Dr. Gottfried Lange van de achtergronden van de THMPD-Richtlijn (Interview)

In het artikel “de EU-Richtlijn THMPD Van medicinale planten en natuurlijke remedies?” van 20.09.2010, ik had al geprobeerd om de achtergrond van de THMPD-Richtlijn, de europese Commissie aandacht.

Het was ook een verregaande oproep voor het toevoegen van handtekeningen voor de Petitie tegen een Van onze geliefde geneeskrachtige planten en natuurlijke remedies. Dit gesprek 122.000 mensen, wat is het geneesmiddel van de natuur en tegen de EU dictatuur wilt instellen, gevolgd bijna.

Aan de andere kant, er waren ook veel informatie van verschillende zorgverleners, of een arts verenigingen in Duitsland, die aangeven dat deze Petitie is zinloos

 • er zal GEEN verbod op de verkoop van geneeskrachtige kruiden,
 • de THMPD richtlijnen zijn al “oud” en in Duitsland al in de wet op de geneesmiddelen en
 • deze Richtlijn is meer kans om te worden gezien, de goedkeuring van in de EU gevestigde, geneeskrachtige kruiden en vereenvoudiging van corrigerende maatregelen – dus, om te willen verbieden.
 • Petra Hanse, van Buergerstimme.com heeft ban geschreven over de vermeende geneeskrachtige kruid lezen ook een zeer interessant artikel:

  In deze wet komt het dat planten en kruiden die een bewezen effect, en zijn derhalve erkend geneeskrachtige planten, niet iedereen is het toegestaan om te verkopen, als ze vallen onder de wet onder de geneesmiddelen. Goedgekeurd planten moeten worden onderworpen aan de richtlijnen van de wet. Iets dat belooft een kuur, of wel wordt ontdekt, is degene onder hier. Dit heeft niets te maken met een verbod in principe.

  Lees meer…

  Nu wil ik je meer een leider op het Interview met Dr. Gottfried Lange is de aandacht weer gevraagd in detail over de achtergrond en de impact van de Europese Richtlijn voor traditionele kruidengeneesmiddelen (Traditional Herbal Medicinal Products directive, THMPD).

  Volgens de officiële gegevens, dit beleid van standaardisatie, harmonisatie en kwaliteitsborging van de kruiden-producten die u gebruikt voor het voordeel van de consument.

  Maar wat is nu eigenlijk achter?

  Dr. Gottfried voor een Lange tijd in gesprek met Katrine eichberger verhuurder / – Alpenparlament.tv

  Video link: https://youtu.be/gkKYlk9q2cE

  Gerelateerde Links:

  • Alliantie voor Natuurlijke Gezondheid
  • drgottfriedlange.com

  Geef een reactie