Helende energieën met Matrix-op de Hoogte stellen®

Een onthullende verbinding naar genezing, licht energieën

Hoe zit het, als iedereen kon accepteren de energieën die nodig zijn op dit Moment het meest urgent is, altijd, en effectief van het universum, als een soort van macht, of beter nog, als een golf van energie die stroomt over het lichaam en hem met de verstrekte informatie worden gebruikt? Hoe zou jij het vinden als je zou krijgen door middel van een eenvoudige procedure van toegang tot de zaligheid, vol van licht, energie?

Altijd vol van licht energieën van de mensheid. 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar. Wat was voorheen voorbehouden aan slechts een paar geïnitieerd mensen en het Algemeen publiek is met opzet achtergehouden, is nu klaar om te ontvangen van elke mens voor zichzelf en anderen. Matrix-op de Hoogte stellen® is voor het welzijn van allen.

Video link: https://youtu.be/rq1-qEASkaU

De Matrix is als een sjabloon

Volgens de kwantumfysica alle materie is gemaakt van licht en Informatie, en onze werkelijkheid wordt beschreven als een Trilling en een golf-vormige patroon. Dit patroon van biologische informatie velden in het formulier, ook morfische velden. Elk levend wezen en elk object heeft een veld en een Plan van aanleg of blauwdruk, die een Matrix. Bijvoorbeeld, de zaden van een eik. In het zaad is energetisch bevatten reeds de later, volledig eiken. In principe is de eik groeit in een reeds bestaande energetische veld op basis van de onderliggende Matrix.

Zolang een mens in het wiel van wedergeboorte van de aarde, geschreven worden voor een nieuw gevormde incarnatie van de basis-informatie in een energetische Matrix, zoals een bouw-en ontwikkelingsplan. Een taak in de 3. Dimensie te incarneren de grootste dichtheid, het is een ervaring voor jezelf en voor de collectieve man. Om dit mogelijk te maken, moet u fijn materiaal, dus hoog trillende Ziel delen van de hogere dimensies, ik spreek hier van de 5. Dimensie of hoger, en getransformeerd naar beneden, dus verdicht. De eerder gemaakte Matrix is voorzien van het leven te plannen en zelf gekozen taken. Energetisch, alles is beschikbaar en “zoals het zou moeten zijn.”

Het gebied van quantum

Subtiele energieën van het niveau van zuiver bewustzijn, moet, in de 3. Om in staat te Dimensie in de Vorm van materie in het uiterlijk, het quantum veld passeren. Quanta of fotonen, de kleinste bekende deeltjes van de materie zijn op dit moment. Quantum zal niet zichtbaar zijn of alleen weergegeven wanneer ze worden waargenomen, anders zijn er golven. Vereenvoudigd kan men zeggen dat quantum is een soort van overgangsfase tussen een subtiel energetisch niveau (golven) en het grove materiaal (deeltjes), en 3. Afmetingen formulier.

De subtiele quantum veld kan ook worden gebruikt als 4. Dimensie. De 4. Afmetingen bij veel mensen bekend als de astrale wereld en de morfische velden worden er toewijzen. De kracht van het bewustzijn van de hogere dimensies handelingen op de Quantum ruimtes, quantum resonance, dus te Trillen en genereert zo een attractie, die, op zijn beurt, het vormgeven van verdichting. Er is een groeiende energiek, informatie-Verpakt, interactieve morphing veld. In deze steeds meer verdicht gebied, trillingen, informatie en energetische invloeden uit de omgeving is geweven. Niet allemaal met een swingende, ingeweven informatie is nuttig, maar kan ook een duurzame negatieve impact op het energieveld en het fysieke lichaam.

Elke ziekte een gevolg van disharmonie in de Matrix

Elke ziekte, elk Probleem, elke onbevredigende situatie in het leven is slechts een uitdrukking van het feit dat de informatie niet in de onderliggende energie veld of de Matrix harmonieus. Het gebied van energie is verstoord, verdicht, verplaatst of onderbroken. De energieën zijn geblokkeerd in de rivier en de vitale informatie niet mag worden op harmonieuze wijze geïnterpreteerd, uitgewisseld en geëvalueerd. Deze disharmonie ontstaan in het hele Systeem. Wat vervolgens kan worden, bijvoorbeeld op een fysiek niveau, zoals pijn, ziekte, beperking van beweging, enz., of op het psychologische niveau als een gebrek aan macht, development disorder, een gebrek aan zelf-bewustzijn, enz.

