Familie Seebald de AIDS-leugen vernietigd

Het lot van een Oostenrijkse familie die is vernietigd door de Aids-leugen

Dit artikel is verschenen in de “straat Gazette”, No. 95 / juni 2010. (Te downloaden als PDF-bestand!) Een krant die wordt verkocht is meestal door daklozen op straat, schrijft een artikel over de zaak, Seebald,. Niet één “Systeem-de krant” heeft eerder durfde, de bestuursrechtelijke aanpak van dit maatschappelijk relevante kwestie van cruciaal belang.

“We moeten zien hoe het uitvoeren van ons kind”

%image_alt%“Wie kent niet de waarheid, is een dwaas. Wie de waarheid kent en noemt het een leugen is, is een crimineel.” Barbara Seebald geciteerd Berthold Brecht. Criminaliteit is gekoppeld aan een leugen, heeft de Oostenrijkse Barbara Seebald, moeder van vier kinderen, op een wrede manier. Ze kunnen alle zes de een gelukkig gezin …

Barbara Seebald is alleen de strijd voor uw kinderen, op uw recht als de moeder gebleven, alle vier kinderen werden genomen. Echtgenoot en vader Leonhard Seebald heeft gevochten naast hem voor de kracht en de moed had achtergelaten. Hij is overleden in de nacht 11. Mei 2010.

In 1989, Barbara Seebald was toen 20 jaar oud, werd gediagnosticeerd met het zogenaamde HIV-Virus. De Artsen voorspelden vier jaar het leven en de voorgeschreven medicatie “retro vier” (AZT). Een zeer agressieve chemische Foelie, de bijwerkingen zijn levensbedreigend, zoals Chemo-therapie, de zogenaamde Aids Cocktail” leidt tot de “AIDS-aflevering” beschreven ziektebeelden. Ze zakte snel weer.

De vier jaar die ze overleefde verzwakt, zelfs niet met de griep of andere dingen, zelfs vandaag de dag, het is een zeer stabiele gezondheid. In Leonhard, vond ze de man die ze wilde haar leven, in 1996, werd de eerste zoon Lucas geboren. “Ik maakte uit onwetendheid en angst is de gebruikelijke procedure, die werd gemaakt met alle HIV-geïnfecteerde moeders,” zegt ze. Dit betekende AZT: In de laatste drie maanden van de Zwangerschap, tijdens de keizersnede AZT-een AZT – Infuus, de behandeling van de baby, en geen Borstvoeding geven.

De bevalling door een beslissing van de rechtbank

“Na de geboorte van mij, Lucas was weer alleen na een half uur. Een verschrikkelijke en traumatische ervaring.” De zoon van Shima kwam in April 2003, aan de wereld. Gezien de ervaring met Lucas, de ouders besloten om thuis geboren. Een beslissing van een rechter gedwongen om te bevallen in het ziekenhuis en gaf twee AZT, kort na de geboorte. Maar Shima Was geblust met een blije baby. Verschillende met dochter Faye, geboren in 2007. De familie was weer gedwongen om in het ziekenhuis met Keizersnede het kind tot de wereld, voor 14 dagen de jeugdzorg office heeft beoordeeld de AZT-het nemen van het kind thuis. “Ik had te vergiftigen het gevoel van de kleine Faye, het was verschrikkelijk, hoewel we er in geslaagd, Vaak alleen water te beheren.” Alle drie de kinderen hebben de diagnose van HIV-negatieve!

HIV-negatieve moeder-kind-pass

Een HIV-Test komt ook in iedere moeder-kind-pass, als de jongste dochter, Muriel aangemeld in 2008, kreeg Barbara Seebald “HIV-negatieve” in de moeder-kind. Een test beeld dat verklaarden de autoriteiten dat, achteraf gezien, voor “ongeldig”. Muriel was geboren om eindelijk in vrede thuis, de familie was nog intact. Beide ouders leggen veel nadruk op vegetarische en gezonde voeding, ondersteuning van de familie, en natuurlijk, de toegevoegde waarde van onderwijs. Drie weken na Muriel ‘ s geboorte, de jeugdzorg kantoor in het land vernietigd Stiermarken, de gelukkige familie. Een maatschappelijk werker van de jeugdzorg kantoor kwam en gedwongen Barbara Seebald om te stoppen met het geven van borstvoeding. De nieuwe HIV-Tests zijn geregeld ook voor de kinderen! Als Muriel was drie maanden oud was, begon ze te hoesten. Barbara Seebald deed wat elke moeder doet, ze reed met haar mee te gaan naar het ziekenhuis om de oorzaak zijn. Drie studies hadden om het kind te laten gaan door en eindigde met de moeder als begeleider op de intensive care. Werd niets gevonden, de kleine Muriel was net een beetje te weinig zuurstof in het bloed.

