“Natuurlijk, mijn hart springt”

Hier wordt ook bevestigd weer door Dr. Strunz, zoals de Artsen hun patiënten te behandelen. Richtlijnen, waaraan de arts zich aan moet houden!

Dr. Strunz

Als ik lees in de nieuwe spiegel 40/2009 de nieuwste van de geneeskunde, als de evolutie van de geneeskunde. Het ‘geheim van de gezondheid”. En als je dit leest en schrijft mij:

“In de spiegel 40/2009, een verslag over het menselijk lichaam, maar het hart is waarschijnlijk te stuiteren!? Misschien kunt u een offerte Ja, eigenlijk, is keer op keer bevestigd op alle (suiker, beweging, voeding, …), wat zijn je preken voor ons al jaren”.

Je hebt gelijk. Evolutionaire geneeskunde is, Ja, de geest is niets meer dan gezonde mensen. Niets meer dan “met, niet tegen de natuur”. Lees nu meer dan 10 miljoen keer in boeken zoals “voor Altijd jong” of “happy geneeskunde”.

Oh, als je dat wist. Als je wist wat ik weet.

Zoals we kunnen lezen in de spiegel

“Type II Diabetes: Meer dan 90% van alle ziekten worden veroorzaakt door een leven te veranderen voor het menselijk lichaam is niet geëvolueerd: De onnatuurlijke gebrek aan lichaamsbeweging, een dieet vol van industriële suiker”.

Dit is het type II Diabetes. 8.4 miljoen duitse. Je benen verliezen en reactief. Wat je niet leest, maar is in de voorkant van me op een dagelijkse basis op het Bureau. Als een Aanvulling in artsen bladeren. Wetenschappelijke brochures Verpakt met de Post

Type II Diabetes, bij de wortel!

En dan legde ons uit Artsen een lange tijd, wat is de nieuwe tablet, in het geval van het incretine mimetica, de Diabetes pack bij de wortel. Tablets. Pillen. Natuurlijk, nog duurder. Omdat van de moderne.

In medische tijdschriften en zo vind je niets van wat er in de spiegel. Daar vindt u tabletten. Pillen. En dat is precies de in de richtlijnen, waaraan de arts moet houden. Moet je zien!

Dat zou een thema voor de spiegel.

Geef een reactie