Monsanto & co. om een klimaat te scheppen van de Inquisitie

Als it-giganten als Monsanto is de GGO ‘ s, op de SPIEGEL journalisten, zoals de roze bril. Sinds genetische manipulatie is een Lobbyist voor Bill Gates “filantropen” van gedaante veranderd (zie spiegel blog verslag); en je hoeft niet uit de weg ligt van genetisch gemodificeerde levensmiddelen-industrie sprookje openlijk aan de lezer (zie spiegel blog verslag). Echter, om de angstaanjagende corrupte gedrag van bedrijven zoals Monsanto, Pioneer en Syngenta, de SPIEGEL, de Schotten willen seal.

Zaad bedrijven te controleren en censureren onderzoekers – en de SPIEGEL kijkt is Dit weegt zelfs zwaarder als je bedenkt wat de science magazine, Scientific American, brengt in de augustus uitgave over Monsanto&co. (zie Screenshot). Het is gemeld dat het AMERIKAANSE zaadbedrijven in de controle van kritisch onderzoek en de censor. Dit weegt al wat zwaarder, want het maakt het onmogelijk voor het magazine ‘ om te controleren de van de agro-technische bedrijven geadverteerd ‘voordelen’ van genetisch gemodificeerde gewassen en een kritische wetenschappelijke analyse van de mogelijke risico ’s en gevaren voor het milieu en de consument”.

Maar als dit niet mogelijk is, waar komt de SPIEGEL dan de legitimiteit te blijven rapporteren pro-genetisch en te leuren, bijvoorbeeld de volledig ongegrond bericht, zonder genetisch gemodificeerde voedsel, Honger was niet te verslaan op de wereld?

Zoals het zegt in het artikel uit Scientific American, klaagt een groep van 24 onderzoekers, in een Brief aan het AMERIKAANSE environmental protection Agency, EPA, is de brute natuurlijk, de conversie door de zaadbedrijven: “Het gevolg van de beperkte toegang tot het zaad, dat veel kritische vragen over deze technologie kan echt onderzocht onafhankelijk en rechtmatig.” De meeste van hen willen blijven gemerkt anoniem, want je moet de zaden voor hun onderzoek, en angst voor represailles door de bedrijven.

Dit doet denken aan de omstandigheden in de tijd van de Inquisitie – en in onze Oh-zo-verlichte tijden is dit niet mogelijk, omdat de media, als de SPIEGEL niet hun huiswerk maken, door de gewetenloze zaad multinationals en corrupte politici consequent kritisch.

Stel je de andere producten, wanneer, schrijft Scientific American indien de vennootschap zou voorkomen dat onafhankelijke onderzoek en de rapportage. Bijvoorbeeld, als autofabrikanten zouden verbieden de vergelijking van uw Auto ‘ s met elkaar of andere informatie voor de consument…

door T. Engelbrecht op Spiegelblog.net

# Hier is het rapport van de Scientific American: “Doen zaadbedrijven Controle GM Crop Research?”

# Controleer de vertaalde Versie te www.hintergrund.de: “ONS zaadbedrijven en te censureren kritische onderzoekers”

[Bron: contracoma.blogspot.com]

Geef een reactie