Muriel ‘ s vergiftiging begint met lege diagnostiek

De maatschappelijk werker bij het Bezirkshauptmannschaft Deutschlandsberg op de hoogte van de ziekenhuis meteen, dat in het geval van Barbara Seebald is een “HIV-Geïnfecteerde” handgreep. Ze werd gedwongen om te vertrekken in het geval van Muriel, een long-endoscopie. Een beproeving is voor een Baby dat is niets begrepen. Muriel had gestaan, in deze gevaarlijke onderzoek naar een ademhalingsstilstand en was pas na acht dagen. Heb je in deze tijd veel van de medicatie en werd kunstmatig gevoed. Weer een thorax werd uitgevoerd x-ray en zag een vleugel nu wit, schaduw-achtige veranderingen op de rechter long. De Artsen de diagnose te worden van een Pneumocystis-longontsteking. Eerste van alles, je zei Pneumocystis carini. Het is een PCR-Test en een CD-4-helper cellen-bepaling. Volgens deze school van de medische test resultaten Muriel nu moest worden “99 procent van AIDS”. De verkeerde diagnose (tot vandaag, Barbara Seebald heeft geen “Aids-Test” uw dochter gezien!) verspreidde zich als een lopend vuurtje: “een kind met HIV besmet”, en deze reputatie volgde de moeder overal in het ziekenhuis.

“Tijdelijk helpen” met ontvoeringen

Het verblijf in het ziekenhuis is verlengd tot twee nachten Barbara Seebald was voortdurend met haar dochter Muriel. Met de drie kinderen alleen thuis zijn vader Leonhard was onder de indruk, hij is gewoon nog erger. De drie oudere kinderen moesten in een verpleeg-cursus (crisis van het gezin), er was een overeenkomst, die met een gerust hart de kinderen op elk moment op te halen. Een verzekering, die niet werd waargenomen.

Het verblijf in het ziekenhuis duurde van mei tot en met September 2009. Een psychologische beproeving voor de hele familie. Muriel was al in het ziekenhuis weer erg goed, toch, de moeder en het kind niet mochten verlaten van het ziekenhuis terrein. In het schrijven, de wijk dreigde om te vallen van de ouders met het verlies van de voogdij, alleen voor Muriel, voor alle vier de kinderen. De wijk werd in het geval van Muriel, een kind het Gezag in het medische veld als in de verblijf! “Ik kon niet geloven dat die redenen, ze waren gewoon de waarheid,” zei Barbara Seebald. Onder andere dingen, haar drug misbruik in haar jeugd, beschuldigd van een korte en ongeveer 20 jaar van de consumptie, de zon. Lang voordat het starten van een gezin.

Aanval

De Artsen wisten dat ze tegen de sterke Medicatie van de kleine Muriel, zodat we uitgebreid het verblijf in het ziekenhuis voortdurend, toezicht te houden op het gebruik van medicatie. “Ik bedoelde, door Dr. W. als een moordenaar, en je zei dat dit kind zou worden zo ver mogelijk uit de buurt van zijn moeder.” De bescherming van een kind van de groep van Artsen, alsmede de Bezirkshauptmannschaft Deutschlandsberg en zelfs het display van het gevolg van de “lichamelijke letsels,” twee keer moest ze met haar man voor de rechter te getuigen. Een bewijs te Muriel ‘ s vermeende “HIV-infectie” werd geweigerd. Eindelijk ontslagen uit het ziekenhuis, had ze regelmatig worden gecontroleerd om verklaringen af te leggen aan de medicijnen gaf, naast alle van de vaccinaties tegen de wil van de ouders werden uitgevoerd. De grote wens van haar drie kinderen van de zorg van het gezin voor verzekerd bent in de Arm en thuis, bleef onvervuld. Een keer per week voor een uurtje bezoek, de familie was radeloos. Eerdere voorwaarden niet zijn gemaakt, zoals vegetarisch dieet, waren de pleegouders. Een gevecht met de autoriteiten en de rechterlijke instanties begint. Hoewel het blijkt dat het pleeggezin heeft geen wettelijk gezag is toevertrouwd aan de zorg van de moeder te melden bij de politie, de ouders moeten proberen te halen van hun kinderen.

