Om Monsanto vervalste gegevens in om vergunning voor de genetisch gemodificeerde eten alien

Van Analyse + Actie:

Manager van Monsanto grijpen. Hij werkte bijna 20 jaar voor dit hotel. Het vervalsen van gegevens. U zal niet vervalsen van data. Heb je de Terminator-Gen is geïnstalleerd in het zaad dat de boeren dwingt elk jaar nieuwe zaden te kopen van deze entiteit.

De Neolithische Revolutie ‘ n 12.000 jaar geleden met de Afwikkeling van de mensen en het Zaaien en Oogsten van gewassen begon. Gewoon omdat je gezaaid, geplant en geoogst waar gezaaid is, waren de mensen zich vestigden. De Amerikaanse sweatshop Monsanto wil veeg uit 12000 jaar cultureel werk? Het woord ‘cultuur’ komt van het woord, de Haven van de Tot en Cultiveren van een veld. Wat Amerika te bieden heeft? Behalve voor de Oorlogen, wapens, wall street fraude, en patenten op zaden?

Als duitse politici waren om hun ambtseed serieus, ze zouden zeggen dat Monsanto elke activiteit in Duitsland. In plaats daarvan? Hoe hoog is de Lobby van het budget van deze Onderneming is?

India Van Vandaag:

… Monsanto ‘vervalst’ gegevens voor de goedkeuring beweert haar ex-chief. Voormalig directeur van Monsanto in India, Tiruvadi Jagadisan, is de laatste critici van Bt aubergine, misschien wel de eerste industrie insider te doen. Jagadisan, die werkte met Monsanto voor bijna twee decennia, met inbegrip van acht jaar als managing director van India operaties, sprak tegen de nieuwe variëteit in de openbare raadpleging gehouden in Bangalore op zaterdag. Op maandag, werkte hij door te zeggen dat het bedrijf “gebruikt om valse wetenschappelijke gegevens” voorgelegd aan de overheid, regelgevende instanties voor commerciële goedkeuringen voor haar producten in India. De voormalige Monsanto baas zei regelgevende overheidsinstanties die de vennootschap gebruikt om te gaan met de in de jaren 1980 hing gewoon op gegevens verstrekt door het bedrijf, terwijl het geven van goedkeuringen voor herbiciden. “De Centrale Insecticide Raad wat wordt verondersteld om deze goedkeuringen op basis van de locatie en gewas-specifieke gegevens uit India. Maar gewoon geaccepteerd buitenlandse gegevens verstrekt door Monsanto. Ze had niet eens een reageerbuis de gegevens te valideren en, soms, de gegevens zelf; wat is vervalst,” Jagadisan zei. “Ik trok zich terug uit het bedrijf zo voelde ik het management van Monsanto, de verenigde staten, wat is het benutten van ons land,” Jagadisan, 84, zei van zijn huis in Bangalore. “Op dat moment, Monsanto werd in de zaadbusiness en ik had informatie dat er een ‘terminator-gen’ was om te worden opgenomen in de zaden wordt geleverd door de firma. Dit betekende dat de boer moest kopen verse zaden van Monsanto op zware kost elke keer als hij plantte het gewas,” zei hij.

[Bron: astrologieklassisch.wordpress.com]

Geef een reactie