Arrest van de school van de geneeskunde: de oorzaken zijn onbekend, therapieën zijn experimentele

De aangehaalde beslissing van de rechtbank is uit 1993, maar is veranderd in de medische school tot nu toe niets: Er zijn geen oorzaken-onderzoek. Er zijn geen oorzaken van een behandeling.

Arrest van 23. In juni 1993, het Federale hof van justitie – IV ZR 135/92:

Voor een dergelijke […] geval (het was Multiple sclerose), uitgevoerd door het Federale hof van justitie, door het grote aantal Artsen en ziekenhuizen beoefend in behandeling kan niet worden aangeduid volgens de bevindingen van het hof van beroep als een wetenschappelijk erkend, omdat de oorzaak van deze ziekte is nog niet onderzocht en de aard van de behandeling, daarom is het noodzakelijk in een experimentele fase, zonder bewijs van medische juistheid kan worden gebracht (arrest van 2. December 1981 – IVa ZR 206/80 – VersR 1982, 285, onder III, 4).

In weerwil van de enorme bedragen van de middelen voor onderzoek is niet beheerd door de school van de geneeskunde zo ver, een keer in de nek, op het gebied van onderzoek naar de oorzaken van ziekten aan de vooruitgang.

In een uitspraak van het Federale hof, dit is expliciet bevestigd. Het is ook gezegd dat de behandelingen zijn “in een experimentele fase”.

Er is op het onderdeel van de gezondheidszorg in het algemeen, is de belangstelling voor het herstel van patiënten, of is het doel een wereld vol van chronisch zieke mensen, bij elkaar gehouden door middel van vergif tussen de dood en de gezondheid?

Een andere vraag is, of aan de zijde van de farmaceutische industrie, is er een behoefte om kennis op te doen over de oorzaken van ziekten er bestaan, of als het niet kan worden veel meer en makkelijker geld te worden verdiend door de behandeling van patiënten beperken zich slechts aan Symptoom bestrijding of onderdrukking? Een Patiënt wiens Lijden niet verdwijnt op de duur, het is zeker een welkome gast bij de dokter en de apotheek.

Denk vergelijking met een scenario in uw schadehersteller. Zou u het ermee eens dat als de meester monteur vult u adviseren in het geval van Olie verlies alleen regelmatig, de duur 5W-40 high-tech-synthetische Olie uit zijn bereik, in plaats van over te schakelen naar de pakking van de olie Pan?

In dit voorbeeld veronderstellen we dat de meester weet heel goed weten wat de oorzaak is van de Olie. Hij handelt dus frauduleus. In het geval van de Artsen, maar het is uiterst twijfelachtig of deze hebben steeds meer concrete kennis over de diagnose van ziekten, vertellen ze de patiënt.

Ook deze vraag is in medisch onderzoek. Echter, het is ook te worden aangenomen, dus dat is grotendeels waar onwetendheid heerst over de oorzaken van ziekten, als wereldwijd, drommen van onderzoekers met steeds meer geavanceerde methoden in het zoeken… precies wat is dit? Volgens de oorzaken? Of liever, na een nieuwe “behandeling opties”? Wie bepaalt, op basis van wat wordt onderzocht?

Bijvoorbeeld, als de spraak is dat de levensverwachting van patiënten met kanker gestegen binnen twintig jaar van 12 tot 18 maanden, dan is dat in principe betekent dat slechts een zeer bescheiden succes voor de stervende patiënt, terwijl het biedt de farmaceutische industrie-potentieel voor 50% meer omzet. De chemotherapie zal niet zo “genezing”, maar alleen “vertraagde afgifte”.

Om het te brengen naar het punt: de genezing doet pijn heel duidelijk de business van de Farma. Het kan dus nooit in het belang van deze giganten, uit te voeren met echte onderzoek naar de oorzaken, laat staan om in-diepte resultaten.

Lees meer op wahrheiten.org

Hoofdartikel: De ontbrekende Fundament van de geneeskunde van Dr. Harald Zycha

Geef een reactie