een gewone griep vaccinaties in de bevolking.

“Dit het mengen van proces, de zogenaamde Reassortment, is gemaakt in één van de twee Manieren om het pandemische virus”

het wordt gezegd in het artikel in the Canadian Press. Echter, het is ingediend op het moment dat Baxter was de bedoeling, geen bewijs zou precies dit. Het is echter geen plausibele verklaring waarom Baxter sites hadden allemaal een actieve vogel griep virus in de productie op voorraad. Het moet worden benadrukt dat het vrijwel onmogelijk is dat de “random” actieve vogel griep virus in een vaccin. De gezondheid expert Mike Adams punten uit:

“Het schokkende antwoord is dat dit kan geen toeval. Waarom? Omdat Baxter International houdt zich aan iets genaamd BSL3 (Biosafety Level 3), een set van laboratorium veiligheid van de regels ter voorkoming van besmetting van materialen.”

Op Wikipedia het zegt:

“De laboratorium medewerkers hebben een specifieke training in het omgaan met pathogene potentieel gevaarlijke stoffen, en worden begeleid door bevoegde wetenschappers die ervaring hebben in het omgaan met deze stoffen. Dit wordt gezien als een neutrale of warme Zone. Alle praktijken, waaronder materialen, de manipulatie van besmettelijke, in Behuizingen voor biologische veiligheid, of andere containers uitgevoerd of door personeel met de juiste beschermende kleding en uitrusting. Het laboratorium heeft bijzondere eigenschappen in termen van het Ontwerp en de bouw.”

Onder BSL3-richtlijnen, is het onmogelijk dat actieve vogel griep virus vaccins te besmetten, die zal worden geleverd aan aanbieders van over de hele wereld. Er zijn slechts twee mogelijkheden om uit te leggen dus:

  • Optie 1: Baxter volgt de BSL3-richtlijnen of volgen de mensen die zo onzorgvuldig dat monumentale fout voordoen die een bedreiging vormen voor de veiligheid van de gehele mensheid. Als dat zo is; dat is de reden waarom geven we onze kinderen vaccins, die werden vervaardigd met stoffen van Baxter?
  • Optie 2: Een werknemer van Baxter op hun eigen, of er is een Plan in de hoogste regionen van Baxter, waarop de vogel griep virus met opzet de Impfserum waren om te leiden tot een wereldwijde vogelgriep pandemie.

De verspreiding van de vogelgriep zou stijgen explosief, de vraag naar vogel griep vaccins. De winst, die kan het genereren van een Impfhersteller zoals Baxter International van zo ‘ n paniek zijn astronomisch. Onder de fabrikanten van Tamiflu-vaccin een hoge ranking globalisten en Bilderberg-leden, zoals George Shultz, Lodewijk J. R. de Vink en voormalig Minister van defensie Donald Rumsfeld. Overheden in Europa en de Verenigde Staten hebben openlijk verkondigde hun plannen voor het opleggen van een krijgswet, voor Quaratänen en Detentie in het geval van een vogelgriep pandemie. Een ander motief is het feit dat de elites hebben gezegd in het hele verhaal dat ze proberen om de wereldbevolking te verkleinen met ongeveer 80%. Schokkende gebeurtenissen zoals de recente besmetting van vaccins aantonen dat deze manier van denken is het gebied van de complottheorieën, maar samenzwering feiten.

“Baxter is momenteel vrij veel als een bio-Organisatie; het stuurt een dodelijk virus de hele wereld. Als u een envelop vol met miltvuur te zijn Senator, zal je worden gearresteerd als een Terrorist. Waarom het gaat dus Baxter verstuurd heeft een veel dodelijker Virus naar laboratoria over de hele wereld – in principe, om te zeggen “oeps”?”

besluit Adams. Dit is niet de eerste Keer dat Impfhersteller werden gevangen, verspreid met het dodelijke virus-besmette Vaccins. In 2006 kwam aan het licht dat Bayer Corporation had ontdekt dat hun injectie medicatie voor Hemofiliepatiënten met HIV-geïnfecteerd met een Virus. Interne documenten blijkt dat na het bekend was dat de drug is besmet, het is uit de AMERIKAANSE markt nam het in de Europese, Aziatische en latijns-Amerikaanse markten te verkopen. Ambtenaren in Frankrijk ging naar de gevangenis, omdat ze had toegestaan, dat de drug wordt verdeeld. De documenten tonen aan dat de Amerikaanse voedsel en geneesmiddelen-had viel door Test administration, FDA, met Bayer samen, het schandaal en de wereldwijde verkoop van de drug toegestaan. Er is geen senior Executive van Bayer, had te beantwoorden in de Verenigde Staten strafrecht.

Bron: infokrieg.tv

Geef een reactie