Waarom heeft Obama en zijn dochters tegen de mexicaanse griep (vaccinatie)?

Te gevaarlijk – Obama dochters niet tegen de mexicaanse griep vaccinatie

Udo Ulfkotte, info.kopp-verlag.de

Vermoedelijk heeft de Amerikaanse President Obama, de mexicaanse griep is zeer gevaarlijk. Alle Amerikanen moeten worden ingeënt. Alleen zijn eigen gezin, is vrijgesteld van de vaccinatie – net als de Joden en Moslims . En ook de nieuwe duitse Minister Philipp Rösler is op zichzelf niet tegen de mexicaanse griep vaccinatie, is het aanbevolen dat de Federale burgers.

Op alle Amerikaanse TV-zenders korte Plekken waar de Amerikaanse President een beroep op de burgers te worden tegen de mexicaanse griep vaccinatie is momenteel aan de gang. De wereld gezondheid organisatie (WHO) is het roerend met extra Plekken, de angst van veel mensen voor de zogenaamd gevaarlijke Virus. Nu werd bekend dat Obama laat zijn eigen kinderen geen geval tegen het wetsvoorstel een griepprik. De Vaccins hij denkt dat het veel te gevaarlijk is. “Nee, dat kan niet,” zegt Obama. Obama ‘ s druk op sesprecher heeft bevestigd in de tussentijd.

Moslims en Joden zijn niet tegen de mexicaanse griep vaccinatie (mei) – de Vaccins bevatten varkens gelatine. En het is verboden om deze religieuze groepen. Het geeft aan dat deze groepen van de bevolking in de Amerikaanse televisie. Met uitzondering van de Moslims, de Joden en de Obama-kinderen moeten worden ingeënt alle mensen. Dit zorgt voor enthousiasme onder de aanhangers van complottheorieën.

En in Duitsland? Nauwelijks corrigeren in het nieuwe kantoor van de Minister van volksgezondheid aangekomen, Philipp Rösler focus van de medische preventie. Rösler zelf is een getrainde arts, houdt de normale griep veel gevaarlijker dan de mexicaanse griep. En dat is de reden waarom onze Minister van volksgezondheid Philipp Rösler, voordat de vaccinatie tegen de seizoensgebonden griep. Tegen de mexicaanse griep, hij zal niet later worden ingeënt – dus voor het moment. Algemene Rösler riep de bevolking op te volgen de vaccinatie aanbevelingen van het vast Comité op de vaccinatie.

De mexicaanse griep lijkt op het menselijk organisme onder de positieve gevolgen. Nee, we hebben niet drinken en geen drugs. De mexicaanse griep is verschoven – hoe te vinden – de gevaarlijke H3N2-virus strengen, de daily mirror gemeld: “…het nieuwe virus, de veroorzaker van de wereldwijde verspreiding van de mexicaanse griep, het verplaatsen van de vorige seizoensgebonden griep virussen, omdat ze concurreren in het lichaam van hun gastheer naar dezelfde plaats? Worden uitgeroeid om de “pathogeneren” virus, zodat degenen die meer ernstige ziekten en sterfgevallen veroorzaken? “Dit zou een goed bericht”, zegt een van de virologen. Kunnen redden van de mexicaanse griep aan het eind van het meer in het leven dan ze bedreigen?”

© Het Auteursrecht van dit artikel ligt bij de Kopp Verlag, Rottenburg

Geef een reactie