BVL goedgekeurd genetisch gemodificeerde suikerbieten van Monsanto

Als de milieu-Instituut in München, gemeld, goedgekeurd door het Federale bureau voor de bescherming van de consument en voedselveiligheid (BVL), in tegenstelling tot alle protesten van de outdoor experiment met genetisch gemodificeerde suikerbieten van Monsanto in het Oosten van Duitsland.

De in München milieu-Instituut schrijft:

Monsanto, de transgene planten nu in Nienburg/Saale (Saksen-Anhalt) en andere locaties om te groeien. Critici beschouwen de productie van genetisch gemodificeerde suikerbieten als bijzonder gevaarlijk.

Tegen de poging van het milieu-Instituut van München, en ongeveer 20.000 consumenten in het geval van de Minister van landbouw had geprotesteerd Aigner.

Voor met name de vraag, de München milieu-Instituut houdt in dat de poging om te dienen is niet de wetenschap, maar de handhaving van een commerciële toepassing. Een aanvraag werd ingediend door de KWS en Monsanto enkele jaren geleden. Sinds 1999 de release worden er experimenten uitgevoerd met de suikerbieten.

Anja Sobczak, hoofd van genetische manipulatie in München, op een milieu-Instituut:

“Een andere gratis trial is absoluut onnodig. De her-registratie van de Genrüben release vertegenwoordigt de belangen van de industrie weer voor de bescherming van de consument”.

Harald Nestler, Directeur van het milieu-Instituut van München, heeft scherpe kritiek op de Federale Minister van economische Zaken:

“Ilse Aigner, heeft weer Eens bewezen dat de genetische manipulatie van de afrit van CSU, is een schijnvertoning. Als het erop aankomt, zal worden besloten op pro genetische manipulatie.”

In de verenigde staten, de teelt van de Gen-suikerbieten werd verboden wegens onvoldoende zekerheid eerst controleert, dan werd goedgekeurd, maar door de druk van het Gen Lobby. Liefde Monsanto-vrienden zitten in de regering.

De resultaten van de veiligheid-tests zijn beschikbaar, dus nee, maar studies tonen aan dat de gevaren van Monsanto ‘ s weedkiller Roundup. Monsanto heeft in zijn suiker een weerstand tegen bieten gebouwd-in-Gen tegen zijn totaal herbicide met de werkzame stof glyfosaat.

Bron en meer informatie: http://umweltinstitut.org/

Sinds de biochemie-bedrijven hebben geen Kans om hun genetische manipulatie direct aan de markt en de mensen die je je bestemming bereikt met de mesh van de talrijke test velden. Door de test en velden, andere planten zijn besmet. De genetische manipulatie van spreads en dan, wanneer op een bepaald punt hoe dan ook, de natuur is vol van genetische manipulatie, is ook de goedkeuring.

Geef een reactie