En, nogmaals, onafhankelijke experts waarschuwen voor energie-besparing lamp!

De feiten zijn duidelijk: De kwikhoudende spaarlampen zijn een misdaad tegen de mensheid! Er is absoluut geen enkele rationele reden voor het vervangen van de lamp met de energy-saving lamp, behalve voor de industrie natuurlijk.

Onafhankelijke experts bevestigen steeds weer dat de energy-saving lamp is zeer ernstig en de oproep voor de schorsing van de gloeilamp in de ban.

Video link: https://youtu.be/OL7sHmqS8o4

“Ze bevatten giftige kwik, een bleke licht, en kan leiden tot slaapstoornissen. Niettemin, de EU stelt lampen-Commissie op zogenaamde energy-saving en stap-voor-stap heeft besloten tot een verbod van de gloeilampen. Van “bescherming van het klimaat” is de naam van het. Maar nu, de stemmen, volgens de spaarlampen zijn niet ecologisch, niet zo handig.

Test center technologie in Wilhelmshaven. Spaarlampen zijn onderzocht, onder andere voor het tijdschrift Öko-Test. De resultaten zijn verwoestend. Voorbeeld energie-besparing: 80 procent moet worden in vergelijking met conventionele gloeilampen. Echter, de bollen komen niet op de beloofde helderheid. Voorbeeld electro-smog: In de metingen, de deskundigen hebben vastgesteld dat door energiebesparende lampen gemaakt van electro-smog, de 20-voudig boven de toegestane waarde van computer-monitoren.

Naast de lage kwaliteit van het licht deskundigen bekritiseren ook de inhoud van kwik in spaarlampen. Zo ver, de industrie heeft gesproken, als een klein, maar het kwik is met name een Probleem wanneer de lampen in de woonkamer te gaan breken. Het kwik verdampt is vooral voor kinderen en ouderen gevaarlijk. Hoe gevaarlijk, toont een studie van het Federaal Milieu Agentschap, dat gepubliceerd werd een paar weken geleden. Uit metingen bleek in de lucht door middel van gebroken opslaan van een blootstelling aan kwik tot 20-voudige boven de bijbehorende richtsnoer waarde, zelfs uren nadat u de lamp breekt en lampen.

Nu, de verbraucherzentrale Bundesverband vraagt om een schorsing van het verbod op gloeilampen gloeilampen. Tot dusver tevergeefs. Echter, zelfs als energiebesparende lampen breken, kwik blijft een Probleem. Omdat de meeste consumenten beschikken van de lampen niet bij de hand, waarbij het kwik in het milieu. Ondanks dit feit, de “mercurius valt de balans” van de besparingen van de lampen positief te zijn, het argument van de europese Commissie. Omdat de lampen bespaart elektriciteit, bespaart ook op mercurius, wat resulteert in de opwekking van Elektriciteit met kolen.

Echter, dit Argument is maar ten dele waar. Want in Europa is er geen elektriciteit, natuurlijk, alleen gemaakt van carbon. In veel EU-landen, de steenkool-gestookte centrales van generatie speelt geen rol. Daarom, geen kwik wordt opgeslagen. Echter, ondanks de voor de hand liggende nadelen en gevaren, en Zelfs de grote milieu-organisaties, zoals Greenpeace, ter bevordering van de overgang naar giftige-saving lampen. In het proces, Greenpeace weet lampen hebben de nadelen van de energie-besparing.

Prof. dr. Klaus Stanjek: De gedrags-bioloog en filmmaker opgericht in 1991, lampen, in opdracht van Greenpeace Duitsland, een studie van de energie-besparing. Het resultaat: Voor hem was het meer als “afval lampen”. Echter, na de publicatie van zijn studie kwam de Verrassing voor hem. Omdat van Greenpeace international, een counter-studie, waarin ze probeerde te doen vervallen zijn werk kwam onmiddellijk.

Is: De fabrikanten zwaaien door de lamp van goede deals te verbieden. Osram, bijvoorbeeld, toerde met circa 300 “verlichting consultants” door Duitsland. U moet de klant de relatief een dure spaarlampen lekker. Het Argument in het voordeel van De klant opslaan in elk geval, ondanks de hogere kostprijs.

Omdat de lampen zou niet alleen minder elektriciteit verbruiken, maar ze hielden stand tot 10 keer langer mee dan conventionele gloeilampen. Breng het gewoon om een levensduur van ongeveer 1000 bedrijfsuren. Het is mogelijk om de bollen is vrij “duurzaam”. Volgens de verlichting van de deskundige, Dr. Ahmed Cakir uit het Ergonomisch Instituut in Berlijn, kunt u het regelen van de levensduur van gloeilampen productie is technisch zeer eenvoudig.

En in feite, er zijn conventionele lampen op de markt die veel langer is dan 1000 bedrijfsuren. Van fabrikant cirkels, het is echter gezegd, dat de 1000-uur operationele tijd, vormen de “Optimale” met betrekking tot duurzaamheid en energie-efficiëntie. Niet in staat om te controleren of de consument, natuurlijk.

Immers, Zou het houden lampen, de energiebesparing is eigenlijk op de verpakking wordt vaak gegeven, tot 10.000 bedrijfsuren, dan zou de moeite waard zijn, de lampen op de onderste regel, eigenlijk. Echter, Tests tonen aan: De lange levensduur, de fabrikanten beloven, zal niet bereiken veel van de modellen die in de Tests bijna.

Het is duidelijk dat De weerstand tegen het verbod van de EU groeit. Misschien is de EU voor het verbeteren van de regeling. En de burgers kunnen beslissen over het onderwerp van het licht meer zelfs.

Verslag: Peter Allgaier/Sebastian Thürmer /// Datum: Begin Februari 2011

En andere duidelijke uitspraken (vanaf 2009) te vergiftigen lamp:

rapport: de onderzoekers waarschuwen van de EU-gloeilamp verbod video link: https://youtu.be/sZgavaSunGU

Kanker door energy-saving lamp? Video link: https://youtu.be/1ElLZnSvoBY

Energiezuinige lampen van Giftige dampen in de woonkamer? Video link: https://youtu.be/jR-fMTsnzZs

Geef een reactie