Goethe op de farmaceutische industrie

Wolfgang Goethe vertelde ons al in die tijd (1797) in zijn werken, Faust I, wat moeten we denken van de Farma-criminelen.

FAUST: [ … ], in de samenleving van de adepten in de zwarte keuken van het kasteel, En na eindeloos recepten, De Negatieve zusammengoß. Ze was getrouwd met een rode Leu, een vet Vrij, In het warme bad van de Lelie En dan met een open vlam van een vuur Uit van een bruidsvertrek in het andere gepijnigd. De jonge Koningin in het glas verscheen, met felle kleuren, Hier werd de Drug is overleden, de patiënten, En niemand vroeg: wie genas? Dus we hebben bergen met helse Latwergen[1] In deze dalen, deze, en Veel erger dan de pest woedde. Ik heb zelf gezien dat het vergif[2] om de duizenden, zij is verdord, moet ik de ervaring Dat het lof van de onbeschaamd moordenaars.[3]

[…]

FAUST O gelukkig hij, die nog steeds hoop voor Uit deze zee van fout te zien! […]

[1] = drugs [2] = geneesmiddelen, vaccins = toxische stoffen [3] = dat is de manier waarop het vandaag is: De brutale moordenaars (farmaceutisch) zijn zeer geprezen door de politiek en de media.

Memorabele Quotes:

De impact van de geneeskunde, een van de snelst groeiende epidemieën van onze tijd. Hippocrates, de griekse. Arts en filosoof (460-370 V.CHR.)

Dit is de grootste vergissing in de behandeling van ziekten is dat er Artsen zijn voor het lichaam en Artsen voor de ziel, waar beide zijn niet van elkaar gescheiden. Plato, grieks filosoof (427-347 V.CHR.)

De medische wetenschap heeft in de afgelopen decennia enorme vooruitgang die er zijn vrijwel geen gezonde mensen meer. Aldous Huxley, brit. Schrijver (1894-1963)

De Geneeskunde maakt de zieken, de wiskunde verdrietig, en de theologie, zondige mensen. Martin Luther, een leraar van de Reformatie (1483-1546)

De causale behandeling is meer dan ooit verwaarloosd. Nog steeds, de arts is in een rat race tussen ethiek en Winst. De arts kan buigen, maar zal nooit worden economische belangen, maar de waarheid is verplicht. Dr. med. J., Birmanns, een doctor in de Dr. M. O. Bruker-huis

Vandaag, want de arts heeft vervangen, de priester, en dankzij het blinde geloof in hem, die is vervangen door de veel kritischer Geloof in de pastoor, met het Parlement en de pers praktisch kunnen doen wat hij wil, heeft bereikt gedwongen om medicijnen van de dokter, zo giftig dat ze kunnen worden in een mate die ontzet, de Inquisitie en de Aartsbisschop had gemaakt Laud verbijsterd. Onze goedgelovigheid is meer opvallende is dan dat van de middeleeuwen, want de priester had geen directe pekuniäres interesse in onze zonden als de arts aan onze ziekte. George Bernhard Shaw, Iers toneelschrijver (1856-1950)

Artsen geven drugs en dat zij weinig weten, die in het menselijk lichaam, waarvan zij weten minder, voor de behandeling van ziektes waarvan ze weten helemaal niets. Voltaire, de franse schrijver (1694-1778)

Als een arts loopt achter de kist van een patiënt, volgt soms is eigenlijk de oorzaak van het effect. Voltaire, de franse schrijver (1694-1778)

In de wetenschappelijke geneeskunde is geen analyse van de oorzaken, maar de gloed veroorzaakt uitgevonden. Dr. med. M. O. Bruker, Gezondheid Arts (1909-2001)

Ik weet niet of ik niet een verschrikkelijke fout gemaakt en iets Enorme had gemaakt. Edward Jenner, een commerciële vader van vaccinatie (1749-1823)

Een wetenschap die is niet zo eenvoudig dat je zou kunnen verklaren op de weg naar elkaar, is niet waar. Max Planck, duits natuurkundige (1858-1947)

De huidige medische behandeling is een strijd tegen de “bacteriën en virussen”. De Oude was een verbannen worden uit de geest van het kwaad en de duivel, die had naar verluidt genomen van het lichaam. Beide zijn gericht tegen denkbeeldige vijanden. Het huidige resultaat is een oorlog tegen ons lichaam, en de vernietiging wordt, hoewel het een verbetering is gewenst! Dr. Herbert M. Shelton, Amerikaanse arts (1895-1985)

Een nieuwe waarheid niets is schadelijker dan een oude fout. J. W. von Goethe, dt. Dichter En Wetenschapper (1749-1832)

Geneeskunde is een wetenschap, die wil voorkomen dat mensen sterven een natuurlijke dood. Robert Lembke, dt. Tv-presentator (1913-1989)

God kan genezen, de arts brengt de kosten. Hippocrates, de griekse. Arts en filosoof (460-370 V.CHR.)

Een nieuwe wetenschappelijke waarheid geeft niet aan in de weg dat hun tegenstanders worden overtuigd en bekeerd zijn, maar door het feit dat de tegenstanders geleidelijk uitsterven en dat de groeiende Generatie zal worden gemaakt van het begin af aan vertrouwd met de waarheid. Max Planck, dt. Natuurkundige (1858-1947)

Geef een reactie