Enorme straling van de Vaticaanse Radio oorzaken van kanker

Circa 60 antennes van Radio Vaticaan in de dorpen rond Rome. Op hetzelfde moment, de belanghebbenden en de deskundigen hebben opgemerkt dat voor ten minste 10 jaar, een opvallende opeenhoping van tumoren en leukemie bij kinderen die wonen in de directe nabijheid van de zenders. Een verbinding is geweigerd door het Vaticaan opnieuw en opnieuw naar de rechter. Zelfs nu nog mensen zijn verrast door de uitkomst van het onderzoek en zal leiden tot een afwijkende mening van een expert.

Echter, de rechtbanken in opdracht Expertise momenteel tot de conclusie dat er sprake is van een “coherente en betekenisvolle verband tussen de ziekte en de transmissie van de faciliteiten van het Vaticaan radio. Eerder, lokale bewoners en deskundigen had de ziekte, een samenstelling van kanker-elektromagnetische straling angsten. In de 300 pagina ‘ studie in Italië toonaangevend kanker onderzoek bevestigd Ziekenhuis, de angst van de Getroffen

Lees meer…

De liefde van God betekent het zo goed met de Kerk en het Vaticaan. De hele liegen en zieke Systeem brokkelt in alle hoeken en Uiteinden.

Geef een reactie