Water vortex energiecentrales – energie met de natuur

In Duitsland, de nucleaire lobby wordt bepaald door het beleid. Het is gedaan, als de kernenergie zou de enige zinvolle manier om de huidige behoeften van een land te dekken. Het enorme risico van verouderde of onveilige kerncentrales, radioactief afval transport van nucleair afval depot, de blootstelling aan straling en de gevolgen voor mens en milieu worden verzwegen of gebagatelliseerd.

Maar het feit is: manieren om elektriciteit op te wekken, en zijn zelfs in harmonie met de natuur, is geweest rond voor een tijdje, namelijk ten minste sinds Nikola Tesla (let op zijn patenten) en Viktor Schauberger is misschien wel een term? Het enige Probleem is, al deze uitvindingen, die kunnen resulteren in gratis elektriciteit en de technologie van Kernenergie zijn de mijlpalen vooraf, passen in het concept van onze industrie.

Echter, er zijn hier en daar stralen van licht! Oostenrijk en Zwitserland investeren in gravitationele water vortex-energie installaties.

In November 2009, de eerste zwaartekracht water vortex power plant werd genomen in Zwitserland van de van de coöperatie “water vortex van energie-installaties in Zwitserland”, in werking. Het werd ontwikkeld door het Oostenrijkse Zotlöterer.

De coöperatieve “water vortex centrales Zwitserland” heeft bij het benutten van de onbenutte Potentieel van de waterlopen in Zwitserland, in staat te stellen economisch met milieuvriendelijke productiemethoden en een lange termijn, duurzame elektriciteitscentrales.

Video link: https://youtu.be/kxGGCmnJl1w

Energie, niet alleen op economisch, maar ook sociaal en ecologisch verantwoordelijke op hetzelfde tijdstip

Water vortices zijn, natuurlijk, in een gezond lichaam van water. Restauratie en revitalisering inclusief!

Respectvolle behandeling van de natuur

In het kader van de oprichting van een water vortex power plant is uitgevoerd in de directe omgeving van het project, een rivier restauratie.

Ideaal voor de natuur en de mens. Dus een Win-Win Situatie in het geval van de productie van de natuurlijke stroom voor iedereen. De innovatieve technologie van een water vortex power plant vormt voor uw vissen is er geen gevaar. U kunt langs de kleine elektriciteitscentrale, zowel upstream als downstream veilig. Daarnaast is er een ventilatie van het water plaats, die wordt aangemoedigd en dus zelf-reiniging van het water door micro-organismen.

De ingreep in het landschap, voor het grootste deel in het Terrein-de-grond-bouw klein. De omgeving wordt geleverd met een geschikte planten, de plant is nauwelijks zichtbaar. Door de turbulentie van het water, de zuurstof concentratie in het water. Dit heeft een positieve impact op de ecologie van het water.

Moeder natuur – hoe het werkt

Het water wordt geleid via een inlaat kanaal en de rotatie bekken en een Centrale afvoer opening in het midden van de bekkenbodem in een draaiende beweging compenseren. In het water vortex van een Rotor, de rotatie-energie omzetten in elektrische energie.

Het principe van de werking kan worden bij lage drop met een hoogte van 0,7 m en een gemiddelde water volume van 1000 liter per seconde wordt toegepast, en is geschikt voor klein gebruik van waterkracht zeer goed. Het zal langzaam draaiende rotors van drijvend afval in de Raad van bestuur. Op de uitstroom van water vortex die zich verplaatst met behulp van de zwaartekracht en het hoogte verschil van een langzaam draaiende Rotor met ongeveer 20 Omwentelingen per Minuut. Dit drijft de Generator aan, die elektriciteit produceert natuurlijke en in het raster.

Omdat in het gebied van de rotor niet een extreme drukverschillen optreden, om rekening te houden met verschijnselen gepaard gaat met Slijtage, bijvoorbeeld door Kavitationsfrass. De technische apparatuur is eenvoudiger dan in conventionele waterkrachtcentrales. Als een resultaat, het onderhoud en de onderhoudskosten lager.

Water vortex centrales zijn ontworpen voor continu bedrijf van 50 tot 100 jaar. In de pilot plant in Schöftland (Zwitserland), die wordt uitgevoerd met een zwembad met een diameter van 6,5 m en een hoogte van 1,5 m, afhankelijk van de hoeveelheid water 10 tot 15 kW elektrisch. Dit bedrag komt overeen met een jaarlijkse productie van 80’000 130’000 kWh en is voldoende voor ca. 20 tot 25 Zwitserse huis of ter dekking van de jaarlijkse elektriciteitsbehoefte van 50 tot 60 mensen.

https://youtu.be/3J87lzqMEnI video link: https://youtu.be/3J87lzqMEnI

Zwaartekracht water vortex power plant met nieuw ontwikkelde Turbine: Technisch gezien is dit “Zotlöterer Turbine wordt gezien” een cross-flow turbine heeft geen debietregeling systeem met vergelijkbare karakteristieken als een gereglementeerde Turbine.

Video link: https://youtu.be/B7RPmmWez8Y

In oktober 2010 is de bouw van de eerste zwaartekracht water vortex power plant in Karinthië, Oostenrijk (at Wimitzbach in Wimitz) begint in het Zuiden van Oostenrijk.

Ontwikkeld ook Klein-Wind-power planten!

Meer info www.zotloeterer.com

Goed, en wat de Duitsers doen? Kernenergie… Genant!

Gerelateerde Links:

  • Website van de Zwitserse coöperatieve water vortex centrales
  • Tijd.ch: de elektriciteit uit het water vortex

Geef een reactie