Expert trucs in No-fishing-HIV-proces

Nieuwsbrief | de-kleine-uitgever | 27.05.2010:

Er waren een paar mensen zeiden dat hij zou doen niets dat we mixen in de HIV-zaak, met Nadja Benaissa. We zouden niet in staat zijn om te voorkomen dat de uitspraak van “schuldig”. Dat is de reden waarom het niet werkt. Het is het bewijs van, maar voor een opzettelijke valse verklaring van de deskundige, over de oorzaken voor het hof. Dit was vóór zijn verklaring bij de rechter in ons, de aandacht voor de wetenschappelijke verantwoordelijkheid die hij heeft als de officiële deskundigen, en HIV, zoals de situatie, want hij ziet er vakkundig, echt.

Hij heeft maar nog steeds normaal en in overeenstemming met de orde in het advies van de dingen beweerd, voor die is er geen wetenschappelijke, empirische basis. Het feit dat we duwden hem maar voordat het zover is, nog steeds met de neus op het ontbreken van een wetenschappelijke basis, is geen bewijs dat hij werkt als een deskundige en wetenschappelijke expert. Maar hij presenteert zichzelf als een expert hof, en biedt een onwetenschappelijke beweringen te geloven in hem, de rechter, want hij is immers een deskundige, en brengt het onder de gegeven omstandigheden, met zijn onwetenschappelijke opvattingen onschuldige mensen naar de gevangenis.

Dus moet ze nu in de gevangenis, voelt haar advocaat, die zich wilde onderscheiden zich, in mijn ogen, alleen aan het publiek, bedoeld als een duidelijk succes. Maar ook hij is op de wetenschappelijke bewijs kloof van HIV, en toch laat hij zijn cliënt een bekentenis en co. als een slachtoffer van het mes lopen. Het advies heeft geen enkele wetenschappelijke basis, wat en hij kan het weten, door onze adviezen, die hij aanvaard heeft uiteraard ook protestlos. Nadja Benaissa leek mij door uw advocaat railroaded. Hij werkte gradewegs op een overtuiging, alleen de zin moet worden zo laag mogelijk, zodat hij in het nieuws als een goede advocaat. Maar goed dat is als je genegeerd als advocaat, de instructies voor de onschuld van zijn cliënt, omdat van uw eigen reputatie lijkt belangrijker te zijn dan de waarheid, dat maakt het soms noodzakelijk van tijd tot tijd en naar voren komen en zeggen iets, waar anderen het laten zien van een vogel. Maar als het gaat om het bewijs vragen, buigen de vogel aanwijzer.

Het doel was niet zo, de Illusie dat men kon verkrijgen voor Nadja een vrijspraak, maar het doel is om sterker bewijs dat de partijen “deskundigen” en (state)advocaten aan de wetenschap en de ontdekking van de waarheid, maar alleen om te spelen het spel in stand te houden van hun goede (Be)voor een gesprek, maakt niet uit of iemand onschuldig is, gestraft, of in het ergste geval in het resultaat, zelfs mensen sterven.

Dit bewijs dient nu als een goede basis om nu bestand strafklacht tegen de taxateur omdat uneidlicher valse verklaring bij de rechtbank, het Stefan Lanka ingediend en Gepubliceerd. Op deze manier, de rechterlijke macht kan niet ontdoen van uw fout. Om je gevechten op een dag één van de leugenaars “” om zijn eigen huid te redden, en het huis van kaarten omgevallen. Kan het niet maken om voor altijd voor elke cover, en geen fouten. Wij zijn hen te helpen, maar alleen om fouten te maken. Dat is de hele strategie. En, natuurlijk, om het vermaak van de mensen, maar het is voor onze gezondheid, en zelfs meer, van ons leven, want met de leugenachtigheid af van de mensen, en ik veroordeeld hebben geen zin om door een deskundige, de “expert” de situatie was niet geïnteresseerd, onschuldige, of erger. De hele “Insider”, de join onvoorwaardelijk in het geval van de middelbare school geneeskunde, en voor de Beste, en alles dat niet-conventionele geneeskunde, als een werk van de duivel te ontslaan (de school van de geneeskunde is een nieuwe Kerk en de wil om te regeren), leiden tot een degeneratie van het geneesmiddel en de controle van de biologie in het gebied van de geneeskunde, dat tegenwoordig een reis naar de dokter is vaak net genoeg om gevaarlijk te zijn.

Nogmaals, wat voor bewijs hebben gemaakt van de situatie zijn we met de actie, de taxateur en de aandacht van het ontbreken van bewijs voor het bestaan van HIV, en mensen aanmoedigen om te werken niet in de rechtbank, wetenschappelijk, wat hij deed, maar dan, Stefan Lanka, geschreven in een heerlijk eenvoudige Tekst over wat het gedaan heeft deze recensent eigenlijk. Hoe hij cheats, dus hoe kun je de truc altijd, als je het probeert, spasmodically de onderdelen van virussen aan te tonen dat het nog nooit iemand gezien. Als niemand ooit heeft gezien een echte groene man van Mars. Maar ik zal proberen de Trucs van de deskundige, en probeer iets Groene kunstmatig, kan ik aanspraak maken op dan als onderdeel van een Mars mannetje. Want dat is helaas precies het wetenschappelijk niveau, we hebben om het te doen in de geneeskunde, als het gaat over niets Minder dan onze gezondheid en ons leven. En dat een dergelijk niveau in de gezondheidszorg, om te gaan met de wetenschap, ons leven wordt bedreigd, kan de bittere waarheid, als je durft, u mogelijk te maken. Aangenaam en rustgevend, deze kennis is het zeker niet.

