De EU-dictatuur, bans honderden kruiden en voedingssupplementen

Door de farmaceutische industrie en hun politieke lakeien, er zijn grote inspanningen te verbieden in Amerika en de Europese Unie, kruidenproducten en voedingssupplementen. Van April Richtlijn over het gebruik van traditionele kruidengeneesmiddelen “(THMPD Richtlijn 2004/24/EG) honderden kruiden en natuurgeneeskundige medische producten worden verboden op grond van de EU in de hele EU.

De goedkeuring van bepalingen van de EU-Richtlijn, die werd aangenomen in 2004, opzettelijk gehouden zodat ze poseren voor kruidengeneesmiddelen een “onevenredige” barrière, die nauwelijks kan worden overwonnen bij de meeste van de grotere groepen.

De goedkeuring van een enkel(!) kruiden product in de EU kost tussen de 95.000 op te 135,000 euro. Deze kosten kunnen veroorloven, de meeste van de bedrijven, omdat de winstmarge op plantaardige producten veel te laag. Geneeskrachtige kruiden zijn niet gepatenteerd kunnen worden en geen monopolistische prijzen zijn onder voorbehoud, zoals de medicijnen van de grote farmaceutische industrie.

Kruiden natuurlijke remedies voor de farmaceutische industrie, zijn al lang een doorn in het oog. Waarom? Omdat ze helpen natuurlijk! Anders zou het vanuit de ogen van de farmaceutische bedrijven om te komen met een redelijke redenen voor u te verbieden. Denkt u dat al deze richtlijnen van de EU had iets te maken met de bescherming van de consument? Je moet er een gewoonte van om altijd de vraag stellen: “WIE profiteert er van deze?” Er zijn louter economische belangen worden nagestreefd. Het is interessant om te onderzoeken een beetje, met het bedrijf waar deze EU strelen (op welk salaris u de lijsten, in welke business zij betrokken waren/zijn, enz. – bijvoorbeeld de figuur van Barroso).

Als dat niet zo is), kan verbieden de toepassing van deze rechtsmiddelen van de natuur niet rechtstreeks (ten minste als men het rijden op het Spoor van fictieve bescherming van de consument, en roept op voor alle middelen (plantaardige en chemisch), een gestandaardiseerde procedure ter goedkeuring van het, zoals eerder, alleen de chemische medicijnen van de farmaceutische industrie om door te gaan.

Sinds de EU-Commissie is het nastreven van alleen de economische belangen van de farmaceutische industrie Hand in Hand gaat, zal verdwijnen in de loop van de tijd, meer en meer kruiden van de markt.

Plantaardige producten en medicinale kruiden zoals Ashwagandha, Cascara sagrada, Pau D ‘ Arco (Lapacho), helm, kruiden, Horny goat weed (Epimedium), en nog veel meer zal worden verboden in de EU in de nabije toekomst. Vooral de Traditionele Chinese geneeskunde (TCM) en Ayurveda zal hebben af te zien van veel verschillende kruiden en complexe kruiden mengsels en kan niet meer worden toegepast in de behandeling en therapie.

Zie het Interview met Dr. Gottfried Lange van de achtergronden van de THMPD Richtlijn

Zelfs de Britse Kranten verslag van deze Richtlijn en haar gevolgen. In het duitse Systeem, de media, men hoort en ziet, natuurlijk, zoals altijd, niets.

Telegraaf:

EU verboden kruiden: een overwinning voor de belangen van het bedrijfsleven Als de EU iets doet wat echt niet populair zijn, is het meestal bouwt in een vertraging. De eurocraten weten dat de nationale Minister zijn aannemelijker om akkoord te gaan met maatregelen die het blazen in de schoot van hun opvolgers. Dus de beperkingen van natuurlijke en alternatieve geneesmiddelen, die werden aangenomen in 2004, zal hit herbalists’ planken in April. De Onafhankelijke rapporten die honderden traditionele plantaardige remedies zijn onder bedreiging, met inbegrip van Meadowsweet, Cascara Schors en Pau D ‘ arco. Sommige producten zal worden verboden regelrechte; voor andere onderworpen aan een onbetaalbaar vergunningstelsel. Waarom is de EU het criminaliseren van een op zich onschuldige activiteit die wordt uitgeoefend door 20 miljoen Europeanen? Ik zeg “onschuldig” bedachtzaam: veel van mijn bestanddelen zijn overtuigd van de gunstige effecten van kruiden, homeopathische, ayuvedic en Chinese medicijnen

De Onafhankelijke:

Europa in de ban van honderden kruiden-bezorgdheid over de Veiligheid aangewakkerd rijden naar het verbieden van producten Door Jeremy Laurance, Gezondheid Editor Honderden van kruidengeneesmiddelen worden uitgesloten van de verkoop in groot-Brittannië volgend jaar onder wat de actievoerders zeggen dat is een “discriminerende en disproportionele” het Europese recht. Met vier maanden te gaan voordat de EU-breed verbod is geïmplementeerd, duizenden patiënten geconfronteerd met het verlies van kruiden die zijn gebruikt in het verenigd koninkrijk voor decennia. Vanaf 1 Mei 2011, traditionele kruidengeneesmiddelen moet worden in licentie worden gegeven of voorgeschreven door een geregistreerde kruiden beoefenaar om te voldoen aan een europese richtlijn aangenomen in 2004. De richtlijn werd ingevoerd in reactie op de toenemende bezorgdheid over de negatieve effecten, veroorzaakt door medicijnen op basis van kruiden.

Toon hen dat je met de richtlijnen en Verboden door de EU-Commissie in de zin van de farmaceutische industrie, akkoord gaan met en ondersteuning van de Europese Petitie tegen de THMPD Richtlijn

Blijft een leider, kunt u ondersteuning van de Alliance for natural health (de Alliantie voor Natuurlijke Gezondheid), die ze onophoudelijk aan het beschermen van de vrijheid van keuze van de Europese burgers in de gezondheidszorg.

Gerelateerde Links:

  • Honderden kruiden-producten die worden verboden door de EU in het begin van 2011
  • Honderden van kruidengeneesmiddelen zal worden verboden in het begin van 2011 door de EU
  • Alliantie voor Natuurlijke Gezondheid
  • Dr. Gottfried Lange van de achtergronden van de THMPD-Richtlijn (Interview)
  • EU-Richtlijn THMPD Van medicinale planten en natuurlijke remedies?
  • EU natuurlijke geneeskunde verbod: een overwinning voor de farmaceutische Lobby

Geef een reactie