Goede deal met de dood van de kanker farmaceutische industrie

[…]

Het is natuurlijk legitiem, dat een industrie verdient te worden met hun producten geld. Met het juiste Gebruik van het kan ook een zeer grote hoeveelheid geld als het minste bezwaar maken.

Echter, dit Voordeel is precies de vraag. Wie profiteert er van chemotherapie? De Patiënten Met Kanker? Eigenlijk? Bewezen ooit wetenschappelijk? Hoe waren de resultaten? In principe zou dit gemakkelijk worden opgespoord door te kijken naar patiënten met chemotherapie in vergelijking met patiënten zonder. Maar dit is precies waar het Probleem begint, kunt u dat doen?

Het is officieel beschouwd als ethisch onaanvaardbaar, de zogenaamde double-blind testen, in het geval van kanker. Om het testen van de effectiviteit van geneesmiddelen, de patiënten zijn meestal verdeeld in twee groepen, waarvan de ene met de echte drugs en een controle groep behandeld met een Placebo. Dit is om ervoor te zorgen dat de verwachting heeft invloed op de ziekte.

[…]

Wat is de officiële reden waarom deze dubbel-blind studies in cancer niet uitgevoerd, wel? De meest voorkomende reden is, dat chemotherapie alleen kan helpen bij kanker en als je zou weigeren patiënten een studie door de Chemo, dan zou je sterven. Daarom is de controlegroep in deze studie zal ook een chemotherapie, maar met een verschillende “werkzame stof”.

De patiënten worden vergiftigd slechts op twee verschillende Manieren. Het vergelijken van Appels met peren, en krijgt als gevolg van die antimetabolite, de patiënten zal doden langzamer. Dit betekent dan gebeuren met de nieuwere en gegarandeerd duurder te zijn, dan is er niets van de publicatie van deze studie.

[…]

Lees meer op wahrheiten.org

Geef een reactie