DIE waarschuwt vulkanische as

De uitbarsting van de vulkaan Eyjafjalla in Ijsland, heeft gevolgen voor het luchtverkeer, en volgens de WHO voor de gezondheid. Daarom adviseert zij om de mensen in hun huizen en/of adembescherming maskers.

Een WHO-woordvoerder zei op vrijdag, de microscopisch deeltjes zijn potentieel gevaarlijk, omdat ze doordringen in de longen en in het bijzonder astmatici en andere mensen kunnen bereiden met ademhalingsproblemen. Indien mogelijk, de Europeanen moeten blijven in het huis. Volgens Epstein, moet u denken aan het dragen van adembescherming maskers. [Bron: nzz.ch]

Tot dusver waren er echter van alle mensen in Noord-Europa hebben nog steeds geen rapporten van het leven, van gezondheid klachten. Genieten van de zon en de blauwe lucht.

Andere deskundigen beweren dat de vulkanische stof heeft geen negatieve effecten op de gezondheid, omdat de concentratie is zeer laag. De flitser is niet toxisch, noch radioactief. Ook de Britse long-expert Professor Stephen Spiro zei, de aanbevelingen van de WHO een masker te dragen of om te verblijven in het huis, was volledig overdreven.

Nou, wat moeten we maken van deze hysterische waarschuwingen van de gezondheid”deskundigen” DIE we kennen, op zijn minst sinds de mexicaanse griep.

Geef een reactie