Het mazelen Virus proces verder

Het mazelen Virus proces heeft zich voortgezet op 12.3.2015 met een spectaculaire mislukking van justitie tegen de waarop wij een beroep doen zodra de schriftelijke motivering van de beslissing.

Van de deskundigen Prof. Dr. Dr. Andreas Podbielski van de Universiteit van Rostock heeft getuigd dat het mazelen Virus is weerlegd wanneer de “ribosomen” (typische cel-structuren; het voorkomen van eiwit fabrieken van de cel). Virussen zijn gedefinieerd door de afwezigheid van ribosomen en in de wereld, er is geen Virus met de ribosomen van de recensenten.

In het rechtbank bestand een document van de Nationale referentie-Instituut voor mazelen, bij het Robert Koch-Institut (RKI), waar RKI is bevestigd dat de vermeende mazelen Virus “ribosomen”. Het is dus bewezen dat de beschuldigingen van het mazelen Virus weerlegd en Dr. Lanka, “wedden dat er niet met het mazelen Virus.” Weddenschap gewonnen heeft.

Het hof heeft verhinderd dat Dr. Lanka aanwezig op de hoorzitting zelf, en de taxateur kon vragen. Volgens Dr. Lanka, het was in deze onderhandeling niet mogelijk om te weerleggen dat de valse verklaringen van de evaluator, Dr. Bardens ingediend publicaties voldoen aan de criteria van de wetenschap. De taxateur is niet gezegd dat in de verwijzing naar het mazelen Virus als een voorzorgsmaatregel, die in de biologie, in de strikte regels van de wetenschap en natuurkunde van toepassing.

In een samenvatting van het proces, die is binnenkort te verschijnen we dat het van Dr. Barden ‘ s publicaties zijn niet academische publicaties, omdat in de controle-experimenten als een fundamentele eis van wetenschappelijk werk niet gebeuren. In werkelijkheid zijn de resultaten van de Experimenten bewijzen, dat de typische componenten en kenmerken van de cellen van het mazelen-werden geïnterpreteerd Virus valse

HIER gaat.

Gevolg van de vraag, zullen we verder lopen seminars op het mazelen Virus proces en de achtergronden.

Dr. Stefan Lanka

Geef een reactie