Het risico voor de gezondheid in het geval van body scanners

Sinds we worden gebombardeerd op een regelmatige basis, is uit de boze terroristen, en voortdurend ergens een vliegtuig is gekaapt, en in een hoog gebouw wordt achtervolgd, moeten we versterken de controles op de luchthaven en in het Algemeen, de Bewaking van de burger. Dit is natuurlijk begrijpelijk…!

Het is momenteel worden besproken over of je wel of niet zou moeten voorstellen, evenals in de verenigde staten, zelfs niet van een full-body scanner / body scanner.

Deze body scanners werken met een zogeheten Terahertz-straling. Daarom is de radiation protection expert van de Federale overheid, Rolf Michel van de gezondheid, risico ‘ s, waarschuwt.

aerzteblatt.de:

[…] De x-ray straling, het gevaar hebben het potentieel om te produceren op lange termijn kanker en leukemie, zei de Voorzitter van de Commission on radiological protection, Rolf Michel, het radio station van HR-Info.

In het geval van een enkele fluoroscopische mensen worden blootgesteld aan slechts een zeer kleine hoeveelheid van x-stralen, het risico toeneemt, maar bij elke controle. “Voor frequent flyers en mensen die zouden worden gescand vaker, zou het risico maar niet verwaarloosbaar,” zei Michel. […]

Zo ver, de scanner kwam alleen naakt een beetje en we weten niet veel over de effecten van deze straling. Maar dit wordt gerechtvaardigd door de “bescherming” van de mensheid…

Het was niet lang geleden, als gevolg van het gebruik van de full-body-scanners is afgewezen.

Geef een reactie