Dr. Stefan Lanka – Mazelen-Virus-Proces

logo_wsp_smallOp 12.3.2015 blijven van 9.00 uur bij de rechtbank van Ravensburg. mazelen-Virus proces (PDF-document). Voor de eerste Keer in de geschiedenis, een rechter zal onderzoeken of de schijnbaar wetenschappelijke publicaties, waarin een arts voorgesteld te bewijzen van het bestaan van de vordering mazelen Virus, zijn eigenlijk wetenschappelijk. Het hof zal onderzoeken, ook, of in één van de publicaties van het bewijs van het mazelen Virus is opgenomen.

De taxateur die is aangesteld door de rechtbank, tot de conclusie komt dat geen van de ingezonden publicaties met het wetenschappelijke bewijs voor het bestaan van het mazelen Virus en dat de publicaties zijn gebrekkig. Onder de gepresenteerde publicaties, degene die alle mazelen-Virus-specialistische beroepen is, als u aanspraak maken op het bestaan van het mazelen Virus.

De recensent stelt dat de ingezonden publicaties zijn, formeel gezien, wetenschappelijke publicaties, en een combinatie van verklaringen van alle van de ingezonden publicaties kan resulteren in dat is de reden waarom een wetenschappelijk bewijs voor het bestaan van het mazelen Virus. In het advies, het advies zal worden gepubliceerd na afloop van de proef, zal worden weergegeven op basis van de regels van wetenschappelijk werk dat door de tekortkomingen, geen van de ingezonden publicaties en uitspraken als wetenschappelijk.

In de lezing, en in-diepte in de seminars, Dr. Stefan Lanka, krijgt u uitleg over de historische achtergronden die hebben geleid tot de onjuiste veronderstelling dat er ziekteverwekkende virussen, en je kon vaccineren tegen. Typische componenten en kenmerken van de cellen in de reageerbuis werd geïnterpreteerd als een kraan-het maken van virussen niet. De regels van het wetenschappelijke werk worden gepresenteerd. Iedereen kan controleren of de ingediende wetenschappelijke publicaties zijn wetenschappelijk onderbouwd. De nieuwe theorie van ziekte en genezing in de echte zin van de wetenschap “wetenschappelijk”, zal worden gepresenteerd en verdiept.

Het Programma

 • Vrijdag 13.3.2015, 19.00 uur heren-huis in de gemeente van Langenargen, Untere Seestraße 7, 88085 Langenargen: lezing op het mazelen Virus-proces, en de Virus-proof vraag. Entree: 9 euro.
 • Zaterdag 14.3.2015 van 10.00 tot 18.00 uur in de cavalier huis in de gemeente van Langenargen, Untere Seestraße 7, 88085 Langenargen: analyse van de zes publicaties op het vermeende bestaan van het mazelen Virus. Hoe heeft de ontwikkeling van de geneeskunde.
 • Zondag 15.3.2015 van 9.00 tot 17.00 uur bij de cavalier huis in de gemeente van Langenargen, Untere Seestraße 7, 88085 Langenargen: De werkelijke fundamenten van het leven, ziekten en genezing. Wat zijn de dingen in gedachten te houden op de lange termijn gezond te blijven en krachtig.

Kosten voor het Seminar: 90 €.

Om te garanderen voor de deelname aan de seminars is gevraagd om een Verklaring onder [email protected] .

Boek tip:

Het Mazelen-Fraude. Het mazelen vaccin, SSPE, school uitsluitingen, verplichte vaccinatie. De ziekte mazelen is vanuit het oogpunt van de Nieuwe geneeskunde en de homeopathie.

 • Is mazelen het wat er wordt uitgegeven en wat er achter de mazelen echt?
 • Hoe gevaarlijk is de mazelen? Er zijn manieren, mazelen beperken of zelfs voorkomen?
 • Kan de bescherming van de mazelen vaccinatie voor mazelen ziekte?
 • Waarom, zo wordt beweerd dat niet-gevaccineerde kinderen zijn vermoedelijk een gevaar voor de gevaccineerde kinderen, maar de vaccins belofte van bescherming?
 • De overheid handelt in de handhaving van de vaccinatie op een wetenschappelijke Basis?
 • Wat was achter de mazelen uitbraak in Noord-Rijnland-Westfalen en andere grote epidemieën?
 • We worden gevaccineerd snel gedwongen tegen mazelen?
 • Te verwachten impfkritische Artsen met professionele juridische stappen?

Deze en vele andere vragen ontstaan wanneer iemand zich bezighoudt met de mazelen en de mazelen vaccinatie. Dit boek over de mazelen-fraude deskundige antwoorden en biedt een Schat aan interessante informatie, naast de gebruikelijke Propaganda, waaruit blijkt dat zowel de mazelen ziekte de mazelen vaccinatie is te zien in een heel ander licht.

In detail, het richt zich ook op de gevaarlijke SSPE is een ziekte van de hersenen oplost en wordt gebruikt door de leiders voor het doorgeven van het mazelen vaccinatie. Het is echt veroorzaakt door de mazelen-en vaatziekten? Of is het in werkelijkheid een uiterst gevaarlijke Impffolge?

Het boek toont de achtergrond van deze vraag. De feiten zijn grondig gerenoveerd en tot in detail beschreven, zodat elke verantwoordelijke burger is in een positie om een volledig beeld over de ware aard van de ziekte mazelen en mazelen vaccinatie.

Die wil maken van een weloverwogen vaccinatie besluitvorming en die willen worden opgesteld in geval van mazelen ziekte van zijn kind, wel, u kunt niet voorbij aan dit boek.

Geef een reactie