Monsanto maakt Haïti een woestijn

Van petrapez via radio-utopie.de: 475 ton zaad tot de waarde van 4 miljoen US-dollars van de US-groep voor biotechnologie als hulp bij de aardbeving voor de zwakke, weerloze land

Na de verwoestende aardbeving, de landbouw in Haïti, die geacht werd met de hulp van donaties van over de hele wereld, herbouwd, zal worden vernietigd, onder het mom van humanitaire bijstand in het kader van de actieve deelname van de AMERIKAANSE overheid.

Zaad groep Monsanto in de waarde van vier miljoen dollar is ingevoerd in de bodem van het eiland en vervuilen de velden van de boeren. Dus de Amerikaanse steun, de armoede Situatie van het verwoeste land, om de verspreiding van genetisch gemodificeerde planten, granen over de hele wereld.

Rationeel landen waar de bevolking en de overheden van genetisch gemodificeerde plantaardige producten zijn sterk gekant tegen dat de Haïtiaanse producten in een hoge boog, en dus de export van de producten in uw economie in een ban. Dus, de Haïtiaanse boeren inkomsten uit de export zal worden verloren. Bovendien zijn ze gemaakt in de opvolger van de culturen van de licenties die Monsanto afhankelijk en slaaf van de Multi-groep.

De effecten op de gezondheid van de bewoners in hun eigen land, die moeilijk te hanteren zijn.

Dat de Haïtiaanse overheid ondersteunde dit schandaal, is geen wonder. Op vrijdag de 14.Kan u toegekend in de Vorm van het Ministerie van landbouw, de goedkeuring van dit controversiële donatie om de manipulatieve motivering dat de geselecteerde zaden zal perfect worden aangepast aan Haïtiaanse groeiomstandigheden en landbouwmethoden en de bevoorrading van de bevolking.

Elizabeth Vancil, Directeur van global development bij Monsanto zei, dit is een mogelijkheid voor wat nodig is in Haïti, was ongelooflijk.

De eerste zestig ton van de 475 ton donatie van zaden naar Haïti, aangekomen in de laatste week, om Graan en groente zaden in de velden. In de komende zaad van de volgende zendingen zijn ook bevatten de zaden van kool, wortelen, aubergines, meloenen, uien, tomaten, spinazie, water-meloenen, werd gezegd op 15.Kunnen, volgens de VOA NEWS.

Monsanto op de hoogte dat het Transport van het door ONS vrachtvervoerders, UPS, en de Zwitserse logistieke dienstverlener Kuehne en Nagel gesponsord, zou je prestaties op het zaad programma.

De verdeling van het zaad in Haïti zal worden georganiseerd door de WINNAAR project, een programma ontwikkeld voor het verhogen van de productiviteit van de boeren en van de AMERIKAANSE Agentschap voor Internationale Ontwikkeling is gefinancierd.

Het is een van de grootste criminele projecten van de natuur en van de mensheid, en perverse wijze wordt uitgevoerd als een “mens”.

Waar zijn de miljarden die werden betaald als steun donaties van over de hele wereld na de aardbeving rijkelijk aan de financiering van Haïti, de agrarische grondstoffen?

[Bron: http://www.radio-utopie.de/2010/05/15/haiti-wird-von-monsanto-biologisch-komplett-in-wuste-verwandelt/]

Geef een reactie