GODO – de snelheid van de bal in een rechtopstaande positie met het hart van gaan

GODO – de snelheid van de bal leidt niet alleen tot een betere algehele Conditie, maar heeft ook een aanzienlijk positief effect op alle lichaamsfuncties of zelfs aan het leven zelf.

“GO” – uit het engels voor “Go” en “DOEN” van de Aziatische voor “de weg”.

In staat zijn om de vrede, echter, moet U van elke stap op de hoogte. Uw stap is Je meest belangrijke activiteit. Hij besluit alles. (Thich Nhat Hanh)

In 1974, Dr. med kwam. Hans-Peter Greb tot het besef dat de mens is biologisch geboren genetisch als een bal-gangers (de voorvoet-gangers). De eerste vermelding van de wandel-reflex in de pasgeborene. Als het kind maakt de eerste stappen, die op een natuurlijke manier gebeurt in de Bal. De natuur verbonden inheemse, op blote voeten lopen (of slechts met een dunne sandalen), zien we het Gaan met de voorvoet. Ook in de dieren (kat, hond, paard, etc.) we zien alleen de Bal.

Het is alleen wanneer we onze eerste Paar schoenen, gemist, we zijn beperkt in onze natuurlijke beweging en aan de basis van onze erectie is sterk. De natuurlijke snelheid van de bal is te wijten aan de beperkende schoenen is niet meer mogelijk, en als kleine kinderen, door Imitatie leren om te trainen de onnatuurlijke en ziekmakende hak bende (de hak van de cursus) van de volwassenen.

Dit kleine en onopvallende wijzigen, echter kan de oorzaak zijn van een verstoorde lichamelijke en geestelijke ontwikkeling. Wij vergeten, verdringen en vergeten een deel van onze natuurlijke Mens.

Dr. med. Hans-Peter Greb:

In mijn 33 jaren van een eigen onderzoek naar de menselijke Ganges, ik wil je nu in de wetenschap dat de bestaande “het Dogma van de Rol” heeft ernstige negatieve gevolgen voor de Algemene gezondheid van de mensen.

De voorvoet is onze natuurlijke schokdemper in dat de kussens van de harde schokken op de spier keten. De hiel van de versnelling (hack snelheid) is geen natuurlijke, maar een DALING van het lichaamsgewicht op de hak. De harde schokken zal niet worden opgenomen, maar direct in het bot keten. (Botten, gewrichten, wervels worden gedrukt en gecomprimeerd).

Dat is precies de reden waarom we proberen met de demping systemen in de schoenen tevergeefs, om te compenseren voor dit Probleem. De hakken zijn in waarheid prothesen voor een gestoorde gang.

De gevolgen van de hack Ganges

Elke stap op de hak, zelfs in de huidige absorberende hiel technologie, weegt een gemiddelde van ongeveer 50 kg. Een wandeling van slechts een Kilometer, zeggen en schrijven al 50 ton(!), de hamer direct op uw beendergestel (bone keten) – gewoon omdat je het land als je met de hiel.

Om dit probleem nog meer zelf-bewust, probeer dan het volgende:

U geplakt bent, tijdens de gebruikelijke hak de Ganges, de vingers in de oren. HOORT u direct van een vibratie welke veroorzaakt wordt in je botten (Tak, Tak, Tak, …). Nu herhaalt het experiment een keer, MAAR nu ga je gang met de toppen van je tenen (zoals hierboven weergegeven). U zult nauwelijks waarnemen een geluid als ze aanspraak maken op de spier keten en de Bende prachtige kussen, eerder dan op uw botten om de hamer.

%image_alt% Bron afbeelding: schmerzpraxis-leipzig.net

De hiel cursus bouwt fysieke en mentale Stress. Het leidt tot een slechte houding en houdings -, Bekken-obliquities, de gewrichten en wervelkolom slijtage, gezamenlijke verplaatsingen, gebogen rug, ongemak en spanning in de rug -, schouder-en nek incidenten, pijn in de voeten, knieën en heupen, schijf -, veneuze-en vaatziekten, problemen met de bloedsomloop, hoofdpijn, coördinatie problemen, motorische stoornissen, cardiovasculaire aandoeningen, Astma, enz.

