Dr. Rolf Kron: Zijn Gevaccineerd zijn gezonder dan niet-gevaccineerde? Ervaring en studies

Rolf Kron is een huisarts en homeopaat. In zijn presentatie op de 8. Stuttgart Impfsymposium hij beiweist aan de hand van diverse onderzoeken en onze eigen jarenlange ervaring als arts, dat vaccinaties niet de bescherming van de niet-gevaccineerde (of zelden-Gevaccineerde) zijn veel gezonder dan Ingeënt.

Meer info, alsook alle presentaties van de 8. Stuttgart Impfsymposiums beschikbaar op DVD onder www.impf-report.de/symposium2011.htm

Vaccinatie biedt geen bescherming, Vaccinatie gebruiken, Vaccinatie doet pijn!

Rolf Kron:

Er wordt aangenomen dat slechts 5-10% van alle Reacties steeds gemeld te worden, ongeacht de Ernst van de aandoening, zoals kan worden gezien, bijvoorbeeld, op de donkere figuur, de vaccin – geïnduceerde “Sudden infant death syndrome” de gevallen de oorzaak van die, vreemd genoeg, is nog onbekend, hoewel het volgens de Hexavac (zes-voudige vaccinatie), meer dan dertig kinderen was overleden (in 2005!).

Een correlatie is niet officieel onderzocht. Ook veel allergieën, kanker, MS, etc. kan uitgelokt worden door inentingen, zeker zullen we er nooit. Maar het feit is dat deze gevallen nooit te zien in de statistieken over het vaccin schade, als deze worden meestal niet gemeld.

Tot dan, op een paar als het vaccin schade, gemelde gevallen (d.w.z. ongeveer 5-10% van alle vaccin schade, maar ten minste het is ongeveer 5000 tot 8000 gevallen per jaar!!!!) vervolgens door de school keuringsarts lager, dat is meestal onder de druk van een sterke Lobby ( Pharma, enz.), zal worden aan het einde van zo ongeveer iedere 10. Het geval van dit 5-10% van de gemelde gevallen herkend als vaccinatie-schade.

Vaak is dat het vaccin schade processen variëren in de duur ervan. In een geval waarin het kind met de 3. Jaar, een booster, en sinds deze vaccinatie in de rolstoel zit en niets meer zelfstandig kan maken, procederen kregen de ouders voor 24 jaar tevergeefs. Wie is er eerder ?

Bron en meer informatie: http://www.kron-rolf.de/

De vaccinatie Mantra moet in staat zijn om elke medische Student in de slaapkamer:

“Vaccinaties zijn een van de meest belangrijke en effectieve maatregelen in de geneeskunde. Voor het bewijs zie, bijvoorbeeld, in de bijna volledige uitroeiing van ziekten als pokken of polio. Moderne vaccins worden goed verdragen en bijwerkingen zijn waargenomen, alleen in zeldzame gevallen.”

In de lezing van Rolf Kron, leren we de waarheid over deze vorderingen!

Video link: http://youtu.be/N_vI9OFN6c0

Boek tips

Geef een reactie