EU-theater Draait de gloeilamp verbieden?

Dit theater zou niet, natuurlijk, nog steeds een soort van grappig als het gaat om onze gezondheid en om de afschaffing van de democratie. Ten eerste, deze EU-dictatuur boven alle verstand en met alle Kracht tot het verbieden van de gloeilamp, en nu weer terug naar de stemmen binnen het theater Vereniging de oproep voor een intrekking van het licht van deze lamp in de ban.

Ten eerste, je neemt ons, tegen alle gezond verstand en tegen onze wil, onze geliefde, en voor vele jaren bewezen gloeilamp afstand. En dit is slechts het gevolg zijn van een uit het begin blootgesteld aan CO2 – leugen, in een poging om toch te gek-hardy zweep en enorm veel winst en nog meer controle over ons.

Daarnaast is het ook een zeer schadelijke kwik lamp – dat is duur, lelijk en koud werpt licht op en neer, flikkert, onze gezondheid, als gevolg van een kwik en elektromagnetische schade moet u altijd bang dat ze gaat om te breken, ook extra in de speciale afval verwijderd moeten worden en voor onze omgeving is massaal gebukt / vergiftigd.

De “wereld” opgetekend:

Brussel politici waarschuwen: Geen energy-saving lamp in de kinderkamer! Want van te veel kwik voor de EU-politici willen nemen als de lampen uit de markt.

Kantelt de Brusselse gloeilamp verbieden? Leidende EU-parlementariërs hebben een beroep op de Europese Commissie, de gloeilamp verbod op te schorten grond van een slechte gezondheid. De machtige Voorzitter van de sector Commissie in het Europees Parlement, Herbert Reul (CDU) zei: “de wereld van het Online”: “ik zal alles doen om omvallen van de gloeilamp verbod in de EU.” Lees meer…

We willen dat onze lamp weer!!!!!! Artsen en wetenschappers, zoals Dr. med. Joachim ‘ s moeder, probeert al sinds het begin op de gevaren van dit kwik spaarlampen op te voeden, maar de EU marionet zal negeren van deze waarschuwingen vanwege hun economische belangen.

Gerelateerde Links:

  • TZ: de schorsing van de gloeilamp verbieden, vereist
  • Federaal milieu Agentschap: het kwik uit gebroken spaarlampen
  • Gezondheidsrisico ‘ s van kapotte spaarlampen
  • De klimaat-hoax – Hoe de Eco-Maffia ons geen rip

Geef een reactie