GODO, de overgang van de hack snelheid aan aan de snelheid van de bal, d.w.z. van de versnelling op het bot keten te bewegen met de spier keten. Dit betekent dat de conversie van een permanente misbruik van ons lichaam via de Hak van een goede Go-moet de Bal.

%image_alt% Bron afbeelding: GODO – www.godo-vision.de (klik op de afbeelding om te vergroten)

In de leer van het onderwijzen van de voetreflexzone massage van het voetbal gebied van het hart en de longen is gekoppeld. De snelheid van de bal, dus als je naar de voet reflex-zones van het hart en de longen, wat betekent dat u de Voorvoet zijn hart-bloedsomloop en de ademhaling stimuleert en versterkt.

Daarom GODO betekent “om verder te gaan met het hart”!

Dit is een kleine illustratie van de bal van de Ganges:

%image_alt%

Sommige positieve effecten door GODO, de snelheid van de bal

 • Harmonisatie van het zenuwstelsel door middel van synchronisatie van beide hersenhelften
 • Ondersteunt de behandeling van depressie. Gunstige effect van het trap lopen is wetenschappelijk bewezen, maar de snelheid van de bal
 • Zwanger weegt uw kind in de snelheid van de bal, in plaats van het schudden met elke hack stap
 • Veneuze ziekte kan worden voorkomen door de dubbele spier pomp of verlicht
 • GODO ondersteunt de bloedsomloop en daardoor de toevoer van zuurstof activeert alle vitale processen
 • GODO verlicht artrose door het verlichten van de gewrichten
 • GODO helpt met verkeerde houding-geïnduceerde tussenwervelschijf beschadigen, de zwakte van de rug wordt versterkt en elastisch
 • GODO geregeld Senk, flatscreen, verspreiden en knik voeten door automatische Fußgymnastik in uitvoering
 • GODO versterkt de enkels en niet buigen zo gemakkelijk
 • GODO het voorkomen van sportblessures aan de benen, de spieren worden soepeler
 • GODO geneest zweetvoeten. Gemeld aan alle betrokken gebruikers binnen zes weken, geen zweet voeten
 • GODO is in de harmonie van beweging, ademhaling, circulatie, en dus ook de seksualiteit
 • GODO helpt bij het verminderen van astma-aanvallen en genezen vaak
 • GODO vermindert agressie, woede, angst en depressie
 • GODO helpt om te blijven jeugdige
 • GODO heeft een gunstig effect op allergieën

(Bron: www.therapeuten-netz.com)

De voorvoet lopen (bal Ganges) is in het begin natuurlijk wennen, en vereist, naast zelf-motivatie, een beetje oefening en geduld, omdat een aantal van de verwaarloosde en geatrofieerde spieren nodig hebben om te bouwen en eventueel bestaande vervormingen op de botten hebben een bepaalde tijd nodig om jezelf weer terug naar de natuurlijke vorm en Positie.

Die is gemotiveerd, echter, op een dagelijkse basis, zal, na een korte periode van tijd (ongeveer 2 weken), merkbare positieve veranderingen. De makkelijkste manier is om te gaan op blote voeten!

Het is rechtop, met een nieuwe kracht en stabiliteit om door het leven gaan.

Dr. Greb wordt uitgelegd in de volgende lezingen, de impact van het lopen op het lichaam, de geest en de ziel en hoe je kan vinden speels en eenvoudig in uw Sterke en stijve beweging kunt loslaten van patronen, die erg veel last van aandoeningen zoals spataderen, Astma, rug pijn veroorzaken en vroegtijdige veroudering processen.

Dr. med. Hans-Peter Greb: GODO – ga Met het hart

Video link: http://youtu.be/x13CigotiKg

Een andere GODO-een lezing van Dr. med. Hans-Peter Greb in het engels en het italiaans

Video link: http://youtu.be/98_zV9ENSqo

De literatuur over het onderwerp, en schoenen die de natuurlijke:

Gerelateerde Links:

 • www.godo-impuls.de
 • Nu op TV: GODO

Geef een reactie