Geschil: het bestaan van het mazelen virus bewezen of is het?

Nieuwe vraag van het bestaan van het mazelen virus en de inzet door Dr. Stefan Lanka – “don’ t bet, dat het mazelen Virus!”

100.000 Euro, de Langenargener bioloog Dr. Stefan Lanka, de persoon die geboden kan hem te bewijzen van het bestaan van het mazelen Virus.

De Homburger arts David Bardens is de uitdaging aangegaan. Van het geld dat hij heeft gezien, maar tot nu toe nog steeds niets. In de tussentijd, het geval Bardens tegen Lanka zullen voorgelegd worden aan de regionale rechtbank van Ravensburg.

Een recensent moet beslissen of de van David Bardens genoemde studies zijn niet voldoende om te bewijzen dat het bestaan van het Virus. Dan is de Langenargener Stefan Lanka moet betalen van 100.000 euro beloning, in feite. Maar wat is het voor een man die heeft biologie gestudeerd, en nu het bestaan van een Virus ontkent?

Julia Baumann heeft genomen Stefan Lanka, vóór de eerste dag van het proces in Langenargen: video link: https://youtu.be/ALiITEYX1ak Op dit punt, veel dank aan de journalist Julia Baumann. Er werden goede vragen en het hele Interview zonder censuur weergegeven. Uiterst zeldzaam!

De Medische Tribune heeft niet ingezet met de publicatie van een bijdrage van Dr. Stefan Lanka, in het kader van de zogenaamde “dat het mazelen Virus!”-Proces, de feitelijke discussie over het onderwerp van “pathogene virus” is geopend:

Nieuwsgierig geschil: het bestaan van het mazelen virus? De tegenstanders en bioloog Dr. Stefan Lanka heeft toegekend van 100 000 Euro: Wie kan bewijzen dat hem het bestaan en de exacte omvang van het mazelen virus, krijgt het geld. Een arts trok tegen de biologen voor het hof. Mazelen, Aids, vogelgriep niet bestaat. En virussen zijn een uitvinding van de farmaceutische-en pluimvee-industrie. De bioloog-Dr. Lanka, vorderingen en heeft beloofd dat 100 000 Euro, het bestaan en de omvang van het mazelen virus bewijst. Klik hier om meer te lezen …

Geef een reactie