De trans-atlantische voorkomen free trade agreement !

TAFTA – de grote inzending

Le Monde diplomatique, een franse krant on foreign relations genoemd het transatlantic free trade agreement TAFTA (Transatlantic Free Trade and Investment Agreement) als een “coup in slow motion”. In het geheim onderhandelingen, is opgesteld door de meest krachtige ondernemingen in de wereld. Misschien Benito Mussolini gedefinieerd met de term fascisme past: “De fusie tussen de grote bedrijven en Staten.”

TTIP_Logo_web_625x300

Achter gesloten deuren, met uitsluiting van het Publiek de Europese Unie heeft onderhandeld sinds juli over de geplande transatlantic free trade and investment agreement (TTIP), “barriers to trade” deze kant van de Atlantische oceaan te verminderen.

De resultaten van de onderhandelingen lekkage, indien van toepassing, is alleen erg slecht naar buiten. De gevolgen van een dergelijke overeenkomst zou echter een fundamentele invloed heeft op de bescherming van de consument en de gezondheid normen, onze klimaat – en milieu-eisen, onze landbouw, evenals op vele andere gebieden.

Plutocracy: De gevaren van het free trade agreement video link: http://youtu.be/pmiAVJ_WA2g

We hoeven niet geheime onderhandelingen en overeenkomsten die zou resulteren in een met chloor ontsmet kip, kloon, of met hormonen behandeld vlees, de melk van genetisch gemodificeerde turbo koeien of het gebruik van genetisch gemodificeerde dieren en planten zijn volkomen legaal via Import uit de USA op ons bord terecht. Ook een verplichting voor etikettering van GM voedsel zou vallen als een “belemmering” de vrije handel slachtoffer. Goedkeuringen van genetisch gemodificeerde planten en dieren zou gaan onder de AMERIKAANSE wetgeving, nog sneller en zonder enig risico assessment proces. Dumping prijzen voor agrarische producten uit de industriële landbouw in de Verenigde Staten zal het ruïneren van de kleinschalige landbouw structuren in Europa, definitief.

AMERIKAANSE exporteurs en multinationals zou kunnen vervolgen tegen de wet milieubeheer in de EU, als de wijzigingen van de wet of hogere milieunormen, verlies van Winst voor u. Ook een mogelijke Fracking verbod kan worden gebracht onder dit voorwendsel.

Het regeerakkoord van de zwart-rode coalitie regering streeft expliciet naar een “goed einde” van de TRANS-Atlantische onderhandelingen. Dit moet op geen enkele manier een werkelijkheid!

Je ondersteunt onze eisen en teken de oproep aan Bondskanselier Merkel en europees Commissaris voor handel, Karel De Gucht!

We willen:

  • De zwaar bevochten Europese bescherming van de consument en van de gezondheidszorg
  • Een boer en ecologische landbouw en beschermen
  • Klimaat – en milieu-eisen, evenals het Voorzorgsbeginsel en het beginsel dat de vervuiler betaalt in Europa en in Duitsland te behouden
  • Diensten van Algemeen belang, zoals de watervoorziening of onderwijs moet blijven in democratisch legitiem openbaar
  • Onze basis wetgeving en de juridische systeem intransparent en arbitrage rechtbanken, zonder beroep of Herziening, en de democratische controle beschermen.

Daarom willen wij voorkomen dat deze ernstige interventies voor de consument en de consument, en daarmee de vraag voor een stopzetting van de onderhandelingen over vrije handel!

Wat is de betekenis van het TTIP free trade agreement voor Ons? Video link: http://youtu.be/3NxDv8ArjV0

Gerelateerde Links:

  • TAFTA – de grote inzending
  • Vervaardiging van kennis: De TRANS-Atlantic free trade agreement

Geef een reactie