Matrix-op de Hoogte stellen® is verbazingwekkend eenvoudig

Een Matrix-op de Hoogte stellen® applicatie is heel eenvoudig en geweldig. Elk easy-to-learn ” Twee-punt-methode is gebruikt altijd en bevredigend, een verbinding met hoge licht van de krachtige energieën in het universum. Dit gebeurt binnen een paar seconden. De verbinding, het einde, vol van licht energie stroom rechtstreeks vanuit het heelal naar de zaligheid en het transformeren van de verkorte energie in de energie-jurk. Door de gebruiker geen stroom van energie, zoals het geval is met vele bekende energetische benaderingen en methoden. De gebruiker is niet een kanaal, en geen energie van je persoonlijke energieveld. Met Matrix-op de Hoogte stellen® is een gebruiker alleen legt Verbindingen, dan is het licht energiestroom, vergelijkbaar met wanneer u op een schakelaar. Deze worden vaak waargenomen als een golf, en brengen direct zichtbaar is, en de opdrachtgever voelde fysieke en emotionele gewaarwordingen. De harmonie treedt op op het energetisch niveau, gezondheid is een positief neveneffect, want de oorzaak is opgelost, is er geen reden te meer voor de symptomen of ziekten.

Zoals met vele dingen die zijn gebaseerd op gevoelens en emoties, het is over het algemeen veel makkelijker om de ervaring van Matrix-op de Hoogte stellen®, dan om te proberen te begrijpen wat Gezien, gehoord of Gevoeld. Het ligt in de natuur van de mens, op Nieuwe of weinig Bekende aannames en bekende informatie en activiteiten te vergelijken. U hoeft niet maken deze fout. Matrix-op de Hoogte stellen® ontwaakt in de mensen een diep-geworteld, oud en blijkbaar is het ontbreken van Kennis met prachtige ervaringen en met geen bekende methode van vergelijken.

Iedereen kan het leren en gebruiken het voor zichzelf

Veel te weinig mensen weten, hoe ze getransformeerd in het genot van deze helende en transformerende energieën. Echter, in de Matrix-op de Hoogte stellen® seminars kunt oefenen kan iedereen het leren en direct. Dit is uitzonderlijk en indrukwekkend om de toepassingen die iedereen voor zichzelf kunnen gebruiken. Omdat de Twee-punt-methode, en elke module kan zowel worden gebruikt voor zelf-toepassingen op andere mensen en levende wezens, en ook als een externe toepassing te oefenen. Al in de twee-daagse basiscursus opgenomen modules (tijd-reizen -, rug-richten en de correctie van het functioneel verband met het Bekken obliquities, het gebruik van geometrische archetypen, het benutten van energie uit Parallelle werelden, het gebruik van de promotionele leven energie portalen, zodat de deelnemers van de genezing, laat de energie van het licht op verschillende manieren en zeer uitgebreid. De belemmering en het blokkeren van de informatie die moet worden omgezet, is de zuiverheid en de duidelijkheid ontstaat, zowel in de persoonlijke omroepen, evenals in de attractie voor alle Fondsen.

“Matrix-op de Hoogte stellen” genezing in het licht van de kwantum fysica

Günter Heede, Geboren in 1953, heeft meer dan tien jaar als training Manager op het gebied van alternatieve geneeswijzen en energie werk. Hij en zijn vrouw opgericht Heede-het Instituut staat voor de begrijpelijke overdracht van Kennis uit het gebied van de metafysica en energetische healing. Sinds 2008, biedt hij, via zijn Instituut van de gewone en de bijzondere seminars.

Günter Heedes werkt Matrix Informeren:

Contact en meer informatie: Heede Instituut, de metafysica en de energetische healing methoden Bärbel & Günter Heede Carl Spitzweg-Straße 9a, 69190 Walldorf (kantoor) tel.: 06227/ 69 82 585 Fax: 06227/ 69 82 588 E-Mail: [email protected] Homepage: www.heede-institut.de en www.matrix-inform.com

Geef een reactie