Medicijnen voor hoofdpijn? Deze Alternatieven zijn net zo effectief

Het is zo eenvoudig: Wie hoofdpijn heeft, neemt een pil, en na korte tijd is alles weer in orde. Dus veel patiënten zijn blij te kunnen om uw pijn met een druk op de knop uit te schakelen denken.

Echter, de meest handige oplossing is niet altijd de beste: neuroloog spanning hoofdpijn patiënten tarieven, van de tabletten. Want je kunt last van de maag en leiden tot meer frequente toepassing van nog meer pijn. Omdat de werkzame ingrediënten om te gaan in de pijn systeem van het lichaam reageert nu sneller Pijn prikkel. Iedereen die wil om dit te voorkomen, kunt u gebruik maken van de vele zachte Alternatieven, de pijn is ook effectief verlichten.

Warmte en gespannen spieren

Vaak spanning hoofd schmerzein kruip in de nek gespannen. Omdat de spanning zal blijven op het gebied van het hoofd, waar u kunt kloppende, hameren of boren. In dit geval, warmte behandelingen zijn zeer effectief: cherry stone pillow loslaten van de spanning in de schouder-en hoofdpijn te verlichten. Het effect duurt tot vier uur.

Ontspanning door middel van massage

Patiënten met een verkrampte spieren vindt er ook massages zijn zeer aangenaam met een Lichte druk op het voorhoofd, de tempels, de achterkant van het hoofd en de schouders neemt de spanning uit de spieren. Het feit dat de oude Chinees en ontwikkeld vanuit de kalmerende massage-techniek, een aparte medische discipline: De acupressuur. Met lichte druk met de wijsvinger is genoeg om blokkades op te ruimen. Het effect verloren, waren het niet de spieren die de oorzaak zijn van de spanning hoofdpijn, maar andere oorzaken. Maar zelfs dan zijn er effectieve middelen die zijn een stuk zachter dan drugs.

Pepermunt olie op het voorhoofd en tempels

Want de kenners weten dat de patiënten de neiging om met frequente hoofdpijn en de pijn van het misbruik, het onderzoek voor een zachte Alternatieven. En niet onsuccesvol: de onderzoekers vonden dat een oude medicinale plant, de pijn in het voorhoofd en tempels verlicht zeer goed. Pepermunt olie wordt nu aanbevolen bij hoofdpijn. Het heeft nog een voordeel: de bijwerkingen zijn niet gevreesd te worden.

Tabletten met wilgenbast

Wilgenbast is in vergelijking met de pepermunt, een traditionele pijnstiller. Voor millennia, de werkzame stof, Salicine is gebruikt voor het verlichten van pijn van alle soorten. Dit is de werkzame stof was in de 19e eeuw. Eeuw Aspirine ontwikkeld. Echter, wilgenbast is ook vandaag goed in de hoofdpijn-therapie: bijwerkingen in de Vorm van maagklachten zijn veel zeldzamer dan in het geval van chemische drugs. Echter, het kan iets langer duren, totdat het gewenste effect optreedt. In de tussentijd, de patiënten hebben geen andere keuze, als met uw pijn.

Met pijn beter

De Psyche heeft een grote invloed op de perceptie van pijn, veel patiënten zijn zich niet bewust van. Echter, de pijn is pijn is niet gelijk: de ene Die van goede moed, het zal minder last hebben dan iemand die onmiddellijk waait verdrukking. Het zijn nu ook erkend therapeuten. In een Amerikaanse pijn kliniek, een procedure ontwikkeld die helpt patiënten met pijn om beter om te gaan met het.

In het geval van de “mindfulness-based stress reduction” of “MBSR” over de eigen reacties op de pijn, precies onder het vergrootglas. Gedachten als: “nee, niet weer!” Weerstanden, en de Stress, de pijn verspreidde zich snel. De geestelijke pijn kunt u verlichten, als de patiënten leren dat hun pijn. Onderzoekers ontdekten dat chronische hoofdpijn patiënten hebben een verhoogde pijn van hun kwaliteit van leven, zoals ze had geleerd laat uw pijn niet zo veel invloed.

Ontspanningstechnieken helpen, door de manier, hoofdpijn voorkomen. Welke methoden zijn zeer effectief en waarom duursporten en ergonomische werkplekken heeft ook een belangrijke rol in de hoofd pijn-play preventie, onthult de behandeling van de jameda-brochure “hoofdpijn holistisch – Een Survival Kit voor het dagelijks leven”.

Geef een reactie