In deze zin, met vriendelijke groet Christoph Hubert Hannemann’

 

Tekst door Stefan Lanka:

HIV-proces / Geen Engelen / Nadja Benaissa / Prof. Josef Eberle

Wat de taxateur heeft gemeten?

De deskundige heeft geëist voor de rechtbank dat er sprake is van HIV en de verdachte en de aanklager besmet waren met dezelfde HIV-man die hij wil hebben ontdekt jaar geleden.

Tot vandaag, maar er is geen publicatie van een foto van de vermeende Virus is in een lichaam, vloeistof en in de geïsoleerde staat, laat staan een foto van haar onderdelen, maar alleen de bekentenis van de gezondheid van de overheid (hier de documenten 15, 16 en 28), dat zij niet verantwoordelijk zijn voor het bewijs voor of tegen het bestaan van ziekteverwekkende virussen, en dat HIV alleen in de consensus, zoals aangetoond.

Wat is ontdekt door Prof. Eberle en Octrooi aangevraagd, en in het geval van Nadja Benaissa, evenals uw condoom-minder Minnaar willen hebben gezien, dus het kan geen Virus, maar slechts een fictieve verklaring.

Om te verbergen de fraude van zijn fictieve beweren dat hij stijgt in de reageerbuis, kunstmatige moleculen, welke hij doorbrengt als een onderdeel van HIV, zonder HIV gezien, geïsoleerde, gefotografeerd, en de daaruit voortvloeiende moleculen werden verkregen, die men zou kunnen vergelijken met de kunstmatig opgewekte moleculen. Omdat hij kon zeggen net zo goed naar de ingrediënten van de groene Marsmannetjes aangetoond, hoewel geen van hen heeft ooit een groene man van Mars, en u kunt niet controleren of de onderdelen die zijn afgeleid van een groene man van Mars, of iets heel anders. Dat zou eigenlijk het zelfde wetenschappelijk niveau als in de verklaring van de ingrediënten van een HIV, geen HIV werd gezien, en dus niemand kan zeggen of de vermeende HIV-ingrediënten zijn echt bestanddelen van HIV, of iets heel anders. Het bewijs is dus gelijk aan Nul, en de deskundige het bewijs beweerd te kunnen bijna bewezen 100%.

Afhankelijk van de bestelling, Prof. Eberle in het laboratorium kunstmatig, in dezelfde of verschillende moleculen, om te beweren dat ze hetzelfde zijn of verschillend. Josef Eberle maakt mensen bang voor de dood, kan het sterven van de schok (dat weten we door het Nieuwe medicijn, tot slot, wat kan leiden tot een schrik of schok moment), zelfmoord plegen of drugs, zal gedood worden.

De vraag van de publicatie van de HIV-isolaten en heeft aangetoond dat hij niet kan beantwoorden, waaruit blijkt dat het betreffende doel.

Hoe primitief deze deskundigen en de media zetten de leugen om effectief te zijn, en ontzagwekkend in de scene, kun je zien in de Video, “reis naar het Binnenste van het leven: De wondere wereld van de cel” heel goed, beweren dat de deskundigen had gezien in het voor de eerste keer met de hulp van de microscoop in de cellen om te zien hoe de cel maakt een gevaarlijk virus.

De kritiek is zelfs niet op de voorgrond, in de elektronenmicroscoop alleen dode en volledig uitgedroogd cellen kan worden aangetoond dat de verschijning in de werkelijkheid is nooit zo. De fraude is dat cellen worden gedood met een vloeistof, waarin nooit een Virus gevonden, zo gezien, geïsoleerd en werd gefotografeerd.

De stervende cellen, bubbels, gaten en verval vorm, die tegelijkertijd uitgegeven als een virus en als gevolg van het virus. Het bewijs van fraude is hier dat deze “wetenschappers” nooit publiceren uw controle-experimenten, waarin ze laten zien wat er gebeurt als je onderdompelen van de cellen met een vloeistof van dezelfde samenstelling, waarvan ze veronderstellen dat ze geen virussen bevatten.

Zou u onderdompelen van de cellen met de vloeistoffen van dezelfde samenstelling, maar “zonder virussen”, zou precies hetzelfde gebeuren, de cellen sterven en u kunt kijken naar hetzelfde weer. De Truc is, dat in de vloeistoffen gebruikt om te doden de cellen, geen voedingsoplossing, de cellen waren eerder toegenomen, waardoor de cellen sterven.

Voor de leken, het is heel gemakkelijk om fraude aan de zijde van virologen, want op de vraag van een foto van een geïsoleerd Virus is al meer dan 15 jaar, sinds toen, op 14.2.1995 voor de eerste Keer, dan gevraagd, voor elke lay gezien geen reactie, dus niet een foto van iets wat Geïsoleerd.

Het Bewijs:

 • Alle foto ‘ s op het Internet die zijn gemaakt om het onderdeel in de Computer en als het virus beweert te hebben is geen indicatie van de bron van de Info die de auteur, en in welk magazine de foto werd gepubliceerd.
 • De documenten in onze publicaties en op onze Video ‘ s waarin de gezondheid van de autoriteiten toe dat ze geen bewijs hebben voor het bestaan van de vermeende virus.
 • Het Positieve aan de HIV-leugen is, dat dit een grote leugen was de eerste wereldwijde Dogma en dat, als dit Dogma is voor het publiek als een leugen, de kracht van het wereldwijde verandering heeft niet, zoals we al zo ver in het verhaal nog niet, en de mens heeft om van te leven.

  We zijn hard aan het werk zijn en dat is onze inzet, zelfs in het geval van Nadja Benaissa, van de nog niet volledig is afgerond met de aanklacht tegen Prof. Eberle voor een lange tijd.

  Voor de kleine-kleine beweging

  Stefan Lanka

  Geef een reactie