Let op breuk van spaarlampen

Het zeer giftige kwik in spaarlampen kan leiden tot enorme schade aan de gezondheid!

Ik hoop dat u het gebruik van gloeilampen geen energie-besparing en heeft betrekking op genoeg met het goede, beproefde, warm, veilig gloeilampen. Als dat niet zo is dan doe je dit toch, zo ver mogelijk.

Als u gebruik wilt maken, ondanks alle waarschuwingen, de energy-saving lamp, door hun uitgevonden of trumped omhoog voordelen, toch, let dus op zijn minst aan het feit dat deze breekt nooit! En als de energie-besparing lamp mag niet meer werken, breng ze naar een speciale afval product!

De spaarlampen en tl-buizen bevatten tussen de 2,5 tot 7 mg kwik als een gas. Als zo ‘ n lamp breekt, is het net verspreidt het kwik door Verdamping in de lucht van de kamer. Dus het kan gemakkelijk worden opgenomen via de luchtwegen in het lichaam en zijn organen. Kwik stapelt zich op in de organen, in het bijzonder in de hersenen.

Hier wil ik laten zien dat u een ingezonden brief van Ludwig grassler is dat illustreert hoe gevaarlijk energy-saving lamp in geval van breuk – vooral voor kinderen – kan worden.

Gefährliches Quecksilber Leserbrief

In een wetenschappelijke documentatie van de milieu-arts Dr. med bezet. Joachim ouder lampen, het kwik in energie-besparing:

Kwik in spaarlampen: Een Probleem? (PDF-bestand)

Meer informatie is ook beschikbaar op diagnose-funk.org

Geef een reactie