Nu voor de 75 Watt gloeilamp

Na vorig jaar het 100-Watt gloeilamp uit de EU-poppen is verboden, is nu toegestaan, omdat de 1. September bracht ook de 75 Watt gloeilamp op de markt. Resterende voorraden mogen nog verkocht worden.

Dat is, voor u, als u kunt aanboren ergens voor een paar van de 75W lampen, kunt u dat doen. 2011 zal dan verdwijnen, de 60 Watt. Hier kunt u bepalingen dus nog een heel jaar. Het 25 – en 40-Watt lampen in 2012.

Als alternatief, kan worden halogeenlampen vermeden. Anders is deze hele Lobby-gedreven verhaal middel dat de consument aan zijn afhankelijk van giftige kwik lampen in hun huizen, die een zaak voor de speciale afval. Deze lampen schadelijk voor de mens en het milieu in grote mate. Alle alleen op basis van de CO2-sprookjes, met de bedoeling te trekken nog meer geld uit de zakken.

mmnews.de:

Ondertussen, de dubieuze milieu-en CO2-verblind absoluut enthousiast zijn over de gloeilamp te verbieden, omdat het naar verluidt is goed voor het milieu.

250 miljoen Europese onderwerpen zijn niet toegestaan om te genieten van de gezonde, hele spectrum van het mooie licht van een gloeilamp.

In plaats daarvan, zeer giftig, en het trillen high-tech spotlight moet nu worden besmet kwik, gekocht. Hun Gebruik is meer omstreden.

Sommige van de nadelen van de “energy saving licht”:

  • De kleurweergave-index (RA) van een gloeilamp wordt niet bereikt met de eventuele besparingen-leuk-lamp, de meeste zelfs oplopen tot 80%!
  • de gekweekte efficiëntie zijn goed berekend.
  • de gekweekte leven is bijna nooit bereikt.
  • voor de productie van veel meer energie dan een standaard lamp.
  • de ingrediënten die gebruikt worden zijn een groot deel van giftig!
  • de beschikking is niet minstens 60% van het milieu.
  • het hergebruik van g van de ingrediënten is slechts met zeer grote moeite en vergt het veel energie.

Lees meer…

Video link: https://youtu.be/jR-fMTsnzZs

Geef een reactie