“Met alle kracht is gehouden in deze AIDS-leugen.”

De ouders zullen niet worden beschuldigd van persoonlijkheidsstoornis, als ze vechten hun “virus infectie” chemisch. Barbara Seebald heeft gemaakt door de jaren heen, divers advies. “Een zogenaamde HIV-Virus is aangetoond bij de mens voor,” legt ze uit (zie hieronder voor uitleg.). Barbara Seebald werd getest aan het begin van de zwangerschap met Muriel met het resultaat van de ‘HIV-negatief’. Net als hun eerste drie kinderen kan ook, zoals in het geval van Muriel, de zogenaamde Testen, ze werd geweigerd tot de dag van vandaag. Toch had ze het zien als twee van hun kinderen met agressieve geneesmiddelen werden behandeld. In het bijzonder, Muriel: “u wordt behandeld zonder medisch bewijs voor het Aids-richtlijnen met de meest ernstige van zeer giftige, genverändernder Chemo … We kunnen alleen maar zitten en kijken als onze dochter wordt steeds minder en minder.”

De Ontvoering Van Muriel ‘ s

%image_alt%Het Ongelooflijke gebeurde op de 27. In januari van dit jaar in het kinderziekenhuis van Graz. Muriel was opnieuw behandelingen, moeder Barbara als een begeleidende persoon. Ze was net in de douche, toen ze terug kwam, Muriel. “De wijk van Duitsland, Dr. van Theobald Müller, vijf politieagenten omgeven de kamer en twee in de kliniek ingang geplaatst. De heer Molenaar legde de actie die wij niet hebben voldaan aan zijn verzoek tot het verwijderen van de kinderen van onze Homepage.” Een gezin kan niet verslag uit over hun eigen lot? De vraag is, wat is er te verbergen? Voor de weken, de wanhopige moeder wist niets over de verblijfplaats van hun dochtertje. Alleen op 8. In April van dit jaar kwam het tot een reünie (onder toezicht) met hun Recente, en de pleegmoeder. Een pijnlijk afscheid. Muriel leek te worden vervreemd. “Muriel is een zeer bleke, hoesten opnieuw en opnieuw, en je neus loopt de hele tijd. Na een tijdje, ik ben het nemen van Muriel en begint te masseren van een baby, net als ik vroeger. De geur is mij vreemd en voor mij is het erg irritant. Uw huid erg droog is, bleek en dun. Ze heeft veel te weinig gewicht en het lichaam heeft geen spanning, het lijkt mij zwak te zijn. Kortom, de hele spier is een verlaagde Houdingstonus. Algemene spieratrofie, vooral in de benen en rug”, beschrijft de dochter op het moment.

Op de vraag met de pleegmoeder, nog steeds geen “HIV is ingediend om te Testen”, echter, Muriel wordt beschouwd als “Aids-patiënt” alleen omdat je moeder een positieve Test aangeeft?

Een vriendin afscheid van het trieste weer, het zien van de foto ‘ s van moeder en dochter. District man Helmut Theobald Müller hoofd met de huidige toezichthouder, een onmiddellijk verbod op de Publicatie van de foto ‘ s!

Barbara Seebald benadrukt dat je nooit wilde naar het Publiek. Echt, de Homepage van Dr. Theobald Müller en zijn helpers zijn geïnjecteerd, want er was geen andere weg om terug te vechten. Om ondersteuning te krijgen en de kracht om de natuurlijke wet van de wereld, de moeder zal vechten. In alle wreedheden, het zware lot van de hoop te stellen voor de ander een teken stoten en de grote verliezen ervaren door Barbara Seebald, blijft. De leugen van de rechten van de mens en de menselijke waardigheid, de strijd tegen de leugen van Aids.

