Vrij van allergieën en intoleranties met NAET methode

Het concept van NAET staat voor Nambudripad ’s Allergie Eliminatie Techniek”. Dr. Devi Nambudripad ontwikkelde deze verbazingwekkend effectieve technologie om het elimineren van allergische klachten en het verkrijgen van hulp in geval van allergieën.

NAET kan de verhoopte voor de help voor veel wanhopige mensen met allergieën!

De oprichter last van sinds haar Kindertijd in vele allergieën. In 1983, Dr. Nambudripad ontwikkelde de NAET-methode, als ze verschillende behandeling van technieken uit verschillende medische disciplines zoals de reguliere behandelingen, acupunctuur (acupressuur), chiropractie, kinesiologie en voeding gecombineerd.

In haar boek “leven zonder Allergie”, schrijft ze:

“NAET is een volledig natuurlijke, holistische, niet-invasieve behandeling die heeft geen medicatie. De methode is pijnloos en kan gecombineerd worden met andere therapieën.”

In het geval van NAET, dus geen onaangename bloed of huidtesten worden gemaakt. Er zijn geen naalden en geen medicatie. Omdat het zoeken van de Allergie veroorzakende stof en de behandeling is volledig pijnloos en onschadelijk, is de NAET therapie voor kleine kinderen en baby ‘ s reizen.

Een Allergie is een overdreven reactie van het lichaam op bepaalde stoffen, waar elke stof kan een Allergeen. Dr. Nambudripad uitgelegd dat dit een allergische reactie van de hersenen wordt aangestuurd. Zodra de hersenen registreert een bepaalde stof als een bedreiging voor het organisme, dan zet het immuunsysteem aan het werk, met de bedoeling om te vechten tegen de “vijand” die de stof en scheiden.

De “valse perceptie” van de hersenen kan worden verholpen door een specifieke stimulatie van het sympathische zenuwstelsel, dat regelt de functie van verschillende organen (bijv. hart, longen, lever, maag, darmen).

“Door de speciale stimulatie van de wortels van het sympathische zenuwstelsel, het is mogelijk om te sturen de hersenen een boodschap die ervoor zorgt dat het corrigeren van de verkeerde perceptie van de betreffende stof. Door het stimuleren van extra acupunctuur punten en de daaropvolgende overeenkomst met een wachttijd, het nieuwe bericht permanent bedrukt.”

Langs de ruggengraat ongeveer twee cm naar links en naar rechts acupunctuur punten die betrekking hebben op onze interne organen. De leer van de acupunctuur stelt dat als de vrije stroom van energie is geblokkeerd in ons lichaam, te voorkomen of te verminderen, zal de persoon kunnen ontstaan zieken (die ook allergieën). Via NAET deze blokkades kunnen worden opgelost, zodat de energie en informatie naar en van de hersenen kan vrij stromen.

Als dit allemaal precies in voor u, op zijn beurt, is in het boek “leven zonder Allergie”.

Met de hulp van NAET in de hele wereld, al Duizenden mensen met een Allergie kon worden bevrijd uit je Lijden. Helaas, deze methode is speciaal voor ons in het duitstalige gebied is nog niet echt bekend wat er zal hopelijk veranderen zo snel mogelijk. In Amerika NAET al enkele jaren (sinds 1983).

Veel patiënten met hooikoorts en allergisch eczeem, migraine, hyperactiviteit werd geholpen met NAET al. Er is geen bepaald dieet moet worden vastgehouden aan meer voedsel die eerder getriggerd klachten die kunnen worden gegeten zonder problemen, heb je geen angst meer van de telling van het Stuifmeel.

Voor dit doel is een speciaal boek tip:

Genieten in plaats van zich Onthouden: Vrij van allergieën en voedselintoleranties met NAET

NAET - Genießen statt VerzichtenAllergieën en intoleranties het leven moeilijk maken, vaak door vervelende symptomen, waarvan de meeste van de Getroffen mensen niet eens weten wat precies de oorzaak is. Van onverklaarbare klachten met de spijsvertering, slapeloosheid, gebrek aan energie, jeuk van de huid, depressieve stemming, hooikoorts, ernstige aandoeningen, zoals de ziekte van Crohn. De verbijstering na onsuccesvolle behandeling met de Orthodoxe geneeskunde is verwoestend.

“Het feit dat ik nu kan genieten van zuivel-producten, kan ik nog steeds voelen als een wonder!”, Brigitte Teufl-huis, zuivel gemeld blij dat het wordt beheerd met NAET, om te verslaan van uw voedsel allergieën en om blijvende schade te voorkomen.

“Geen wonder,” zegt de NAET therapeut Maria Edinger, “de remedie is buiten bereik, geen kwestie wat u allergisch bent.”

Samen presenteren zij een methode die het mogelijk maakt gegevens te voeden terug naar lust, vol en gezond, of om te genieten van uw leven zonder pollen Allergie. NAET wordt beoefend in de verenigde staten al enige tijd met succes. Nu is er deze methode ook in Oostenrijk en Duitsland. Het is een combinatie van meer nauwkeurige testen en een speciale Vorm van acupressuur.

Inclusief heerlijke recepten voor een gezond dieet zonder kunstmatige toevoegingen of smaakversterkers.

Voorwoord van het boek:

In Europa, miljoenen mensen lijden aan een voedselallergie of voedselintolerantie. Terwijl de conventionele geneeskunde heeft tal van Testes in Essentie slechts medelijden en Spijt voor de slachtoffers, de ronde meer en meer alternatieve behandelingen , van een totaal van slechts een paar lijken effectief te zijn.

Als een Bezorgde ik heb geprobeerd veel dingen, blijvende alleen een: NAET heeft me geholpen.

Deze methode heeft een verbetering van mijn gezondheid en mijn kwaliteit van leven aanzienlijk. Het doel van dit boek is de zeer effectieve methode om een breed Publiek aan.

Tijdens de therapie voelde ik dat ik een heleboel interessante dingen en een hoop ervaring, die kan worden als veel, en besluit om een behandeling te beginnen, nuttig. Ook de ervaring en de Kennis van mijn therapeut, Mevrouw Maria Edinger, is bedoeld om u te helpen begrijpen wat lijkt op het eerste gezicht onbegrijpelijk.

Het boek biedt aan de ene kant, fundamenteel voor het begrip van de methode, aan de andere kant, een breed scala van praktische ervaringen en tips.

Alle Betrokkenen veel succes op de weg naar gezondheid en alle betrokkenen heel leuk om te lezen!

Brigitte Teufl-Huis, Zuivel & Maria Edinger

Gerelateerde Links:

  • Auteur Brigitte Teufl-Huis, Zuivel
  • NAETeurope
  • Een lijst van NAET therapeuten

Geef een reactie