Spreken met planten: Wolf-Dieter Storl

De wilde, oorspronkelijke natuur, de wilde planten en dieren zijn altijd een bron van Inspiratie voor hem en de vorm van zijn filosofie van het leven: Wolf-Dieter Storl is duidelijk door Duitsland ‘ s meest bekende kruiden. Opgenomen op zijn eigendom in de Allgäu, Duitsland Wolf-Dieter Storl spreekt in dit fascinerende documentaire over de essentie van deze planten en hun spirituele Dimensie.

Planten zijn niet Botanische dingen, maar hebben de identiteit, door hun relatie met de mensen, is ook een culturele, taalkundige, genezing en mythologische. Klein hoefblad, groot hoefblad, brandnetel, paardenbloem, Sanikel, celandine, hazelaar, berk, spar, wilg, vaste planten knöterrich en hert zuiger resultaten worden gepresenteerd evenals de Kamers kruiden bijvoet, jeneverbes, en Marie gras.

Wolf-Dieter Storl geeft een diep inzicht in zijn persoonlijke relatie tot de plant, in haar dagelijks leven en haar rituelen. “De mens is deel van de natuur, ieder dier en iedere Plant is geanimeerd. En hoe minder we in en laat het begrijpen, hoe meer we verloren”, zegt hij, en is zelf het levende bewijs dat er ook andere, heilsameren manier. Wolf-Dieter Storl neemt ons mee op een fascinerende reis naar de wereld van planten en van genezing hebben een andere kijk op de wereld en de natuur die ons omringt.

Video link: https://youtu.be/RkyZQcPFEwY

Boeken van Wolf-Dieter Storl

Geef een reactie