Bronnen: wegen Staatsblad no 95 Barbara Seebald – www.seebald.at en

Familie Seebald heeft uw hulp nodig

Barbara Seebald wordt gedragen door de autoriteiten. Wij zullen u ondersteunen en te tonen, bijvoorbeeld. met een donatie, je bent niet alleen. Je kan alleen vechten met de hulp van een advocaat aan hun kinderen. Het is ook is aangeklaagd omdat het Internet publicatie van de zaak (op www.seebald.at).

 

Hier is een selectie van de bronnen van informatie over AIDS liggen

Samengesteld door Tobias Knorr. Dank u !

Artikel:

 • Tolzin, Hans: AIDS – een grote fout?
 • Kent-Depesche: analogie – Wat is AIDS en hoe het werd gemaakt
 • Kent-Depesche: AIDS overleven
 • Burgerinitiatief om Het leven: AIDS – een sprookje?!
 • Centrum voor gezondheid: AIDS – HIV – liegen
 • Centrum voor gezondheid: AIDS-Test
 • Centrum voor gezondheid: mycobacteriën, zoals het AIDS-virus?
 • Kim, Dr. Ben: AIDS: Het grote Medische Fout Van Alle Tijd?
 • Virus Mythe: Ontbrekende Virus – Verschillende prijzen worden aangeboden voor diegenen die kunnen aantonen dat HIV bestaat
 • Davis, Stephan: 109 Vragen voor Robert Gallo en andere HIV/AIDS-experts
 • Hulp voor HIV: Tien feiten elke persoon de diagnose HIV-positief heeft het recht om te weten

Literatuur:

 • Engelbrecht, Torsten / Köhnlein, Claus: Virus-Wahn – de vogelgriep (H5N1), SARS, BSE, Hepatitis C, AIDS, Polio. Als het geneesmiddel industrie plagen voortdurend bedenkt en ten koste van het Algemene publiek miljarden winst maakt
 • Lanka, Dr. Stefan / Berger-Lenz, Monika / Ray, Christopher: HIV – AIDS en het virus liggen: Of: Hoe je met angst en ligt aan de mensen en geld
 • Lanka, Dr. Stefan / Krafeld, Karl: AIDS is de criminaliteit
 • Schmidt, Peter: documentatie van AIDS-kritiek
 • Rappoport, Jon: verkeerde diagnose van AIDS
 • Leitner, Michael: de mythe van HIV
 • Duesberg, Peter / Yiamouyiannis, John: de AIDS
 • Horowitz, Dr. Leaonard G.: Opkomende Virussen – AIDS En Ebola, de Natuur, het Ongeluk of Opzet? / Video op YouTube
 • Davis, Stephan: Bent U Een Positieve / Wetenschappelijke Referenties

Video:

 • HIV = AIDS Feit of Fraude?
 • HIV/AIDS – wil je echt alles Weten? – Ref. Juliane Sacher
 • Huis van Getallen – de Aids-samenzwering
 • IK ZAL NIET RUSTIG GAAN
 • Dr. Christian Fiala – De epidemie (AIDS) niet plaats – niet in Afrika
 • Waarheid – Een AIDS-patiënt grijpt

 

Bronnen van informatie:

 • De Perth Groep, Hoewel de meeste wetenschappers het erover eens dat HIV AIDS veroorzaakt, is er een kleine, maar vocale groep van onderzoekers, de Perth Groep, die weigeren HIV als de oorzaak. Het woord leider van de groep, de moleculair bioloog Peter Duesberg is van mening dat AIDS wordt veroorzaakt door Homoseksuelen naar drugsgebruik in combinatie met de sterke seksuele activiteit.
 • Hulp voor HIV – met inbegrip van goede lijsten van links naar Video ‘ s, boeken en Websites
 • Virus Mythe
 • De oorsprong van AIDS
 • Levend en wel
 • Dueseberg, Dr. Peter – Auteur van het Uitvinden van het AIDS-Virus, dit is Dr. Peter Duesberg ‘ s HIV/AIDS research website.

Geef een reactie