In Nederland, een geit griep is booming nu

De mexicaanse griep is niet voldoende. Nu een geit griep in Nederland. Dus, bijvoorbeeld, schrijft De pers:

De geiten -, schapen -, of Zeckenkot overgebracht naar Queensland koorts in de afgelopen jaren in verschillende Europese landen – ook in Duitsland – meer dan in het verleden opgetreden. De ziekteverwekker triggers griep-achtige symptomen. In ernstige gevallen kan leiden tot long-ontsteking.

In Nederland, het aantal van de Zieke is toegenomen in het afgelopen jaar 2300, zes patiënten overleden na complicaties. De koorts wordt veroorzaakt door een bacterie (Coxiella burnetii). Contagions van persoon tot persoon worden beschouwd als uiterst zeldzaam. De ziekte werd voor het eerst gediagnosticeerd in 1937, toen de arbeiders in de slachthuizen van de Australische staat Queensland.

En dus ook van 36.000 geiten worden gedood!

Er is nu een nieuw spel weer, net als de vogel & de mexicaanse griep? De media is nu overal, een nieuwe terreur bericht, dat een gevaarlijke geit griep zal waarschijnlijk veeg uit de gehele volk? Een nieuw vaccin? Weer te geloven, zoals in het geval van de vogelgriep en de mexicaanse griep, duizenden dieren.

Vogels, varkens, geiten, en ze verschijnen als “de bremer stadsmuzikanten”! En wie heeft het uitgevonden? De Paashaas Huis!

De Nederlander Albert Osterhaus. Die is:

Een Nederlander is in het vizier van de onderzoekers voor een altijd meer kans om te verschijnen waar fraude en corruptie schandaal van ongekende proporties. De man is Albert Osterhaus, Hoogleraar Virologie in het ziekenhuis van de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Hij leidt een groep van bekende virologen, die sluit de laatste-Sars -, vogel-en de varkensgriep in Europa is “sociaal aanvaardbaar”. De nederlandse regering had besteld door tal van Onverenigbaarheid in verband met de nieuwe griep een Commissie van onderzoek, was nu bleek onder meer dat op Pasen huis accounts “grotere” cash receipts, die was berekend door de fabrikant van de Vaccins tegen de Griep A/H1N1 en H5N1 persoonlijk aan hem overgedragen. Varkens-en vogelgriep kan gerucht gaat al hard, zuiver uitvindingen van een crimineel netwerk van farmaceutische fabrikanten en gewetenloze wetenschappers, omdat het Pasen huis gezelschap is ook gelegen in de belangrijkste organen van de WHO. [Bron en lees Meer: polskaweb.eu -]

Ik ben erg enthousiast om te zien hoe deze bok griep! En op de tweede golf van de mexicaanse griep, ik ben natuurlijk ook nog steeds.

Hoe lang willen we vallen weer op het zelfde spel?

Geef een reactie