Honderden mensen zijn als gevolg van Diabetes medicijn “Mediator” overleden

De laatste farmaceutische schandaal in Frankrijk: het einde van 2010, was het Parijs van het Ministerie van volksgezondheid bekend dat ongeveer 500 mensen kwamen vanwege de bijwerkingen van het medicijn Diabetes “Mediator” tot de dood. Nu is het momenteel rond de 2.000 Beïnvloed.

Het medicijn is ontwikkeld voor obese mensen met diabetes door het farmaceutische bedrijf Servier en al in 1976 op de franse markt, maar niet in Duitsland goedgekeurd. Omdat de Mediator heeft een eetlust-onderdrukkende effect, het was ook voorgeschreven aan gezonde mensen (zonder Diabetes) gewicht te verliezen.

boulevard-baden.de:

Het geval is, een Mediator heeft gewezen op een aantal lacunes in de controle van geneesmiddelen. Veel risico ‘ s bekend zijn, als de corrigerende maatregelen een lange tijd geleden en duizenden patiënten worden genomen. Dus moest worden genomen in de laatste jaren, onder andere, Vioxx, Sibutral, Avandia, en nu een Mediator uit de markt. Momenteel is de franse staat licensing authority geeft Afssaps te onderzoeken 76 drugs “weer.”

Veel te laat, zeggen critici. Bruno Toussaint, hoofdredacteur van het franse farmaceutische-kritische tijdschrift “Prescrire”, had er al voor gewaarschuwd in 1997 in de voorkant van een Mediator. “De franse controle mislukt”, zegt Toussaint. De farmaceutische industrie ziet echter in de verantwoordelijkheid. Jacques Servier, de oprichter en naamgever van het gelijknamige farmaceutisch bedrijf, had geschokt met zijn Uitspraken aan het begin van januari van het franse Publiek. “De Artsen achter ons liggen, alle de cardioloog om ons te steunen,” zei de 88 Jaar oud. Zo ver, het bedrijf ontkent verantwoordelijk voor de sterfgevallen. “We verwachten dat slechts drie gevallen van de dood”, zo Waar. De overleden patiënten had last van veel andere ziekten en risicofactoren, en gestorven waren, is de officiële lijn van de tweede grootste franse farmaceutische groep.

Video link: https://youtu.be/J4Mjt6wAC8Y

In dergelijke gevallen is het niet alleen in Frankrijk, maar wereldwijd – uiteraard ook in Duitsland:

Unternehmer.de:

Als het gaat om pillen, gesloten in Duitsland in de deuren. “Nee geïndustrialiseerde natie met de goedkeuring van de drugs op een manier die niet transparant zijn,” zei Wolfgang Becker-Brüser, het persbureau dapd. De artsen en apothekers zijn de “Drug-telegram”, het onafhankelijk en gratis te weten over drugs. “De franse schandaal over Bemiddelaar, geeft de lacunes in de controle van geneesmiddelen,” zei Becker-Brüser.

De “Product expert” Becker-Brüser ook een vernietigende aanklacht tegen de chemische preparaten van de farmaceutische industrie: “Twee derde van de goedgekeurde werkzame stoffen zijn overbodig of zelfs schadelijk is.”

Becker-Brüser en zijn Team doen drug tests en zullen deze in de “arznei-telegramm”. U hebt alleen maar een kleine fractie van de beschikbare middelen voor de Federale overheid en de industrie voor hun examens en onderzoeken. Toch zijn ze een voorsprong van onze autoriteiten meestal ver.

Een voorbeeld is het geval met de diabetes medicijn “Avandia”. Al in de introductie op de markt in het jaar 2000, Becker-Brüser gewaarschuwd voor deze gevaarlijke drug. “De toelating tot de markt van deze producten kunnen wij niet begrijpen.” Het was voor de onafhankelijke wetenschappers zeer ernstig te zijn. Slechts tien jaar later(!!!), na talloze mensen hadden om te leren van de bijwerkingen, is het aanbevolen dat de EMA (European medicines Agency) de intrekking van de drug. Aanbevolen!

Unternehmer.de:

Een typische strategie van de farmaceutische industrie, bijvoorbeeld, aan de truc van de vergelijkende studies. “Het is gemakkelijk om aan te tonen naast een lege Placebo-effect,” zegt Becker-Brüser. Als het nieuwe medicijn moet effectiever dan de oude, het zal vergeleken worden met een lage dosis van de conventionele drug – en je hebt het gewenste resultaat.

Links naar vergelijkbare gevallen:

  • Onherstelbare schade aan de lever: – het uit de markt nemen van Thelin
  • Slachtoffers van thalidomide drug in België te dagvaarden voor de staat
  • GlaxoSmithKline is bereid om te betalen van een boete voor vervuilde drugs
  • De zwangerschap test: een rechtszaak tegen Bayer vanwege hormoonpreparaat

Geef een reactie