Onzekere diagnose: een 19-jarige hersendood verklaard en werd wakker!

Na een ernstig auto-ongeluk, Artsen hun diagnose van de 19-jarige Carina, de hersenen dood en werd uitgeroepen tot een orgaandonor. Vandaag Carina is weer helemaal gezond en genieten van je leven.

Na een spoedoperatie, Artsen leggen de jongen Carina ligt in een coma, en hun ouders voor een moeilijke keuze: Ofwel uw dochter met de hart-long-machine kunstmatig in leven worden gehouden, zodat haar organen zou rendabel blijven en dus gedoneerd kan worden, of het uitschakelen van de machine, zodat onmiddellijke dood voor Carina zou het gevolg zijn. De Artsen verzekerd van de ouders die in het geval van Carina, geen hersenactiviteit meer beschikbaar.

Een korte tijd later, de Artsen hadden om te beseffen, dat je de verkeerde …

RP-Online:

… Haar ouders besloten om haar dochter te krijgen als orgaan donor op het leven, vooral omdat de Artsen ervan verzekerd dat er geen hersenactiviteit in de 19-jarige. Kort daarna, de Artsen herziene hun diagnose en uitgeschakeld met de hart-long machine. Carina toonde tekenen van leven, ademde zelfstandig. In het geval van een re-onderzoek, bleek dat de 19-jarige had een ongewone breuk in de schedel vloer, de geregelde druk in de hersenen. Na de operatie, Carina was in staat om te vertrekken twee weken later de kliniek. […] Lees meer…

Hoe veilig is hersendood-diagnose?

Julia Jacob, woordvoerster van het Federaal centrum voor de gezondheidszorg onderwijs:

“De dood van de hersenen diagnose in Duitsland is het zeer veilig. […] In Duitsland, is geen geval bekend waarin een Patiënt, na hersenen-stam dood-diagnose is gekomen.”

RiAG Rainer Beckmann, “hersendood” – de minst veilige van de diagnose van de wereld, ZfL 4/2011:

… Informatie in verband met de orgaandonatie het tekort. Omdat orgaandonatie is overwogen, in beginsel, ethisch rechtop en sociaal geaccepteerd gedrag, zal het ging over en over de kritische opmerkingen. Dit geldt met name voor de Federal centre for health education en de duitse Stichting voor orgaantransplantatie, die vrijwel een monopolie op het gebied van de Informatie over orgaandonatie. Voor decennia, zowel organisaties verkondigen de gelijkwaardigheid van de hersenen van de dood en de dood van de mensen als een onbetwistbare wetenschappelijke Basis van de transplantatie geneeskunde.

Voor enige tijd, de stemmen die op de geldigheid van de dood van de hersenen criterium, de twijfel groeit, maar op internationaal niveau. De bezwaren komen op verschillende punten kunnen worden met de hier beschreven in detail. Ten minste één Argument, echter, onafhankelijk van de ideologisch beïnvloed door verschillen over de dood van inzicht moet bieden: de interne inconsistentie van de dood van de hersenen concept. Dit kan worden weergegeven in een vergelijking met de eerdere belangrijke, maar met de komst van de dood van de hersenen criterium als onveilig blootgesteld hartdood criterium. Wanneer de “hartstilstand” is bewezen door de ontdekking van de reanimatie technieken als onveilig criteria voor de Dood – de dood van de hersenen pleit helemaal goed, dan is het “hersendood” is niet een “veilige” de dood van de personages.

Lees meer: De “hersendood” – de minst veilige van de diagnose van de wereld, ZfL 4/2011

Bron: RP-Online: 19-Jaar-oude na hersendood-diagnose van de oorspronkelijke Wakker bericht: http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1814336.ece

Geef een reactie