Pharma groep BAYER: Heroïne Advertenties in spaanse Kranten uit 1912

Coördinatie tegen BAYER-gevaren – druk op Info van de 8. November 2011:

Heroïne Advertenties in spaanse Kranten

Reclame motieven door BAYER uit het jaar 1912 kwam

In het voorjaar van 1912 is het bedrijf BAYER begonnen met een Heroïne-reclame-campagne in de spaanse Kranten. Verschillende motieven hebben nu al weer gevonden. Het bedrijf was gestart met het “goed verdragen remedie voor hoest” in 1898 samen met de pijnstiller Aspirine op de markt.

De her-ontdekt Advertenties zijn interessant om verschillende redenen: kort na de introductie aan het begin van de eeuw, de Artsen hadden gewezen op het verslavende potentieel van het nieuwe product. Op het moment van de reclame-campagne in het jaar 1912 was er een discussie over dit in professionele kringen in detail. Echter, BAYER ‘ s Advertenties in de volgorde waarin vooral kinderen zijn afgebeeld en waarbij het gebruik van Heroïne, zelfs met weinig van de dramatische symptomen, zoals irritatie (irritación) of hoest (tos) is aanbevolen. (Klik op afbeelding voor vergroting)

%image_alt% %image_alt% %image_alt%

BAYER was begonnen in het jaar 1900 een tot nu toe ongekende reclame campagne. Over de hele wereld in de Advertenties prees de fondsen in de hoogste tonen. Er is nauwelijks sprake van toepassing in de nieuwe “magic” is niet aanbevolen: Multiple sclerose, Astma, maag kanker, epilepsie, schizofrenie, en nog veel meer. Zelfs in het geval van intestinale koliek baby ‘ s van Heroïne effectief was. Voor de eerste keer, duizenden gratis monsters werden gestuurd naar Artsen.

Critici vraagtekens bij de veiligheid van de Tausendsassas in kwestie, besteld door de toenmalige BAYER-geautoriseerde ondertekenaar Carl Duisburg streng, zijn ondergeschikten, dan moet verslaan de mopperaars “gemuilkorfde”.

“We mogen niet tolereren dat er in de wereld, zo wordt beweerd, zou onzorgvuldig poussiert manier preparaten zijn niet geprobeerd voorzichtig,” de toekomst de Algemeen Directeur.

De verkoop succes van Heroïne en Aspirine, de basis gelegd voor de opkomst van de voormalige verffabriek BAYER naar een wereld groep.

Jan Pehrke door de Raad van Bestuur van de Coördinatie tegen BAYER gevaren opmerkingen:

“Bayer Heroïne campagne laat zien hoe ver de Traditie van de farmaceutische Multinationals, tegen beter weten in en ondanks dringende waarschuwingen van gevaarlijke middelen om te komen tot het in het verkeer brengen, alleen om Winst te maken.”

%image_alt% %image_alt% %image_alt%

“Een Bayer-on drugs”

Video link: https://youtu.be/BWUKg4k7tt0

Voor meer informatie over het onderwerp van Heroïne:

  • Heroïne: De geschiedenis van een hoest sap
  • 150. Verjaardag van Carl Duisburg
  • Michael de Ridder: Heroïne, Van drug tot drug

 

Coördinatie tegen BAYER-gevaren (CBG) e-mail [email protected] Internet www.CBGnetwork.org Twitter: twitter.com/BayerGefahren Facebook www.facebook.com/pages/Coordination-gegen-BAYER-Gefahren-CBG/127538777294665

Tel 0211-333 911, Fax 0211-333 940

Groep kritiek! De Coördinatie tegen BAYER-gevaren is een internationale self-help-netwerk. We zijn op een unieke manier al sinds 1978 actief is tegen de Groep. We werken grotendeels op vrijwillige basis en ontvangen geen overheidssteun. We zijn afhankelijk van donaties en subsidies. Op dit moment zijn we vechten voor ons bestaan. Om te kunnen overleven ondanks de financiële crisis en de dalende reële inkomen, moeten we 350 nieuwe leden.* En natuurlijk donaties. Gelieve een ondersteunend lid. En / of u kunt helpen met een donatie. Dank u. * Als je al hebt gereageerd, wij danken u. Sinds Maart, 180 nieuwe leden hebben zich al aangesloten bij ons en velen hebben verhoogd en hun bijdragen. Maar nog steeds is het niet genoeg en we moeten doorgaan om hulp te vragen.

Versterk je ons in de rug, je online support-lid. Of doneer online

Houdt u overmaken op rekening 8016 533 000 per GLS Bank, BLZ 430 609 67 ontvanger: Coördinatie in een JIT. Bayer Gevaren

BIC/SWIFT-Code (Bank Identifier Code): GENODEM1GLS IBAN (International Bank Account Number): DE88 4306 0967 8016 5330 00

 

Geef een reactie