Mazelen-Virus-proces: Wie goed is, is altijd goed

De duidelijke regels van de wetenschap zijn niet van toepassing op het hof kennelijk, en dus het arrest ging alleen tegen de virologist Dr. Stefan Lanka, de ausfechtet een proces voor het bewijs van het Bestaan van het mazelen Virus.

De spiegel met de titel: tegenstanders van de arts heeft tot het betalen van 100.000 euro

In de science plus Nieuwsbrief, Dr. Lanka schrijft:

De uitspraak van de 12.03.2015, lijkt op het eerste gezicht negatief. Maar wat is gezegd in de proef, en logt, is het belangrijk:

 • De expert beweerde in de beoordeling van de 6 voorgelegde publicaties te bewijzen van het bestaan van het mazelen Virus, in de biologie, in tegenstelling tot in de fysica, in de strikte wetenschappelijke regels zijn niet van toepassing. Dit is een schandaal van de eerste orde.
 • Echter, in Duitsland en in alle gebieden van de wetenschap, de strikte regels van de wetenschap, zoals geformuleerd door de duitse research society (DFG) in 1998. Dr. Lanka in het mazelen Virus-wedstrijden van 2011, de wetenschap van een aangevraagde publicatie te bewijzen van het bestaan van de vermeende mazelen Virus.

  Het gerecht heet op de 24.4.2014 in het geval van de overdracht van de taxateur als een schaal voor de beoordeling van de wetenschappelijke kwaliteit van de ingezonden publicaties van de huidige stand van de wetenschap. Te veroordelen, Dr. Lanka, werd gevolgd door het hof echter de redenering van de deskundige, die heeft geschonden van de duidelijke regels van wetenschappelijk werk is, missen.

 • De recensent zei dat als mazelen virussen, ribosomen (het eiwit fabrieken in onze cellen), zou het mazelen Virus model. De rechtbank heeft waargenomen, maar de cruciale, bestanden en duidelijk document van de duitse zorgverzekeraar het Robert Koch Instituut (RKI), die zegt dat mazelen virussen bevatten ribosomen.
 • In de lezing van Dr. Lanka vanavond (13.03.2015 19 UUR cavalier huis aan de gemeente van Langenargen, Untere Seestraße 7) houdt, zal hij het indienen van het document.

  Ook Dr. Lanka is een wetenschappelijk bewijs dat zet de beweringen in het bestaan van het mazelen Virus, die kan controleren voor iedereen die geïnteresseerd is.

  In de lezing, en intensief in het Seminar, de 6 publicaties worden gepresenteerd, die werden gebruikt als bewijs voor de vermeende mazelen Virus. Iedereen herkent dat er geen virale structuur, maar zijn typische eigenschappen en bestanddelen van cellen zijn gevonden.

  Dr. Lanka is in overleg dat de lezing en Seminar van een TV bedrijf worden opgenomen.

  Hier vindt u beknopte Informatie aan de Achtergrond van het mazelen Virus proces, waarom delen van het geneesmiddel ontwikkeld om te mislukken, en wat zijn de werkelijke, wetenschappelijk bewezen, de oorzaken van de mazelen. Wat als Dr. Lanka had in een ander exemplaar? Wat als er echt geen enkel stukje bewijs voor het bestaan van het mazelen Virus?

  Geef een reactie