Essentiële geneesmiddelen auditors zijn in de BRD ongewenste

Onze zwart-gele regering is zeer nauw samen met de farmaceutische industrie. Ik vraag me af Ja, vanwege de vele politieke Clown op de juiste plaats voor de mooie donatie… Maar deze vraag is Ja, ondemocratische, democratie vijandig gezind is.

Wat je brengt ons allemaal “Goed”, de zwart-gele coalitie? Op het Moment werkt ze aan de vervanging van Peter Sawicki, Directeur van het Instituut voor kwaliteit en efficiëntie in de gezondheidszorg (IQWiG).

Waarom? Omdat de Heer Sawicki, de farmaceutische industrie is lange tijd een doorn in het oog.

Opgericht in 2004, het Instituut streeft ernaar om de voordelen en nadelen van medische diensten, maar vooral de effectiviteit van geneesmiddelen beoordelen. Een dergelijke evaluatie is negatief, je zal niet worden genomen over de kosten voor de financiering van de wettelijke middelen – voor de fabrikant betekent verliezen in de miljoenen. Sawicki – een scherp criticus van de farmaceutische industrie – zonder compromis, dat de beoordelingen van strikt wetenschappelijke regels.[Bron: spiegel.de]

Miljoen verlies voor de farmaceutische industrie. En het kan niet toestaan dat de Maya ‘ s, de bee-politici. Dit is niet gemakkelijk. Anders, de donaties zullen worden verminderd. En dat is niet goed. Dus moet hij, van Sawicki. Misschien vervangen door een medewerker van Bayer, of Pfizer, of … een kandidaat zou passen veel beter, zou veel meer industrie-vriendelijk.

Hier is het woord van Westerwelle op past:

Westerwelle pleit voor meer openheid in de richting van genetische manipulatie FDP-leider Guido Westerwelle heeft opgeroepen tot meer openheid in relatie tot genetische manipulatie. […] …in Duitsland is er het geval van nieuwe technologieën, veel scepsis, en de aanwezigheid van fixatie in plaats van een focus op de toekomst.

Dit geldt zowel voor de pharmaceutical research and green genetische manipulatie en nanotechnologie. Speciaal bevestigde hij de liberale woord van de “ethiek van de helpende en genezende”. [Quelle:aerzteblatt.de]

Een ethiek van helpende en genezende dus! Voor wie? Voor ons, de mensen? Hoeveel hulp en genezing heeft ons gebracht tot de farmaceutische industrie en de agrarische industrie (Monsanto)?

Geef een reactie