Haiiti: boeren vechten terug. Monsanto verliest.

Van infokriegernews.de:

Het zaad producenten en bijna-monopolie van Monsanto, moest hoeken in Haiiti een ernstige tegenslag keer. Monsanto had gezegd dat de Haiitianischen Regieurng te doneren 475 ton zaad. Zo ver, 75 ton van genetisch gemodificeerd zaad werden geleverd. In het geval van grootschalige demonstraties en het vervagen van de boeren met het branden van de zaden en duidelijk gemaakt dat ze niet willen genetisch gemodificeerde zaden.

Monsanto is al meerdere malen geadviseerd in opspraak, omdat het bedrijf aangeklaagd, bijvoorbeeld boeren, die, door toeval, soms door Monsanto ‘ s gepatenteerde planten aan de randen van de velden groeide. Er zijn nog veel meer punten die Monsanto aan de belasting, de led in de vele landen van de wereld aan Honger.

In sommige landen, de hulp van het IMF in de vordering naam, was een van de pads, zaad (gewijzigd) de Monsanto company maakte gebruik van. Hier, het regelen van de voedsel en je bestuurt het land. Door Manipulatie van genen, werd gefokt in de zogenaamde terminator zaden, die niet opnieuw kan worden zaaien gebruikt. Iedereen is dus verplicht om gebruik te maken van de zaden is om te kopen nieuwe zaad.

Monsanto is niet alleen op het gebied van het zaad als een patent octopus op de weg. Bovendien, het is ook de fokkerij in de veehouderij, evenals Auqakulturen al heel veel op het International patent office Monsanto geregistreerd.

Wat is Microsoft in de Software die Monsanto in het eten, waarschijnlijk is dit de reden waarom zowel het zaad bunker in Spitsbergen betrokken.

Maar nu terug naar de titel. Boeren-verenigingen, verenigingen protesteerde met meer dan 20.000 deelnemers tegen de regering en vraag een afwijzing van het zaad. De reeds geleverde en behandeld werd verbrand in de protesten. Dit is, ondanks de enorme armoede is een teken! De Haiitianische President Rene Preval werd gevraagd om ontslag te nemen.

Er blijft alleen voor mij om te zeggen dank u aan het vuur van een geit voor de tip over het artikel en mijn hoogste betrekking tot de Armste van de armen, voor uw ruggengraat geven de grootste monopolist een duidelijke afwijzing. Hier konden we afgesneden echt een katrol.

[Bron: infokriegernews.de]

Geef een reactie