Milieu-activist Erin Brockovich ging over tot het farmaceutische bedrijf Bayer

Persbericht van de 25. April 2014 – de Coördinatie tegen BAYER-gevaren

Sterilisatie product aantal koppels: Interview met Erin Brockovich, activist, ondersteund door de VS Slachtoffer / Protest in de BAYER jaarlijkse Algemene vergadering

De milieu-activist Erin Brockovich is het ondersteunen van de campagne tegen de sterilisatie product aantal paren in verband gebracht met ernstige bijwerkingen. Brockovich had aangeklaagd in 1993, is het bedrijf PACIFIC GAS AND ELECTRIC door grondwater vervuiling en was gemaakt door de Hollywood Film Erin Brockovich (2000) Steven Soderbergh is beroemd voor.

Sommige koppels is het een niet-hormonale sterilisatie product, dat direct geïmplanteerd in de eileiders. Kunststof vezels zorgen voor een sterke groei van het bindweefsel, waardoor de eileiders worden afgesloten. De BAYER groep had overgenomen van het product in het laatste jaar van het bedrijf Conceptus.

In de verenigde staten alleen al ongeveer 7.000 vrouwen meldingen van ernstige bijwerkingen, waaronder bloedingen, chronische pijn, huiduitslag, Misselijkheid, en allergieën. Een aantal Patiënten had om de baarmoeder verwijderd. Brockovich dringt er bij BAYER in te trekken het product van de markt en laat alle bijwerkingen onafhankelijk onderzoeken.

Ter gelegenheid van de huidige (29.04.2014) jaarlijkse Algemene vergadering van de groep, Coördinatie tegen BAYER heeft een Interview met Erin Brockovich gevaren:

Vraag: Wat zijn de grootste risico ‘ s van sommige koppels? Erin Brockovich: in aanvulling op ongewenste zwangerschap, vooral letsels als gevolg van het isolement van de spoelen kunnen worden geperforeerd, waardoor de inwendige organen. Om het verwijderen van de rollen, in een dergelijk geval, zijn meestal grotere operaties nodig.

Hoe is het mogelijk dat u voor de slachtoffers? De gedupeerde vrouwen hebben contact met mij opgenomen. Ik hoop en verwacht dat hun verslagen zullen worden gehoord en de grote, negatieve impact op de gezondheid van vrouwen.

Zijn er onafhankelijke studies over de veiligheid van sommige koppels? Er zijn studies die aantonen dat de veiligheid van sommige koppels. Maar deze zijn, in onze ogen, noch grondig noch goed. Het Getroffen hebt verzameld tal van studies die tonen een ander beeld.

En het onderzoek door de AMERIKAANSE Toezichthoudende autoriteit FDA? Vanuit mijn oogpunt, het onderzoek van de FDA was niet breed genoeg is, heeft de Benadeelde partijen zijn niet voldoende betrokken. Vandaar dat het onvoldoende was.

Als je je bewust bent van sommige koppels is in de geboorte planning in ontwikkelingslanden, zoals de Bill & Melinda Gates Foundation of de AMERIKAANSE Agentschap voor Internationale Ontwikkeling? Dit is mij niet bekend. Ik zou vervangen met de Gates Foundation en het Agentschap voor Internationale Ontwikkeling, om de ernstige risico ‘ s voor vrouwen in ontwikkelingslanden.

Twee slachtoffers van de Verenigde Staten te reizen naar de BAYER jaarlijkse Algemene vergadering in Duitsland. Wat je vraagt voor van de Raad van Bestuur en de aandeelhouders van de groep? Mijn bericht aan de Raad van Bestuur en de aandeelhouders is als volgt: Luister naar de vrouwen voorzichtig, want je kunt van hen leren wat er aan de hand met dit product verkeerd. Dit is een kans voor het bedrijf om de juiste beslissing te nemen en te winnen van het vertrouwen van het Publiek.

 

Coördinatie tegen BAYER-gevaren (CBG) e-mail [email protected] Internet www.CBGnetwork.org Twitter: twitter.com/BayerGefahren Facebook www.facebook.com/pages/Coordination-gegen-BAYER-Gefahren-CBG/127538777294665

Tel 0211-333 911, Fax 0211-333 940

SOS Gelieve reddings-campagne te steunen! De Coördinatie tegen BAYER-gevaren is een internationale self-help-netwerk. We zijn op een unieke manier al sinds 1978 actief is tegen de Groep. We werken grotendeels op vrijwillige basis en ontvangen geen overheidssteun. We zijn afhankelijk van donaties en subsidies. Op dit moment zijn we vechten voor ons bestaan. Om te kunnen overleven ondanks de financiële crisis en de dalende reële inkomen, moeten we 400 nieuwe leden.* En natuurlijk donaties. Gelieve een ondersteunend lid. En / of u kunt helpen met een donatie. Dank u. * Als je al hebt gereageerd, wij danken u. Sinds de Start van de reddings-campagne 330 nieuwe leden hebben zich al aangesloten bij ons en velen hebben verhoogd en hun bijdragen. Maar nog steeds is het niet genoeg en we moeten doorgaan om hulp te vragen.

Versterk je ons in de rug, je online support-lid. Of doneer online

Gelieve een overschrijving op de rekening 3199991 in de ethiek Bank BLZ 83094495 ontvanger: Coördinatie in een JIT. Bayer Gevaren

BIC/SWIFT-Code (Bank Identifier Code): GENODEF1ETK IBAN (International Bank Account Number): DE94830944950003199991

Geef een reactie