Diagnose-madness – Een psychiater waarschuwt tegen de excessen van de psychiatrie

De Amerikaanse psychiater Allen Frances, één van de eerste auteurs van de catalogus van psychiatrische stoornissen, de DSM waarschuwt tegen de excessen van de psychiatrie.

De farmaceutische bedrijven het manipuleren van de gezondheidszorg enorm. Als het niet wordt beschreven in de criteria zeer zorgvuldig, kunnen ze snel worden misbruikt. In Amerika, 80 procent van psychotrope geneesmiddelen door huisartsen worden voorgeschreven die geen idee hebben van de psychiatrie. Ze nemen vaak slechts zeven minuten, en hebben geen interesse om te gaan met de Psyche van de patiënt. Geef ze hun pillen, het kan snel ontdoen van.

Kinderen zijn voor de farmaceutische industrie is de grootste markt. Als je kunt krijgen in het begin, u hebt klanten voor het leven. Of psychotrope geneesmiddelen bij kinderen iets meenemen, is op grote schaal onderzocht op minder dan bij volwassenen. En niet te vergeten bijwerkingen. Kinderen zijn veel voorgeschreven te snel pillen. Het is als het Wilde Westen. Kunt u pillen, of je het nodig hebt of niet en dus grote schade wordt toegebracht.

Video link: http://youtu.be/JSOVjsF98Hg bron: De Eerste

Gerelateerde Links:

  • APA geeft toe: de psychiatrie is een geloofssysteem
  • Psychiatrische Denken, behandelingsmethoden en de gevolgen van
  • Psychiatrie: Moeten we ons Zorgen maken?

Geef een reactie