Een humoristische analyse van de strategieën van de ziekte-industrie

Lezing door Michael Leitner (Journalist)

Michael Leitner bevooroordeeld in zijn lezing een breed scala van ziekten van de Beschaving, die zal worden geherdefinieerd als een besmettelijke ziekte via vaccinatie, het meer effectief een deel van giftige toevoegingen aan de huidige immunologie onderzoek. Andere onderwerpen van de infectie van de massamedia door de “mexicaanse griep” en de vergiftiging van agrarische producten door de blauwe tong vaccinatie verplicht.

Eigenlijk is de Kennis over efficiënte therapieën van de Tumor en het immuunsysteem problemen in de Westerse geneeskunde. Echter, omdat de strategieën van de farmaceutische bedrijven worden beïnvloed door de beurs, is de Genezing van de chronisch zieken in conflict met het verlangen naar steeds meer Winst. De beren soms absurde vruchten: het voorbeeld van het nu, zogenaamd van virus-geïnduceerde Obesitas Leitner uitgelegd hoe makkelijk het tegenwoordig is om te bouwen van een “ziekte” en verspreid met de hulp van de media.

Ondanks deze sombere relaties slagen de Heer Leitner, om te houden van zijn lezingen met humor: In principe zijn de Farma-Marketing: Men verzint een hel vol absoluut dodelijke virussen, en biedt als een ‘vaccinatie’ tegen de brief van Verwennerij in de Vorm van een recept van een arts!”

Zijn laatste documentaire:

Video link: https://youtu.be/xUto-pjhRks

U kunt een bezoek brengen aan zijn Homepage: LichtFilme.net

[Bron: stammtischstuttgart.blogspot.com]

Geef een reactie