Het gevaar van straling is altijd gebagatelliseerd

Radioactiviteit is niet een Probleem?

Woordvoerder van de regering zeggen de hele tijd dat er “geen gevaar” door de straling komt uit Japan, in de Verenigde Staten, op dezelfde manier zoals u het hebben gedaan, als de Olie is gesuppt in de Golf van Mexico. Misschien moeten we fluiten alle melodieën van Bobby McFerrins “Don’ t worry, be happy” in het refrein. Een gedetailleerde blik in de Wetenschappen vraagt echter om een “second opinion”.

Dat de straling is ingesteld 8.000 km gratis, is minder geruststellend dan het lijkt. De Japanse reactoren bevatten ongeveer duizend keer meer straling dan de bommen op Hiroshima en Nagasaki. Elke dag de Jet stream transport in de bovenste lagen van de Atmosfeer van verontreinigende stoffen uit schoorstenen in Azië, en het stof van de Gobi-woestijn aan onze westkust. dit is afhankelijk van het Seizoen, van 10 tot 60 procent van de totale belasting, die wordt ingeademd door de Californiërs. Kwik is waarschijnlijk seconde alleen Plutonium als de tweede meest giftige bekend stof. De helft van de totale kwik in de atmosfeer in de Verenigde Staten dateert van China. Op deze manier is ook van 8.000 km. Een week na een nucleaire wapens te testen in China, Jodium-131 in de schildklier klieren van herten in Colorado, het zou kunnen worden aangetoond, hoewel het niet in de lucht of in de planten van het gebied.

Het idee dat er een limiet of een voor de gezondheid van de mens straling veilige omgeving, is het niet hebt ontvangen, sinds de’50s, zoals studies bleek dat een enkele x-ray onderzoek van het bekken van de Zwangere vrouwen kunnen het dubbele van het risico van de bestraalde baby ‘ s te ontwikkelen in de kinderjaren leukemie.

Lees meer op de Blog www.csn-deutschland.de

Geef een reactie