Onderwijs: Jesper Juul – Het Opvoeden van deze eindelijk?

Als ouder is het moeilijk. We moeten geen afscheid nemen van ons, betere van het idee, onze kinderen op te voeden en in plaats daarvan, een echte relatie met u?

Opvoeden – is er de tekenen, en de inspanningen ook. En dan, zo is? De ouders van deze dagen is het niet gemakkelijk gaat worden, educatief onderzoeker en adviseur kon spreken, met in hun advies is nauwelijks fundamenteel.

Ouders worden blootgesteld aan een Overvloed van verschillende onderwijsconcepten, suggereert, respectievelijk, de andere was voor het kind is het helemaal verkeerd voor. Het bedrijf met het onderwijs raadgevers is booming en op televisie, miljoenen van bezorgde ouders in shows als “The Super Nanny watch’ – een vermoeden heeft dat de omvang van de verwarring. Sinds een aantal verlangen in het verleden, als een “man” wist te brengen van kinderen.

Wat? De angst van veel ouders om iets te doen “verkeerde”, het kind waarschijnlijk ernstige psychologische schade is groter, de minder consensus is er over wat er mis is en recht.

In het midden van deze Chaos, een bijna struikelt over de stem van Jesper Juul. Het betekent dus dat wij moeten proberen op te Voeden, maar gewoon te worden. En hij zegt dat het idee van opleiden is niet in de zin van “makkelijk te maken (laissez-faire)”, maar in de zin dat op zichzelf al misleidend.

Lees meer op sein.de

“Gehoorzaamheid maakt je ziek”

Jesper Juul in gesprek met Teresa Arrieta

Video link: https://youtu.be/SWoByyUCP88

Boeken van Jesper Juul:

Geef een reactie